Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Mennyire kell ismerni a '82-es előd történetét az újhoz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Hát nem árt ha az ember ismeri az alapokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Lee Van Cleef, a hős. http://www.youtube.com/watch?v=ymx1mVBTFwc&feature Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Eldőlt a dolog. Ez érdekel a legjobban a jövő év földönkívülis filmjei közül. http://www.youtube.com/watch?v=L5ipZwwQPcY Lee Van Cleef, a hős. Western-hősnek mennyivel jobb volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 17. (szerkesztve) Nem, ez a Tron Legacy, az eredeti film folytatása. Ok, nem volt világos, hogy melyikről ír. Azt hittem kiadták a felújított első részt még az új előtt. Rog ez k*rva jó. Szerkesztve: 2010. December 17. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Hogy szól az első mondatom Ody? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Hogy szól az első mondatom Ody? Elnéztem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Eldőlt a dolog. Ez érdekel a legjobban a jövő év földönkívülis filmjei közül. Hehe. Tudtam hogy ez Seth Rogan hangja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Én is tudtam. Pontosabban október 18 óta tudom ugyanis akkor került fel az első trélerje amit szintén beraktam. Abban még Weaver mami is feltűnik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Akkor pár szóban valaki össze tudná nekem foglalni, hogy az eredeti TRON (a régi) miről szól? Spoiler kapcsoló mögött mehet nyugodtan az egész, nem tervezem megnézni, csak a Legacyt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Sokkal jobb ha megnézed, mert rengeteg az utalás rá ami nagyot dob a feelingen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 17. (szerkesztve) Szerkesztve: 2010. December 18. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Ezt a Battle L.A-t nagyon várom már. Tuti mozibanézős. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Ezt a Battle L.A-t nagyon várom már. Tuti mozibanézős. Nekem nem jön be a kép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Nekem bejön. Nagyon feelinges. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Ody: Nem látod, vagy nem tetszik? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Ody: Nem látod, vagy nem tetszik? Nem látom, de az oldal se jön be. Frenkie már átküldte, szerintem is pofás plakát. Remélem komorabb lesz mint a Függetlensegg napja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 18. (szerkesztve) Most talán már jó lesz. Arra a mocsok imgeshackre nem tudtam tölteni így más mellett döntöttem.de ezek szerint az se normális. Szerkesztve: 2010. December 18. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Most talán már jó lesz. Arra a mocsok imgeshackre nem tudtam tölteni így más mellett döntöttem.de ezek szerint az se normális. Köszi most már látszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Dzséjtet érdekli valamelyest az Alien előzmény film, ezért neki: Forradalmian új 3D-s kamerákkal forog majd jövő tavasztól az Alien előzményfilm. Red Epic típusú kütyü már120fps-el dolgozik, Dariusz Wolski operatőr fejleszti Ridley Scottal, ezt használják majd a forgatás során. A film operatőre tehát Dariusz Wolski, aki olyan mozikat fényképezett, mint a Karib Tenger Kalózai 1-4 filmek, Dark City valamint a Holló . Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Sam Worthington szerint nagyon jó lesz az Avatar 2 http://www.mtv.com/news/articles/1654581/20101217/story.jhtml Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Megnéztem a TRON: Örökséget. Nekem bejött nagyon (bár nem az év filmje). A látvány jó volt, az akciók is, és a történet se bugyuta, sőt... Szerintem én egy 8/10-et adok rá. Mindenkinek ajánlom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 18. A film operatőre tehát Dariusz Wolski, aki olyan mozikat fényképezett, mint a Karib Tenger Kalózai 1-4 filmek, Dark City valamint a Holló . Végre valami biztató a filmmel kapcsolatban... Eddig nagyjából ez az egy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Sam Worthington szerint nagyon jó lesz az Avatar 2 Micsoda meglepetés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 18. (szerkesztve) "- Ki küldött? - A fodrászod." :lol: Szerkesztve: 2010. December 18. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 18. "- Hány embered van?!" "- Csak az anyád." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Ma megnéztem az idei év legjobb filmjét az Inception mellett: Így neveld a Sárkányodat 10/10 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Végre valami biztató a filmmel kapcsolatban... Eddig nagyjából ez az egy. Azt hittem Dzséjt annak a hírnek is örülsz, hogy H.R Giger ismét Alieneket kreál az új filmben http://www.comicbookmovie.com/fansites/ActionFigureNews/news/?a=26694 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 19. (szerkesztve) Ma megnéztem az idei év legjobb filmjét az Inception mellett: Így neveld a Sárkányodat 10/10 Pontosan. Nézte valaki rajtam kívül IMAX-ben a Tront? Szerkesztve: 2010. December 19. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Azt hittem Dzséjt annak a hírnek is örülsz, hogy H.R Giger ismét Alieneket kreál az új filmben http://www.comicbookmovie.com/fansites/ActionFigureNews/news/?a=26694 Annak speciel nem örülök, ismervén azt az alien variánst, amit ő tervezett az Alien3-ba. Nekem már az is túl meredek volt, és most még Scott is bele akar pofázni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.