Rog Hozzászólás ideje: 2010. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 25. "Nem fél meghalni.": És ezt pont olyankor mondja amikor úgy les a csákó mint aki besz*rt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 25. "Nem fél meghalni.": És ezt pont olyankor mondja amikor úgy les a csákó mint aki besz*rt. Ha ennyi hárompöttyös lézer villogna rajtam, én is teleraknám a gatyám Az ilyen eseményekkel szemben csak egy nagydarab feka marad kemény (bár ő is elejtette a diszket, de lehet, hogy csak azért, mert puszta kézzel akart harcolni ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 25. (szerkesztve) Ha ennyi hárompöttyös lézer villogna rajtam, én is teleraknám a gatyám Nem arról van szó hogy nem jogosan sz*rja össze magát hanem arról hogy kicsit hülyén jön ki az a mondat egy olyan jelenet alatt amiben a szóban forgó személy éppen majd telerakja a gatyeszát. Ha nagy vakmerőn nézne az ipse maga elé akkor még megérteném de így nekem muris egy kicsit. de lehet, hogy csak azért, mert puszta kézzel akart harcolni Szerintem pont ez fordult meg a fejében. Szerkesztve: 2010. Március 25. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 25. (szerkesztve) Jó lesz az Airbender, jó lesz a Predator és jó lesz az Avatar BR is. Szerkesztve: 2010. Március 26. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Na, ez már sokkal ígéretesebbnek tűnik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Jajj ez nagyon fárasztó, de a címe visz mindent! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. animált Tron Legacy pószter Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. A Vörös Báró Nem rossz, nem rossz.....de nem is az a lehengerlő "életrajzi" film. Persze megértem, hogy a végét miért is így alkották meg, pedig mást is lehetett volna várni. A csaták jók voltak. Akinek bejött a Flyboys be fog ez is jönni, csak egy icipicit lehetett volna több is ebből a filmből Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. A Flyboys tetszett, remélem ez is bejön. Harry Potter 1-6: Hosszas unszolásra megnéztem őket.Ahogy sejtettem ez egy gyerekeknek készült mese(boszorkány ,varázsló ,seprű), bár igaz ,hogy ahogy haladunk a történetben egyre sötétebb dolgok történnek és néha horror-ba hajlik át.Olyasmi ez mint nekünk annak idején az Óz a nagy varázsló.Nem mondom ,hogy rossz de engem nem fog meg, mint ahogy a Gyűrűk Ura sem.A karakterek elég jól fel vannak építve és némi fejlődést is érzek irányukba.Hermione meg bájos kislányból gyönyörű tinédzserré érett.Ő fogott meg a legjobban.Most már kiváncsi vagyok a befejező részre is.Lehet hogy könyvben kellett volna először olvasnom, de ez nekem egy sima mese. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Harry Potter 1-6: Lehet hogy könyvben kellett volna először olvasnom, de ez nekem egy sima mese. Ezen már én is gondolkoztam, hogy tetszenének-e a filmek akkor is, ha nem olvasom előtte az első négy kötetet, és aztán a következő aktuális film előtt a vonatkozó következő könyvet, és arra jutotttam, amire most Te. Az egész szépen felépített varázsvilág és a logikailag jól összerakott történetlánc igazán csak a könyvekből ismerhető meg, és enélkül a filmek is kevesebbet adnak. Ebben az esetben nem érzem azt, hogy jobb először megnézni a filmeket és utána olvasni a könyveket, mégha a filmek nem kevés egyszerűsítést is tartalmaznak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Ezen már én is gondolkoztam, hogy tetszenének-e a filmek akkor is, ha nem olvasom előtte az első négy kötetet, és aztán a következő aktuális film előtt a vonatkozó következő könyvet, és arra jutotttam, amire most Te. Az egész szépen felépített varázsvilág és a logikailag jól összerakott történetlánc igazán csak a könyvekből ismerhető meg, és enélkül a filmek is kevesebbet adnak. Ebben az esetben nem érzem azt, hogy jobb először megnézni a filmeket és utána olvasni a könyveket, mégha a filmek nem kevés egyszerűsítést is tartalmaznak. Ezek szerint a könyvek bővebb infót tartalmaznak? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Próféta: Az egyik legjobb(ha nem a best) börtönfilm amit valaha láttam. A főszereplő srác nem alakít valami nagyot de maga a közeg nagyon nyomasztó. Nincs menekvés, vagy őlsz ,vagy téged őlnek meg.A történet egyszerű.Hogyan lesz egy lúzer srácból menő gyerek.Megspékelve a francia társasalom sokszínüségével(arab, korzikai, francia).Érdemes megnézni elég komoly film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Ezek szerint a könyvek bővebb infót tartalmaznak? Frenkie! A könyvek és a film két külön dimenzió!!! És nem a film javára... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Frenkie! A könyvek és a film két külön dimenzió!!! És nem a film javára... Azért nem mindenhol. Persze mivel nagy könyvolvasó ember vagyok, látom hogy a filmekből kihagynak jeleneteket, de nem mindíg van ez így. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Azért nem mindenhol. Persze mivel nagy könyvolvasó ember vagyok, látom hogy a filmekből kihagynak jeleneteket, de nem mindíg van ez így. Az első 2 filmben szinte minden benne van, ott is csak szinte, de 3-6ig nagyon megrövidítették. Ahogy haladunk előre egyre több rész maradt ki. Szóval ég és föld a film és a könyv. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Japán airbender trailer: újabb tűz és vízidomár jelenet, földidomárok is gyakorolnak stb stb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Ezen már én is gondolkoztam, hogy tetszenének-e a filmek akkor is, ha nem olvasom előtte az első négy kötetet, és aztán a következő aktuális film előtt a vonatkozó következő könyvet, és arra jutotttam, amire most Te. Az egész szépen felépített varázsvilág és a logikailag jól összerakott történetlánc igazán csak a könyvekből ismerhető meg, és enélkül a filmek is kevesebbet adnak. Ebben az esetben nem érzem azt, hogy jobb először megnézni a filmeket és utána olvasni a könyveket, mégha a filmek nem kevés egyszerűsítést is tartalmaznak. Nekem viszont a könyvek nélkül tetszett meg a sorozat és azok vettek rá, hogy elolvassam őket. Frenkie: mivel a filmek alapvetően könyvadaptációk, így egyértelmű, hogy a könyvek a tartalmasabbak. Ha a könyv kb. ugyanannyi tartalommal bír, az akkor van, ha filmet adaptálnak könyvre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Nekem viszont a könyvek nélkül tetszett meg a sorozat és azok vettek rá, hogy elolvassam őket. Frenkie: mivel a filmek alapvetően könyvadaptációk, így egyértelmű, hogy a könyvek a tartalmasabbak. Ha a könyv kb. ugyanannyi tartalommal bír, az akkor van, ha filmet adaptálnak könyvre. Akkor nincs mese, el kell olvasnom a könyveket is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Ezek szerint a könyvek bővebb infót tartalmaznak? Sokkal többet. Próféta: Már egy ideje készülök megnézni, mint ahogy sok minden mást is, majd csak szakítok rá időt valamikor. Akkor nincs mese, el kell olvasnom a könyveket is. Sajnos a könyvek nálam csak gépen vannak meg, azokat nem tudom kölcsön adni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. http://www.sg.hu/cikkek/73315/a_kozonseg_b...a_a_3d_s_legyet Aki látott korábban is 3D-filmet (mint én is), az tudja, hogy nem a 3D-től döglik a légy. A 3D nem tudja elrejteni, ha egy film nem jó. Remélem, nem sokáig lehet az embereket kábítani ezzel a konvertálósdival sem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Az előbb lett vége a From Paris with Lóvénak. Kicsit lassú tempóval indít: van egy kis pofázás meg ügyeskedés és egy kis flörtike de aztán végre feltűnik Viasz Karcsi és elkezdi rendezni a dolgokat. Szakadtam egy csomót a fazonon. Travolta bá' éri benne a legtöbbet mert viszi a hátán az egészet. Ráfért már egy ilyen szerep. Többszörnézős. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Többszörnézős. Na szuper, akkor hamarosan én megtekintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. MissKarrde: Semmi gond, most úgysem tudnám őket olvasni, sok könyv van amit ki kell olvasnom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. MissKarrde: Semmi gond, most úgysem tudnám őket olvasni, sok könyv van amit ki kell olvasnom. Frenkie, ha egyszer majd kellene, akkor én kölcsön tudom adni őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Frenkie, ha egyszer majd kellene, akkor én kölcsön tudom adni őket. Köszönöm szépen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Airbender TV spot! Zuko vs Aang és Appa is benne van kicsit!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Na szuper, akkor hamarosan én megtekintem. Okés aztán majd kiderül hogy te is meg akarod-e majd újra nézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Airbender TV spot! Zuko vs Aang és Appa is benne van kicsit!! Nagyon jó Valamikor már sort kellene keríteni a sorozat megnézésére is, még a mozi előtt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. (szerkesztve) Szerkesztve: 2010. Március 28. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Hatalmas lesz ez a film Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.