JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Új, forradalmi, sose látott, blablablabla... Szerintem majd az Avatar 2-t is így fogják reklámozni Én meg Isteníteni fogom így Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Nem értitek a lényeget.. Folytatják a Mátrixot!!! Én régóta vártam már erre a hírre, ha még a legkevésbé se hivatalos. Francba az Avatarral, ide Mátrix kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Az a baj a Mátrixxal, hogy egy szép kerek sztori, amit akárcsak sok mást, kár abajgatni. Minek megnyitni egy lezárt, szépen körbevitt történetet? Ja persze, pénzért! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Engem sose hozott lázba a Mátrix. Az egyiket láttam, de egyáltalán nem tetszett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Én se hiszem úgy, hogy folytatni kellene. :S Nekem mindhárom rész tetszett, leszámítva a gyenge dialógusokat. Csináljanak a "nővérek" más sci-fit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Csináljanak a "nővérek" más sci-fit. Nem csak az egyik nemváltó? Azért durva. Első Mátrix trilógia: directed by Wachowski brothers. Második Mátrix trilógia: directed by Wachowski brother and sister Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. A Mátrix-ot már az első után sem kellett volna folytatni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Nem csak az egyik nemváltó? Azért durva. Első Mátrix trilógia: directed by Wachowski brothers. Második Mátrix trilógia: directed by Wachowski brother and sister Beteg emberek. Mondjuk ötleteik alapjaiban véve jók. Hja, csak az egyik.......eddig. :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Az első után abba kellett volna hagyni, mert az tökéletes volt, de ha már megcsinálták a 2-3at akkor folytathatnák szerintem, mert a vége valami iszonyú baromság volt, így talán tudnának adni neki vmi szépet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Talán most a sztori koncentrálhatna az első részben a kanálhajlító kisgyerekre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Az a baj a Mátrixxal, hogy egy szép kerek sztori, amit akárcsak sok mást, kár abajgatni. Minek megnyitni egy lezárt, szépen körbevitt történetet? Ja persze, pénzért! Ez igaz, szép kerek sztori, amit kár folytatni. Ennek ellenére baromi szívesen néznék még a vásznon ebből a világból való sztorit Ha valami épeszű történettel elő tudnának állni, nem ellenkeznék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Az első után abba kellett volna hagyni, mert az tökéletes volt Enyhe túlzás a vége valami iszonyú baromság volt Nekem pont a vége tetszik (na jó, a Zioni csata mindent visz a három film alatt ). Ezt a helyzetet csak így lehetett értelmesen feloldani. A folytatás meg úgyis az, hogy újra kitör a háború, mert az emberek nem fogják megtűrni az emberhasználó mikrobikat felszínen. Ez igaz, szép kerek sztori, amit kár folytatni. Ennek ellenére baromi szívesen néznék még a vásznon ebből a világból való sztorit Ha valami épeszű történettel elő tudnának állni, nem ellenkeznék. Esetleg előzményt lehetne, ami bemutatja, hogyan kezdődött a háború. Terminator hangulat, jó kis posztapokaliptikus zúzás azokkal a szépséges légpárnásokkal, meg a PSZT-kel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Nekem bejött a Mátrix, és kíváncsi leszek a folytatásra. Egyébként semmi extra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Az Animátrixból talán alapot meríthetnének a háború kirobbanásához. Döngethetnének a látvánnyal rendesen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Az Animátrixból talán alapot meríthetnének a háború kirobbanásához. Döngethetnének a látvánnyal rendesen. Az kicsit olyan mint az SW -nek a TCW. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Esetleg előzményt lehetne, ami bemutatja, hogyan kezdődött a háború. Terminator hangulat, jó kis posztapokaliptikus zúzás azokkal a szépséges légpárnásokkal, meg a PSZT-kel Ez például egy remek ötlet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Ha kevesebb kamu bölcsesség lesz, aminek totálisan semmi értelme és csak egy gyenge okoskodás az egész (Pali bácsi!), meg nem csak a látványra mennek rá.. akkor ebből nagyon jó is kisülhet. Előzményfilmre én is gondoltam, de nem is tudom, nekem abból elég az Animátrixos változat. Jobban érdekelne egy folytatás, hisz a gondok nem lettek letudva a harmadik rész végén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. 2014 és 15 karácsonyán érkeznek az Avatar folytatások, jelentette ki Cameron. Jelenleg a forgatókönyvet írja. Aki túlélte az első részt, az visszatér. Tehát akkor Selfridge is? Én speciel remélem. Meg még kéne egy két karakteres emberi gonosz, katona tudós a folytatásra. Legyen ismét egyensúly az élőszereplős és CGI részek között, azt szeretném. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=aB7M6n3cLwg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 25. Enyhe túlzás Neked talán. Nekem nem. Én még most is az egyik legjobb filmnek tartom, amit valaha láttam. Remek történet, iszonyú látványos, filozófia dögivel, és elképesztő akciók. Amiket aztán a 2-3ban csak össze vissza kaptam meg. Azért remélem a véleményemről nem akarunk vitatkozni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 25. Megnéztem a "Következő 3 nap"-ot (asszem ez a címe) és a Zöld Darazsat. Egyik sem volt rossz, de jó sem, egynek elment. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 25. Mit szóltok az Oscar jelöltekhez? True Grift (A félszemű ) 10 jelölést kapott. Inception 8-at. Legjobb film 127 Hours Black Swan The Fighter Inception The Kids Are All Right The King's Speech The Social Network Toy Story 3 True Grit Winter's Bone Legjobb férfi főszereplő Javier Bardem (Biutiful) Jeff Bridges (True Grit) Jesse Eisenberg (The Social Network) Colin Firth (The King's Speech) James Franco (127 Hours) Legjobb női főszereplő Annette Bening (The Kids Are All Right) Nicole Kidman (Rabbit Hole) Jennifer Lawrence (Winter's Bone) Natalie Portman (Black Swan) Michelle Williams (Blue Valentine) Legjobb férfi epizódszereplő Christian Bale (The Fighter) John Hawkes (Winter's Bone) Jeremy Renner (The Town) Mark Ruffalo (The Kids Are All Right) Geoffrey Rush (The King's Speech) Legjobb női epizódszereplő Amy Adams (The Fighter) Helena Bonham Carter (The King's Speech) Melissa Leo (The Fighter) Hailee Steinfeld (True Grit) Jacki Weaver (Animal Kingdom) Legjobb rendezés Darren Aronofsky (Black Swan) Ethan & Joel Coen (True Grit) David Fincher (The Social Network) Tom Hooper (The King's Speech) David O. Russell (The Fighter) Legjobb eredeti forgatókönyv Mike Leigh (Another Year) Scott Silver, Paul Tamasy, Eric Johnson (The Fighter) Christopher Nolan (Inception) Lisa Cholodenko, Stuart Blumberg (The Kids Are All Right) David Seidler (The King's Speech) Legjobb adaptált forgatókönyv Danny Boyle, Simon Beaufoy (127 Hours) Aaron Sorkin (The Social Network) Michael Arndt, John Lasseter, Andrew Stanton, Lee Unrich (Toy Story 3) Joel & Ethan Coen (True Grit) Debra Granik, Anne Rosellini (Winter's Bone) Legjobb animációs játékfilm How to Train Your Dragon L'illusionniste Toy Story 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 25. Nem sok filmet ismerem közülük, de a Toy Story 3-on mint legjobb film, kicsit meglepődtem, de baromit örülök neki Reménykedek, de nem hiszem, hogy ez fogja nyerni a kategóriát. Inkább a Facebook film ami nagyon esélyes. Jó lenne Natalie és a Aronofsky Oscarja is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 25. Mit szóltok az Oscar jelöltekhez? Na ** ki is ment a fejemből, hogy ma hirdetik ki. Eddigiek alapján teljesen várható volt ez a lista, egy meglepetés sincs köztük. Szerintem a Közösségi háló lesz a legjobb film, bár nekem nem jött be túlzottan. Ha már itt tartunk, megnéztem mostanában pár filmet, ezek közül valókat is: 127 hours: érdekes volt, de nem igazán tudott lekötni, egynek elment, Franco tényleg jó benne. The kids are all right: ez már jobban bejött, a színészei bámulatosak (ha nem lenne Natalie Portman az esélyesek között, Annette Beningnek nagyon szurkolnék-már megint), a történet is kellően lökött ahhoz, hogy megnézzem, a fórumosok kb. 90%-a biztos nem rajongana érte Never let me go: bármennyire is remekül sikerült darab, soha többé nem fogom megnézni, annyira nyomasztó volt számomra, a végén zsebkendő után nyúlna az ember. 28 days later: jó pár év késéssel néztem meg, főleg C. Murphy miatt Remek zombis film volt, a folytatás is sorra kerül egyik nap. És még itt csücsül a True grit is, ha megnéztem egyik nap, írok róla. Black Swan meg moziban nézős, A király beszéde is érdekel, csak nem tudom még, milyen formában nézem meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 25. Na ** ki is ment a fejemből, hogy ma hirdetik ki. Eddigiek alapján teljesen várható volt ez a lista, egy meglepetés sincs köztük. Szerintem a Közösségi háló lesz a legjobb film, bár nekem nem jött be túlzottan. Ha már itt tartunk, megnéztem mostanában pár filmet, ezek közül valókat is: 127 hours: érdekes volt, de nem igazán tudott lekötni, egynek elment, Franco tényleg jó benne. The kids are all right: ez már jobban bejött, a színészei bámulatosak (ha nem lenne Natalie Portman az esélyesek között, Annette Beningnek nagyon szurkolnék-már megint), a történet is kellően lökött ahhoz, hogy megnézzem, a fórumosok kb. 90%-a biztos nem rajongana érte Never let me go: bármennyire is remekül sikerült darab, soha többé nem fogom megnézni, annyira nyomasztó volt számomra, a végén zsebkendő után nyúlna az ember. 28 days later: jó pár év késéssel néztem meg, főleg C. Murphy miatt Remek zombis film volt, a folytatás is sorra kerül egyik nap. És még itt csücsül a True grit is, ha megnéztem egyik nap, írok róla. Black Swan meg moziban nézős, A király beszéde is érdekel, csak nem tudom még, milyen formában nézem meg. A 127 órát hol nézted meg? Állitólag magra nem engedik feltölteni az Oscar-esélyes filmeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 25. A 127 órát hol nézted meg? Állitólag magra nem engedik feltölteni az Oscar-esélyes filmeket. Vagy piratebay vagy isohunt, ezeken a nyílt oldalakon fenn van minden film, csak legyen felirat is (ehhez éppen van megfelelő). De a többi film az magról volt, ha jól emlékszem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 25. Vagy piratebay vagy isohunt, ezeken a nyílt oldalakon fenn van minden film, csak legyen felirat is (ehhez éppen van megfelelő). De a többi film az magról volt, ha jól emlékszem. Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 25. Ha a Facebook film lesz a legjobb film, én nyilvánosan fogok harakirit elkövetni! (Nem vicc!) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2011. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 26. Mit szóltok az Oscar jelöltekhez? Újra hozza a színvonalat a "szakma". Viharsziget? 20 ft-ot nem ér az egész vacak rendezvény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 26. No ha ezt megnézitek, akkor ti is leszoktok a Hollywood-i gagyi sz*rokról. India büntet. Kegyetlenül http://www.youtube.com/watch?v=svOlz2ei4Yk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.