Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Szerintem Power Rangersből még jó nem született Az eredeti sorozat az jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Scott Pilgrim az animáció ellen - magyar feliratos változat Köszi kolmilan a segítséget! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Az eredeti sorozat az jó Nekem is tetszett, mikor vége lett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Nekem is tetszett, mikor vége lett De kis gonosz vagy Gyerekkorom egyik legkedveltebb sorozata volt, több tiszteletet plíz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Phoboshoz csatlakoznék, óvodásként úgy vártam a szombatot mint a messiást hogy láthassam a Power Rangerst. És mennyire felvoltam háborodva amikor megkaptam a rózsaszín Power Rangert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Expendables szinkronos előzetes Vass Gábor elég fura Slyként. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Expendables szinkronos előzetesNem rossz, de azért eredetiben sokkal jobb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Expendables szinkronos előzetes Vass Gábor elég fura Slyként. Csak Statham hangja a jó a többi nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Vass Gábor elég fura Slyként. Pedig a Rambo III-ban, a Bérgyilkosokban és a Dredd Bíróban is ő a hangja. Az a baj, hogy a szokott hangja, Gáti Oszkár Schwarzenegger hangjaként lett ismertebb, és most véletlen pont ugyanabban a filmben szerepelnek, így nem lehet mindkettőjüknek ő a hangja. Én pont erre fogadtam volna, hogy Gáti Oszkár lesz Trench, Vass Gábor meg Barney. A másik tétet meg arra tettem volna, hogy Revicky lesz Trench és Gáti Oszkár Barney, ez is egy lehetőség, mert Revicky is sokszor volt Schwarzi hangja. Bár szerintem a végleges szinkron még nem ez lesz, ez csak a trailer alá vágott szokott vacak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Szerintem az Expendabliba Oszi kéne Sly-nak, Osztrák Tölgy úrnak meg jó lenne Revi. Amúgy én bírom a Sly-Vass Gabi párosítást. Egyedül a Rambis zavar egy picit. Jobb lenne ha Dzsoni mind a négyben Oszi hangján magyarkodna. Gabi bá'-val kilóg a sorból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. (szerkesztve) Jó hír az Avatar fanoknak. Kimaradt jelenetekkel együtt akár a 4 órás verziót is megtekinthetjük a DvD-n A. the film: 166 (minutes original cut) + 16 (fully rendered = 9 from SE + 7 new) + 68 (unfinished) = 4h10min B. extras: 27min (Production Shorts #1 - featurettes) + 45min (PS #2 - "technical") + 5min (PS #3 - New Zealand) + 77min (production materials) + 7min (editing) + 7min (Pandora Discovered - it says here 3D preview!) + 20min (Brazilian documentary) = 3h08min http://marketsaw.blogspot.com/2010/09/more...collectors.html Szerkesztve: 2010. Szeptember 19. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Ez még viccnek is rossz. Így pont nézhető még. Minek a négy óra? Sose nézném meg, nincs is annyi szabadidőm egyben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Ez még viccnek is rossz. Így pont nézhető még. Minek a négy óra? Sose nézném meg, nincs is annyi szabadidőm egyben. hát nekem ez is kevés Mindenesetre ha meglesz, gyerek zsupp mamihoz, bevásárlás, és filmezés:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. hát nekem ez is kevés Mindenesetre ha meglesz, gyerek zsupp mamihoz, bevásárlás, és filmezés:) Nekem bőven elég ebből a filmből ennyi, minden ok. De a kérdés fennmarad, ki néz meg egy 4 órás filmet? Én le se veszem a polcról a Gyűrűk Ura filmeket, mert iszonyat hosszúak és ha csak erre gondolok, már elmegy a kedvem tőlük. Persze nem vagyunk egyformák. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Persze nem vagyunk egyformák. A Gyűrű szövetségét pont tegnap néztük meg. Most hétvégén jön a Két torony. Egyszer egy maratonin megnézném mindhármat. SW egybe a hat is előfordulhat, de lehet hogy kétszer három lesz belőle. Ha megy az, hogy egy sorit pár nap alatt ledaráljon az ember, akkor ez is mehet. És persze ott a kényelem, hogy megállíthatom, kimehetek bármiért, és kapcs vissza. Moziban valóban rettenet lenne 4 óra, az biztos. Nem véletlen, hogy ezek már otthoni lejátszásra vannak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Ez még viccnek is rossz. Így pont nézhető még. Minek a négy óra? Sose nézném meg, nincs is annyi szabadidőm egyben. Persze tök felesleges, de otthon azért más. Moziban ki nem bírnám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Még szerencse, hogy a négy órás változat csak extra. Így én sem fordítok rá ennél több figyelmet. De ha komolynak szánnák, hát azzal a film sokat vesztene amúgy sem túl nagy értékéből. Egy 90 perces sztorit beletenni négy órába... Hát ennyire még Pandora sem érdekes. Amúgy én sem bírnám ki, még itthon sem szeretek ilyen hosszú filmeket nézni, hiába megállítható. De engem már a három óra is aggaszt, ha sok az üresjárat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Na azért ez a négy óra se úgy négy óra A legtöbb jelenet csak félkész, ergó azokat külön, extra tartalomként lehet előhívni. A film "csupán" majd három órás lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Végig szenvedtem a Batman és Robint. Most már jöhet a Batman Begins..Minőségi javulást várok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Végig szenvedtem a Batman és Robint.Most már jöhet a Batman Begins..Minőségi javulást várok Hát abból nem lesz hiány. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Volt? Robert Downey Jr. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Feláldozhatók plakát: http://twitpic.com/2q9b1f Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Legend of the Guardians részletek Snyder egy vígjátékot is bevállalhatna. Érdekelne hogy azzal a műfajjal mihez kezdene. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Expendables szinkronos előzetes Megnézve az előzetest, már el tudom képzelni, hogy jó film lehet. A szövegekért szívesen megnézném, csak kár, hogy tocsog a vérben és a repülő végtagokban. Ez még viccnek is rossz. Így pont nézhető még. Minek a négy óra? Sose nézném meg, nincs is annyi szabadidőm egyben. Engem sem érdekelne a mostani hosszánál pár percnél hosszabban az Avatar. Nálam a határ a 150 perc, a Gyűrűk Ura már moziváltozatban is csaknem túl hosszú volt, pedig a könyvnek nagy rajongója vagyok. A bővített változatot ezért soha nem is volt ingerenciám megnézni. Ami kimaradt a moziváltozatból, az megvan a fantáziámban. Egyébként is a Gyűrűk Ura esetében a filmeket és a regényt két külön kategóriába sorolom. Az előbbiek látványos kalandfilmek, az utóbbi pedig egy csodálatos mese. Amiben számomra a film egyértelműen többet adott, azok a karakterek, amelyek élőben sokkal jobbak lettek, mint amilyennek a könyv alapján képzeltem. Ez szinte mindekire igaz, de legfőképpen Aragornra. Ő igazi telitalálat a filmben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Pildi: Nem tocsog benne. Legalábbis az egész filmre vetítve. Szerintem max 5-10 perc az olyan jelenet ahol szakadnak a végtagok. De a többiért érdemes megnézni. Hivatkozhatnék a John Rambo-ra, de azt nem láttad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Hivatkozhatnék a John Rambo-ra, de azt nem láttad. Tényleg nem. Lehet, hogy kellett volna, amikor volt rá alkalom? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Pildi, legyél tökös. Nézd meg és eskű nem árulunk el Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Tényleg nem. Lehet, hogy kellett volna, amikor volt rá alkalom? Alkalom mindíg van rá. Letölt és megnéz. De természetesen csak ha szeretnéd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Szerintem max 5-10 perc az olyan jelenet ahol szakadnak a végtagok. Szerintem az összeset összeadva és felkerekítve is csak jóindulattal jönne ki a két perc A Rambo 4-hez képest brutálisan visszafogott film vér tekintetében (bár a halottak száma majdnem ugyanannyi, de elveszi az élét, hogy itt az öldöklés sötétben játszódik, ott meg jórészt fényes nappal volt). Szóval szerintem nem brutálisabb, mint mondjuk a Ryan közlegény megmentése eleje, vagy a Black Hawk Down. Ráadásul kicsit gagyivá is teszi, hogy a vér CGI. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Imho a Feláldozhatóak szinkronlistája. Végleges. Sylvester Stallone - Gáti Oszkár Jason Statham - Epres Attila Jet Li - Görög László Giselle Itié - Tenki Réka Terry Crews - Galambos Péter Mickey Rourke - Schneider Zoltán Arnold Schwarzenegger - Reviczky Gábor Bruce Willis - Dörner György Dolph Lugdren - Jakab Csaba Eric Roberts - Kőszegi Ákos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.