Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. "A következő Superman film elég nehezen akar megszületni, bár ez nem is csoda, a legutóbbi rész előkészületein is sokan munkálkodtak (Tim Burton csak egy hajszálnyira volt, hogy hozzálásson a forgatáshoz és Brett Ratnernek is volt terve az Acélemberrel). A Superman visszatér nem volt siker a mozikban, a Warner azonban akart még egy részt, de ebből ez idáig nem lett semmi, pedig Mark Millar próbálta keresztülvinni a saját ötletét. Jelenleg úgy áll a helyzet, hogy újrakezdenék az Acélember kalandjait, a forgatókönyvet Christopher Nolan és David S. Goyer vette kezelésbe. A stúdió azt tervezi, hogy 2012 karácsonyán küldené a mozikba a produkciót, sietniük kell, hiszen ha 2013-ig nem kezdenek semmit Supermannel, akkor elveszítik a jogokat. Ezen kívül a Warner próbálja kitalálni, hogy a DC képregénykiadó melyik hőse mikor kerülhetne a mozikba, azt szeretnék, ha néhány figura bemutatása után jöhetne az Igazság Ligája is. Ezzel csak az a probléma, hogy Nolan már korábban közölte, hogy Batmannek semmi köze Supermanhez, tehát nem is fognak találkozni egymással. A Warnernek rá kell vennie Nolant, hogy változtasson az álláspontján, hiszen az Igazság Ligájának Batman és Superman is a tagja." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Spoiler: A sivatagban Thor pörölyét találták meg, Egen ezt én is tudom tegnap óta plusz április 14 óta azt hogy az Avengersékhez van köze a filmvégi jelenetnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Ha már szóba került Superman, végig néztem mind az öt mozifilmet. Az első négy után a Visszatér mesterműnek tűnt Na jó, az első és második hangulata és nosztalgia érzése még erőt ad, na de a három és a négy. Hát esett kicsit az intelligencia hanyadosom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Egyvalamitől tartok viszont. Attól hogy hamarosan összeáll a nagy csapat és odalesz Vasember egyedi hangulata. Nem tudom, hogy mennyire lesz majd később is sikeres. Robert Downey Jr. sziporkázásai nélkül pl, el fog laposodni az egész karakter. Mert ilyen sziporkázásból nem elég fél bekezdésnyi mint amennyit majd kaphat a többi szuperhős mellett. Viszont a hardcore képregényfanatikusok tutira el fognak cseppenni. Hát ha így lesz, akkor az már lehet, hogy nem is fog igazán érdekelni. Nem vagyok képregényfanatikus. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Szerencsére én rájöttem. Tényleg csak azoknak lehet ütős, akik egy kicsit jobban ismerik a Marvel univerzumot. Meg akik tudják, milyen filmek jönnek majd. Én is rájöttem, mi is van abban a jelenetben. És nekem tényleg ütős. Azzal nrm értek egyet teljesen, hogy a Vasember elsikkadna, ellaposodna, max nem lenne annyi jelenete. Még jó, hogy nem a Túlontúli kis kavarását filmesítik meg, mert abban aztán az összes - majdnem összes - Marvel kari benne van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Ha már szóba került Superman, végig néztem mind az öt mozifilmet. Az első négy után a Visszatér mesterműnek tűnt Na jó, az első és második hangulata és nosztalgia érzése még erőt ad, na de a három és a négy. Hát esett kicsit az intelligencia hanyadosom A négyet nem láttam, de azért megnézném. Az első 2 tényleg nagyon jó lett, a harmadik már lapos. A SR-re is sort kellene keríteni egyszer. Remélem az új Sperman reboot-nál már inkább a Superman: The Animated Series-t veszik alapul. Na az volt az eddigi leütősebb Superman adaptáció. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Még jó, hogy nem a Túlontúli kis kavarását filmesítik meg, mert abban aztán az összes - majdnem összes - Marvel kari benne van. Az már biztos. Az már hatalmas kavalkád lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Na ha valaki akar valami nagyon aranyosat látni. Babies dokumentumfilm, négy kisgyerekről, egy mongoliairól egy namibiairól, egy san franciscoioról és egy tokioiról. Már a trailer is tök jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Na ha valaki akar valami nagyon aranyosat látni. Babies dokumentumfilm, négy kisgyerekről, egy mongoliairól egy namibiairól, egy san franciscoioról és egy tokioiról. Már a trailer is tök jó :love: Köszönöm, ezt meg kell nézzem majd teljesen! :love: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Én csak most jutottam el odáig, hogy megnézzem az Avatárt... Basszus... Ez a film gyönyörű! És világos üzenetet hordoz: Hagyjuk már abba a bolygón szétb*szását! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Babies dokumentumfilm, Nem vagyok egy nagy gyerekrajongó, de ez nagyon bájos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Én csak most jutottam el odáig, hogy megnézzem az Avatárt... Basszus... Ez a film gyönyörű! És világos üzenetet hordoz: Hagyjuk már abba a bolygón szétb*szását! Nem kapkodtad el Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Nem kapkodtad el Eredetileg moziban akartam volna megnézni, csak hát nem volt senki, aki eljöjjön velem, szóval akkor inkább nem mentem. Nem szeretek egyedül mozizni, és nem akartam ilyen ótvar kamerás felvételről megnézni. Megvártam a DVDripet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Thor papa is megmutatta magát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. (szerkesztve) Nem szeretek egyedül mozizni, Pedig úgy a legjobb, egyszer próbáld ki 18 éves koromban mentem először moziba egyedül, de órákig győzködtem magam, hogy úgy is lehet moziba menni. Aztán megszoktam, és néha jó egyedül menni "Thor papa" igazán impozáns jelenség Mit kell róla tudni? Szerkesztve: 2010. Április 30. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. "Thor papa" igazán impozáns jelenség Mit kell róla tudni? Marvel természetesen. Egy főisten , Odin fia. Jó a "pörölye! Apuci egy időben úgy akarja fiát megregulázni, hogy emlékek nélkül küldi a földre. Tesója és ellensége, Loki többször meg akarja ölni. A Bosszú angyalai egyik alapító tagja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Oks, köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Pedig úgy a legjobb, egyszer próbáld ki 18 éves koromban mentem először moziba egyedül, de órákig győzködtem magam, hogy úgy is lehet moziba menni. Aztán megszoktam, és néha jó egyedül menni Hááát... Nem tudom. Én a természetemből fakadóan nem szeretek sehová sem egyedül menni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Na ha valaki akar valami nagyon aranyosat látni. Babies dokumentumfilm, négy kisgyerekről, egy mongoliairól egy namibiairól, egy san franciscoioról és egy tokioiról. Már a trailer is tök jó Nagyon aranyos film lehet. Már a trailer eleje jól indul: üdvözlünk a testvérek világában... Pedig úgy a legjobb, egyszer próbáld ki 18 éves koromban mentem először moziba egyedül, de órákig győzködtem magam, hogy úgy is lehet moziba menni. Aztán megszoktam, és néha jó egyedül menni Jaj, én csak egyszer voltam egyedül moziban, kb. én is 18 lehettem, de egyből kifogtam egy perverz mutogatót. Ez elvette a kedvemet egy életre. Meg aztán jó utána megbeszélni kicsit a filmet valakivel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. NEm gondolta volna de PAtel tényleg rohadt jó Zuko lett! http://www.lastairbenderfans.com/images/gallery/nwt_zuko.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. de egyből kifogtam egy perverz mutogatót. Ez elvette a kedvemet egy életre. Így nem csodálom NEm gondolta volna de PAtel tényleg rohadt jó Zuko lett! Jó kép, remélem, a film is jó lesz, most már erősen drukkolok neki Jó lesz ezt a srácot viszontlátni a vásznon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. http://www.sg.hu/cikkek/74088/tevesorozat_...sotet_toronybol Párszor már volt róla szó egy-egy mondat erejéig, évek óta rebesgetik, hogy lesz. Szerintem sorozatként jobb lenne megvalósítani, mint az említett trilógiaként, úgy talán kevésbé csorbulna a történet, mert egy sorozatot több részben és filmidőben lehetne megvalósítani. Persze sorozatként ugyanúgy lehet rossz, mint ahogy filmként is jó. Csak hát hogy a fenébe akarják a 7 kötetet belezsúfolni egy trilógiába, mikor némelyik könyv 800-900 oldal? Csak az első rész pár száz oldal, a többi sok. Nem mondom, sok leírás is található bennük, de azért mégis. Mindenesetre az is érdekes, hogy lesz még egy kötet, de ez már könyves téma. Azért jó, hogy megjegyzi a cikk, hogy ettől még a sztori vége nem változik, mert szerintem az egyik legzseniálisabb befejezést írta meg King, amit valaha olvastam vagy hallottam De azt ismételten megjegyezném, hogy a cikkírónak gőze sincs, hogyan írják helyesen a könyvsorozat címét Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Oké, kitalálja valaki, hogy melyik filmből van? lesz... http://i.iimmgg.com/images/gr/b66af97b9f4d...af640bd206d.jpg Spoiler: Live action Smurfs movie! vagyis hupikék törpikékből Hókuszpók... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Hát rá nem jöttem volna a Hotlinking is not Allowed feliratból Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Hát rá nem jöttem volna a Hotlinking is not Allowed feliratból Hogy érted nálad nem hozza be a képet? CSak mert nálam igen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Hogy érted nálad nem hozza be a képet? CSak mert nálam igen. Mentsd le, töltsd fel és linkeld be onnan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Hogy érted nálad nem hozza be a képet? CSak mert nálam igen. Persze, mert neked eltárolta a géped, mikor betöltötte, de nekünk nincs ilyen előnyünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Inkább itt az oldal: http://www.movies.spoilertv.com/2010/05/sm...-azaria-as.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Így már én is látom Hehe, nagyon jónak tűnik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. NEm gondolta volna de PAtel tényleg rohadt jó Zuko lett!http://www.lastairbenderfans.com/images/gallery/nwt_zuko.jpg Nekem nem igazán jön be. A sebhelye alig látszik, ami pedig azét elég fontos ismertetőjele kéne hogy legyen. Iroh-t meg végképp nem találták el. Nem vagyok benne biztos, hogy megnézem a filmet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.