Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Noh, bemelegítettem a rendszert a Terminator Salvationnal :D Indulhat a Rambo. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Noh, bemelegítettem a rendszert a Terminator Salvationnal :D Indulhat a Rambo. Csak teljes hangerővel. Amikor felhúzza géppityut.Ne hagyd ki. Teljes hangerőn. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Meg kell állapítsam, hogy az Expendablesben jobban nézz ki Sly. Ramboként kicsit el van hízva, vagyis szteroidozva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Meg kell állapítsam, hogy az Expendablesben jobban nézz ki Sly. Ramboként kicsit el van hízva, vagyis szteroidozva. Le van sz*rva. Nyomd a hangerőt ember. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Meg kell állapítsam, hogy az Expendablesben jobban nézz ki Sly. Ramboként kicsit el van hízva, vagyis szteroidozva. Szerintem a Rambóban jobban nézett ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Öt perc és elszabadul a pokol. Izé, vagyis Rambo. De tök mindegy. Ugyanaz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Öt perc és elszabadul a pokol. Izé, vagyis Rambo. De tök mindegy. Ugyanaz Három az az öt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Itt már nem számít az idő Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Nah, a sok lúzer az olcsó kínai sz*rokkal durrogtat. Én meg a japó Panasonic-al és a Magnattal. Hatalmas volt. Semmi se jött át a kinti zajokból Jövőre majd az Expandeblessel durvulok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Csak a hngerőd add. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Valaki tud infót adni mikor lesz kész az új HP felirat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Eléggé megnézős filmnek néz ez ki http://www.youtube.com/watch?v=XSIetIg7O3M Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Már be volt linkelve a szinkronos verziója is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. (szerkesztve) Már be volt linkelve a szinkronos verziója is. Mi vagyok én, lexikon? Akkor nem figyeltem fel rá, nem minden mozielőzetest nézek meg amit belinkeltek. Ha tettetek volna mellé egy OOlyan képet ami az origón van, akkor tudtam volna, hogy érdemes megnézni Szerkesztve: 2011. Január 1. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 1. Nem is értem, hogy miért nem egy piros karikás plusz tizennyolcas az avatarod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 2. Megnéztem a Fűrész 5-öt, hát egyszer nézhető végül is. De a végén amit csattanónak akartak beállítani, hát kicsit mókás. Hatásvadászás hatás nélkül. És valami olyan szinten túl van bonyolítva hogy csak nézek néha. De nem rossz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Elhunyt az egyik kevdenc színészem, Pete Postlethwaite Szerintem a hír véletlenül ment át a másik topikba. Jó színész volt, most láttam a The town-ban, abban is játszott RIP Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. A Nasa tudósai szerint a 2012 és az Armageddon, na meg a Mag a legnagyobb tudományos hülyeségeket felvonultatói hollywoodi alkotás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Ezen valahogy nem csodálkozom, több bennük a fiction, mint a science Attól még némelyik nagyon szórakoztató, főleg, amelyikben Willis is játszik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Elhunyt az egyik kevdenc színészem, Pete Postlethwaite Szerepelt sárkányokkal, alienekkel, dinoszauruszokkal és egyéb sci-fikben, fantasy-kban és más jellegű filmekben is feltűnt. Igazán főszerepet ugyan nem sűrűn kapott, de igazi karakterszínész volt. http://www.sfportal.hu/elhunyt-pete-postlethwaite-angol-szinesz-7783.scifi Szerintem a hír véletlenül ment át a másik topikba. Jó színész volt, most láttam a The town-ban, abban is játszott RIP Ezt jól benéztem. Áttettem ide a helyére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Quentin Tarantino szerint ezek voltak 2010 legjobb filmjei: 1.) Toy Story 3 2.) A közösségi háló 3.) Animal Kingdom 4.) Szerelmes lettem 5.) Aranyhaj 6.) A félszemű 7.) Tolvajok városa 8.) Greenberg 9.) Cyrus 10.) Hirtelen az üresség Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Látom, szereti az animációs filmeket. Mindjárt kettő is akad az első tízben, és elég előkelő helyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Quentin Tarantino szerint ezek voltak 2010 legjobb filmjei: Hát ez nem tudom mennyire hihető... 100%, hogy az eredeti listájában szerepelne a haverjának, Rodrigeznek a filmje, Machete. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Hát ez nem tudom mennyire hihető... 100%, hogy az eredeti listájában szerepelne a haverjának, Rodrigeznek a filmje, Machete. Már miért kéne szerepelnie? Azért, mert cimbije Rodrigueznek, még nem kell feltétlen oda meg vissza lennie a filmjeitől. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. http://www.youtube.com/watch?v=GvcoCHMaolE Zúzósabbnak ígérkezik mint gondoltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Jó lesz ez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Nagyon ütős lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Natalie nagy lepedőakrobata lehet. http://www.youtube.com/watch?v=LctdjOwrpYM Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Ezt jól benéztem. Áttettem ide a helyére. Előfordul néha az ilyen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. A Hullám Huh, elég érdekes és tanulságos film volt az emberek manipulásáról és a közösségi szellemről. 1 hét alatt mi mindenre képes egy eszme, ami elszabadul. Lenyűgöző is és félelmetes is egyben. Mint a végén is mondja a tanár, hogy úgy tudott volna játszani velük, ahogy akar. Ha akarta volna, embert is ölhettek volna akár. Nagyon durva. Egy eszméért, egy felfogásért, a kirekesztettségből a "hírnév" és a megtiszteltetés felé vezető útért. Hogy más vagy mint az átlag és ez neked hatalmat és egzisztanciát ad. Ami az egyik percben még jó poén, a másikban véresen komoly. Ez a film nagy hatással volt rám. Egész érdekes. Aki nem látta, az nézze meg, eléggé magvas gondolatokat tartalmaz és mutat be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.