Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 22. A csajokon legalább nem fogunk összeveszni Micsoda megkönnyebbülés! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 22. (szerkesztve) Valamivel több, mint egy hónapja az a hír járta, hogy Christopher Nolan találkozott a színésznővel, hogy tárgyaljanak a The Dark Knight Rises egyik fontos szerepéről. Anne Hathaway egyike volt annak a kilenc esélyes hölgynek, akikkel Nolan szóba elegyedett az adott karakterrel kapcsolatban. Minap egy interjút készített vele a Deadline, és a válaszaiból nagyon úgy tűnt ki, hogy ő lesz a befutó. Esetleg Anne lenne Talia al Ghul? :yes: Szerkesztve: 2010. December 22. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 22. Lassan már mindketten esélyesek az Expendables 3-ra Tudnak durvulni, ennyi már elég. Sőt, csapjuk hozzájuk a kis szöszit is http://www.youtube.com/watch?v=FIoXlAHXjyI&feature Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 22. "I... am number four." Ja-ja, persze, jó'van. http://www.youtube.com/watch?v=yzrJ8jLUpoI Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 23. "Sylvester Stallone javában dolgozik a The Expendables - A feláldozhatók folytatásának a forgatókönyvén. Az akciósztár azt szeretné, ha Bruce Willis lenne a főgonoszt, pletyka szinten pedig szóba jött Dwayne Johnson és Vin Diesel neve is. Dolph Lundgren visszatér, aki elárulta, hogy Jean-Claude Van Damme is benne lenne a második részben és egymás ellen küzdenének. "Stallone valami olyasmit mondott, hogy 'Azt szeretném, ha kitörnéd valahogy a kicseszett nyakát'. Szóval úgy gondolom eléggé sanszos, hogy Van Damme is benne lesz és szerintem rossz fiú lesz. Számára ez kiváló alkalom a visszatérésre" - mondta Lundgren, hozzátette úgy tudja, hogy éppen tárgyalnak egy fiatal színésszel, aki játszott a a G.I. Joe-ban, az illető pedig Channing Tatum." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Dolph Lundgren visszatér, aki elárulta, hogy Jean-Claude Van Damme is benne lenne a második részben és egymás ellen küzdenének. Mint a régi szép időkben. Hátha ezúttal Van Damme lenne szerteszét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Az új Tökéletes katonában is nagyon jó kis bunyót rittyentettek össze. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Az új Tökéletes katonában is nagyon jó kis bunyót rittyentettek össze. Azt a múvit még nem láttam. Már azt is elfelejtettem hogy létezik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Jöhet az Expandables II. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Van Damme-ot nagyon jó ötlet volt behozni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Van Damme-ot nagyon jó ötlet volt behozni. Diesel -ről nem is beszélve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Diesel -ről nem is beszélve. Ő is akciófilmekre született mint Statham. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Kevin Smith rémisztget Red State tízer Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 23. (szerkesztve) Karácsonyi Lidércnyomás Jó volt újra elővenni ezt a filmet, emlékeim szerint ez volt a legelső mozis élményem 4-5 éves koromban. Máig nem értem, miért vittek el erre a szüleim, főleg úgy, hogy feliratos volt Na mindegy, ez anno is rettentő módon bejött elég sokat néztem kicsi koromban (megvolt kazettán, szintén feliratozva) de legutoljára tavaly ősszel láttam, így megint felemelő volt újra látni. Főleg, hogy itt a karácsony, hátha idén Jack jön Még valami: Az biztos, hogy ha lesz gyerekem, neki is le lesz ez vetítve Karácsony tájékán majd A héten meg a 2 éves keresztfiammal megnézetem Szerkesztve: 2010. December 23. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Kevin Smith rémisztget Red State tízer Ez elég nagy katyvasz. Mi is ez tulajdonképpen? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Bulis lehetett összehozni ezt a Rangót. http://www.youtube.com/watch?v=ypnVl1OXDTc Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Ez elég nagy katyvasz. Mi is ez tulajdonképpen? Gőzöm nincs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Van valami újabb hír a Batman 3-ról? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Karácsonyi Lidércnyomás... Nekem ez a film csak idén került először terítékre, de nagyon bejött. Hihetetlen milyen jól összehozták stop-motionnel. Ami nekem leginkább tetszett, azok a figurák és a díszletek. Nagyon jó hangulatot teremtenek, tipikus Tim Burton feeling. A zenéje is remek(bár mit várjunk Danny Elfman-től? ). A története pedig nagyon aranyos. Nekem bekerült a kedvenc filmjeim listájára és letöltöttem Burton másik stop motion filmjét a Halott menyasszonyt. Az eddig olvasottak alapján az sem marad el emögött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Itt a karácsony, a Diszkontáruházból ki is vettem a Reszkessetek betörők 1-2 -t . Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Oldie (Dzséjt esetleg? ) te már láttad a törölt jeleneteket gondolom az Avatar dvd-ről... Mely részeket hagytad volna szívesen a végleges filmben? Én speciel: - Szökés a bázisról, Trudy lefegyverez egy katonát a liftben, majd a hangárban a helikopternél Jake pisztollyal próbál rendet tenni egy gépfegyverrel hadonászó katonával. - Az ezredes a nagy csata előtt még lelkesíti a katonákat a bázison, Selfridge őrjöng és mindenkit ki akar rúgni, vitatkozni kezd az ezredessel, aki elkezdi fojtogatni. - A tudósok fellázadnak és Dr Max pajtás egy böhöm bányász járművel letarolja az irányító központot - Trudy próbál jelezni Normnak a helikopterből, de az ezredes és emberei lekapcsolják. Aztán ugye leszállnak a dzsungelben, és felébresztik Jaket. Ez valamikor a film közepén van ugyebár. - A na'vik tánca amolyan kellemes kis jelenetsor, annyira végülis nem szükséges. Amit jó hogy kihagytak: - Norm marhaságait. Az összeset kivágták szerencsére -Trudy és Norm ágyjelenete se kellett az oda... - Jake beavatása a na'viknál. Hosszú és unalmas rész lett volna. - Lárva evő rész, plusz ivóverseny Tsu'theivel. Nem kellett tényleg. - Selfridge golfozik a bázison a szabad ég alatt. Felesleges. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Nekem gyanús ez a bővített verzió az Avatarnál. 162 perc. Hát ez nem 45 perccel több. Ncore-ról szedtem le. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Nekem gyanús ez a bővített verzió az Avatarnál. 162 perc. Hát ez nem 45 perccel több. Ncore-ról szedtem le. Mert a filmben csak 16 percnyi új jelenet van. A cirka 45 perc az extra DVD-n szereplő jelenetekre vonatkozott. Jake, sajnos én nem láttam a kivágott jeleneteket, de amiket írtál, azokat én is megtartottam volna (inkább, mint Tsu'tey új, béna, felesleges és teljesen idióta új halálát). Ezeket kellett volna inkább visszavágni, mintsem a National Geographic jeleneteket (nagyjából hat olyan jelenet van, ami hozzá ad a sztorihoz, karakterekhez, a többi csak fölösleg -> hiába, már Cameron sem a régi, hol van már a The Abyss és az Aliens tartalmas bővítése). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Köszi. Akkor rákeresek az extra dvd-re. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Oldie (Dzséjt esetleg? ) te már láttad a törölt jeleneteket gondolom az Avatar dvd-ről... Mely részeket hagytad volna szívesen a végleges filmben? Én speciel: - Szökés a bázisról, Trudy lefegyverez egy katonát a liftben, majd a hangárban a helikopternél Jake pisztollyal próbál rendet tenni egy gépfegyverrel hadonászó katonával. - Az ezredes a nagy csata előtt még lelkesíti a katonákat a bázison, Selfridge őrjöng és mindenkit ki akar rúgni, vitatkozni kezd az ezredessel, aki elkezdi fojtogatni. - A tudósok fellázadnak és Dr Max pajtás egy böhöm bányász járművel letarolja az irányító központot - Trudy próbál jelezni Normnak a helikopterből, de az ezredes és emberei lekapcsolják. Aztán ugye leszállnak a dzsungelben, és felébresztik Jaket. Ez valamikor a film közepén van ugyebár. - A na'vik tánca amolyan kellemes kis jelenetsor, annyira végülis nem szükséges. Amit jó hogy kihagytak: - Norm marhaságait. Az összeset kivágták szerencsére -Trudy és Norm ágyjelenete se kellett az oda... - Jake beavatása a na'viknál. Hosszú és unalmas rész lett volna. - Lárva evő rész, plusz ivóverseny Tsu'theivel. Nem kellett tényleg. - Selfridge golfozik a bázison a szabad ég alatt. Felesleges. Többnyire egyetértek veled, viszont szerintem az ivóverseny még kellene oda. Az egyik legélvezetesebb kivágott jelenet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Oldie (Dzséjt esetleg? ) te már láttad a törölt jeleneteket gondolom az Avatar dvd-ről... Mely részeket hagytad volna szívesen a végleges filmben? Én speciel: Ezeket sajnos én se láttam, de a filmbe visszaillesztett jelenetekről már írtam pár napja Kolmilan fórumán Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Újra eljött az év vége és azzal együtt egy kis visszatekintés az év filmjeire illetve magára vonva a figyelmet az év filmjére. És ez most nem is fog olyan bonyolultnak tűnni, mivel a választás pofonegyszerű volt. Előre leszögezem, idén se láttam pocsék filmet a moziban, illetve később lemezeken, melyek ehhez az évhez kapcsolhatók lennének. A befutó élére rögtön az EXPENDABLES-t tettem, így, csupa nagybetűvel. Lehet, hogy sztoriban lekörözi őt a furcsamód általam korábban kikiáltott évtized filmje az Inception, de akkora pluszt adott Sly filmje, hogy azzal a plusszal a galaxist is le lehetne igázni Ebben a pluszban pedig jelentős erőt képvisel a nosztalgiafaktor, a vászonról lemászó adrenalinlöket és a burjánzó tesztoszteronhullám. Ehhez pedig olyan faszagyerekek adták az arcukat mint Statham, Lee, Lundgren, Crews, Willis, Schwarzenegger meg úgy az egész színészgárda akik feltűntek eme nevek mellett, Sly-al az élen. És akkor rögtön megemlíteném a Machetet, az olyan arcokkal, mint Seagal, Niro, Trejo, .....................uh, ilyen neveket anno asszem sose lehetett egy filmen belül összehozni. Szóval idén győzött a nosztalgia. Kellett ez már de nagyon a kissé túlburjánzó CGI korszakban. Az izomszagot nem lehet computerekkel visszaadni. Ehhez, valódi hús kell, valódi pirotechnika meg örökké idézhető "egyszavasok". És most ezért kicsit hátrább is szorultak a listámon az olyan filmek mint pl a Vasember 2, vagy a remek akcióvígjátékkal megáldott Szupercsapat, Losers, Red...... Kiemelném azonban a fentebb említett Eredetet. Ugyan akciókban ez is bővelkedik de csak kommerszebb film mint a többi és egyben némileg ez is egy hiánypótló mű. Szóval nálam ezek a filmek voltak topon az idén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Lol, szaloncukor kötözés közben (a mocsok Jesszuska azt mondta, nem kötöz helyettem, mert már kötözött eleget... már tudom hol Bezzeg a narancsostúróskakaós sütim kellett volna neki, de azt nem adtam ) néztem az elsőt. Most töltöm a másodikat Utána meg nézd meg a legújabb változatot is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Ez k*rva nagy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Expendables Most realizáltam, hogy Church azt mondja Barney -nak, hogy Garza tábornokot nyírja ki. Egy szó se esett Munroe -ról. Szóval Mr. Church eleve a rossz csapatban játszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.