Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Nekem is azt irta ki, de aztán rákerestem a youtube-on. Elvileg itt megtudod nézni: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Á, kösz. Mondjuk szerintem annyira nem látszik, hogy mérgesek lennének a kedves nézők. Ha nekem nem tetszik a film, akkor ott nem gesztikulálnék ilyen hevesen, mint egyesek. Legfeljebb beintés gyanánt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Jól lehúzzák És figyelitek a bújtatott Predators reklámot? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Amikor először hallottam évekkel ezelőtt, hogy újrakezdik Batmant nem bíztam annyira a Nolan-féle produkció sikerében. A két Schumacher-film elég rossz lett. Amikor megnéztem a Beginst, úgy éreztem megszületett minden idők legjobb Batman filmje és ezt nem lehet überelni. Amikor meghallottam, hogy folytatni akarják és, hogy Joker lesz a fő gonosz, biztos voltam benne, hogy a folytatás már nagyon béna lesz, bukni fog, Jack Nicholson Jokere volt a legjobb és azt nem lehet felülmúlni. Az első előzetesek kezdtek reményt adni. Aztán megnéztem a TDK-t. És Nolannek sikerült felülmúlnia önmagát, most a TDK-t érzem minden idők legjobb Batman filmjének, képregény-adaptációjának, amit nem lehet überelni. Kíváncsi leszek a 3.ra, vajon az verni fogja-e a TDK-t, avagy sem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Én meg attól félek hogy a harmadik rész messze le fog maradni az első kettőtől, bár a bat-barlangot nagyon várom, az új batmobilról nem is beszélve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. És Nolannek sikerült felülmúlnia önmagát, most a TDK-t érzem minden idők legjobb Batman filmjének, képregény-adaptációjának, amit nem lehet überelni. Én úgy érzem, nem is igazán kell überelni, csak hasonló színvonalú filmeket készíteni. Legalább üssék a mércét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Én úgy érzem, nem is igazán kell überelni, csak hasonló színvonalú filmeket készíteni. Legalább üssék a mércét. Így van, plusz én azt szeretem a legjobban, ha egy film a semmiből toppan elém teljes valójában (úgy értve, hogy nem nagyon tudtam róla semmit), és teljesen lehengerel. Az életem legnagyobb filmes élményei mind ilyenek voltak. De már elkezdett történet esetében is az a legjobb, ha nincsenek elvárások - bár azt titkon biztos mindenki reméli, hogy legalább közelíteni fogja az előzőek színvonalát, ha azok jók lettek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 3. Így van, plusz én azt szeretem a legjobban, ha egy film a semmiből toppan elém teljes valójában (úgy értve, hogy nem nagyon tudtam róla semmit), és teljesen lehengerel. Az életem legnagyobb filmes élményei mind ilyenek voltak. Nekem is voltak hasonló remek filmes élményeim, szeretem én is, ha csak úgy jön egy film, és rabul ejt Mondjuk ez kisebb filmeknél könnyebben összejön, mint egy nagyobb hónapokkal előtte agyonreklámozott esetében. Ezért sem nézem meg többnyire egy-egy nagyobb film trailerét egynél többször, mire a film elém kerül, szinte minden ismeretlen lesz, mert a trailert is elfelejtem már (kivéve, ha lelövi a film fordulatait, lásd T4). Egy trailer meg elég, hogy eldöntsem, meg akarom-e nézni. Na jó, ahol van teaser is, ott azért kettőt is megnézek Cikkeket sem böngészek át, maximum utána Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 3. Tegnap megnéztem a Batman Beginst, ma jön a TDK. Egyetlen dolgot említenék meg szőrözés gyanánt: Batman hogy a túróba tudott a vonaton függve maradni? Itt a történet mesélője nem egyeztetett az animátorokkal (vagy a vasút tervezőivel). Azok az oszlopokra, amiket kidöntött Gordon, remekül felcsavarodott volna batkoma. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 3. Én meg attól félek hogy a harmadik rész messze le fog maradni az első kettőtől, bár a bat-barlangot nagyon várom, az új batmobilról nem is beszélve. Én már nem félek ettől. Ha eléri a Begins szintjét, azzal már elégedett leszek. Az új bat-barlangot és batmobilt én is várom. Remélem talán még belefér a batplane bemutatása is. Én úgy érzem, nem is igazán kell überelni, csak hasonló színvonalú filmeket készíteni. Legalább üssék a mércét. Így igaz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 3. Ha Nolan rendezi a 3. filmet, akkor nem kell félni a színvonaleséstől - szerintem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 3. Ha Nolan rendezi a 3. filmet, akkor nem kell félni a színvonaleséstől - szerintem... Sztem se, Nolan neve garanciaa minőségre! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Ha már szóba került a Saturn a sorozatok topikban, ide is érdemes berakni: http://www.saturnawards.org/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Gondolom ez a 2009-es adatokat veszi nyilván Avatar tarolt rendesen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Nálam meg a Begins nagyot ütött a moziban, a TDK-t viszont először kissé csalódottan vettem tudomásul. Aztán a TDK harmadik nézése után már bomba erősnek találtam. Pont az volt a lényeg, hogy egy káoszt idézzen elő. Nagyon jól felforgatja azt az alaptézist, hogy a bűnözők egyszerűek. Ez amúgy igaz általában, ha a bűnözőt nem Jokernek hívják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Diszkonthálozaton árulják a District 9-et Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Diszkonthálozaton árulják a District 9-et Elég rég megvan már HD-ben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Elég rég megvan már HD-ben Esetleg igazi boltokban is kapható már? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Megnéztem én is a Kick-Asst (most, hogy vége a Lostnak, már nézek mást is), haláli egy film volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Esetleg igazi boltokban is kapható már? Sajna (még) nem :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Nagyon jó volt a karate kölyök. Alapban 7/10, de nálam 8as. Jó kis helyeneken játszódott, a zene szuper volt és a harcok is, szóval aki kíváncsi rá mindenképpen nézze meg. Méltó remake lett! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. http://knightri.mediafactured.com/wiki/dok...er_feature_film Hüm-hümm. Ha Glen Larson írja, akkor még jó is lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. http://knightri.mediafactured.com/wiki/dok...er_feature_filmHüm-hümm. Ha Glen Larson írja, akkor még jó is lehet. Talán jó lesz, de nem fűzök hozzá nagy reményeket. Az eddigi Knight Rider feltámasztására nyújtott kísérletek mind kudarcba fulladtak, vagy nagyon bénára sikeredtek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Toy Story 3 Messze menően jobb lett, mint az előző 2, nagyszerű szórakozást nyújtott. Perzsia hercege Egész jó lett. Nem ismerem a videó játékot, de nekem nagyon tetszett a film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. lassan már nekem is meg kéne néznem a TS3at, az első nem igazán jött be, így a 2.at nem is láttam, de a 3. 100%osan szinte csak j kritikákat kapott szóval meg kéne lesni. Meg tetszett a trailerje is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. (szerkesztve) lassan már nekem is meg kéne néznem a TS3at, az első nem igazán jött be, így a 2.at nem is láttam, de a 3. 100%osan szinte csak jó kritikákat kapott szóval meg kéne lesni. Meg tetszett a trailerje is! Szerintem előtte nézd meg a kettőt mert van egy-két karakter akiknek a karaktere üres lesz (Jessie, Szemenagy, sőt még talán Buzz-é is) a 3-ben ha kihagyoda 2-t. (Mellesleg szvsz a 2 sokkal viccesebb/jobb mint az 1) Szerkesztve: 2010. Július 5. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. De jó film még mindig ez a District 9 Most néztem meg és újra volt olyan jelenet amikor az ember gyomra görcsbe szorul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Talán jó lesz, de nem fűzök hozzá nagy reményeket. Az eddigi Knight Rider feltámasztására nyújtott kísérletek mind kudarcba fulladtak, vagy nagyon bénára sikeredtek. Részemről nagyon megy a reménykedés. Ennyi elbénázás után egyszer illene végre jónak lennie! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Nálam meg a Begins nagyot ütött a moziban, a TDK-t viszont először kissé csalódottan vettem tudomásul. Aztán a TDK harmadik nézése után már bomba erősnek találtam. Pont az volt a lényeg, hogy egy káoszt idézzen elő. Nagyon jól felforgatja azt az alaptézist, hogy a bűnözők egyszerűek. Ez amúgy igaz általában, ha a bűnözőt nem Jokernek hívják. Nagyon jó meglátás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Nagyon jó meglátás.Pedig Joker is csak egyet akart. Anarchiát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.