Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. Ez egy előzetes tavaly augusztusból. Már itt lelövik a poént a szövegben . Söt az origo kritikájában is. Akkor miről is beszélünk? A filmről pontosan lehetett tudni miről szól. Emlékszem pár olyan előzetesre amelyek szó szerint végigmentek a film történetén, szinte nem is kellett megnézni a teljes filmet. Most ez lenne a követendő példa? Szimplán csak szr előzetesek, az említettek meg szr kritikák. Hogy említsek aktuális példát, a The Fighternek se jó tett jót tudni a végkimenetelét, még is mindenhol leírják a végét. Most te tudod hogy ki az a Dicky Eklund? Van egy olyan érzésem hogy nem. Pedig megtörtént! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. Ez most én sem értem Frenkie miért kellett még előhozni ezeket a példákat. Én nem olvastam róla SEMMIT, csak a trailereket néztem meg. Azokban pedig nem mutatták. A történetet nem ismerem, így azt sem tudtam, hogy mi lesz a vége. Ez nem tartozik bele az általános tudásba, így spoilernek számít.Ne hasonlítsd össze a partraszállással... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. Ok csak védtem magam. Nem volt szándékos bocs. Legközelebb figyelek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 9. Marha jó Batman Begins poster :yes: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 9. Ok csak védtem magam. Nem volt szándékos bocs. Legközelebb figyelek. Én is így reagáltam volna asszem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 9. Marha jó Batman Begins poster :yes: Tényleg nagyon jól néz ki. Bár alig ROTSos... Egyedül nekem az nem tetszik, hogy Becci feje nagyon elveszik a látványba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 9. A Bors úgy tudja, hogy Magyarországon forgatják az új Batman filmet Külföldi oldalak sajátos fordításai http://www.comicbookmovie.com/fansites/rorschachsrants/news/?a=29757 Hungarian town will be Gotham City. Batman moves us in town for a few weeks, as you wield szuperhősről upcoming new movie, cast parade. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 9. (szerkesztve) A Bors úgy tudja, hogy Magyarországon forgatják az új Batman filmet Külföldi oldalak sajátos fordításai http://www.comicbookmovie.com/fansites/rorschachsrants/news/?a=29757 Hungarian town will be Gotham City. Batman moves us in town for a few weeks, as you wield szuperhősről upcoming new movie, cast parade. Ja, csak Bucharest az nem a magyar főváros. Szerkesztve: 2011. Február 9. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 9. (szerkesztve) A király beszéde remek film lett, érdemes megnézni. Colin Firth és Geoffrey Rush óriási benne, de Helena Bonham Carter is nagyon szerethető. Én egyébként is szeretem az ilyen történelmi háttértörténeteket, ami egy kort közelebb hoz, főleg ha az nem annyira ismert az adott szemszögből. Előtte játszották a 127 óra trailerét, és én ugyan nem tudom, mi lesz a vége, de lehet sejteni. Biztos, hogy nagyon jó film, és jó lenne megnézni, de félek, hogy nem bírnám, nem hogy moziban, de még TV-ben sem. Szerkesztve: 2011. Február 9. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 10. Örülök, hogy tetszett a film, a főszereplő páros együtt remekel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Akik szerették a Watchment. Kubai rakétaválság, JFK elnök vs. Szovjetunió és egyéb nyalánkságok. Felnőttesebb hangvételű a trailer alapján. Michael Fassbander ( Becstelen Brigantyk) "steal the show" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Én érdekes módon pont Michael Fassbendert éreztem nem odaillőnek, nem is hasonlít Ian McKellenre, és Magnetonak se illik. Na de majd meglátjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Én nagy Xmen fan vagyok, de ez jelenleg elég szörnyűnek néz ki... :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Szerintem semmi x-men-es feeling nincs benne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Lehet, hogy velem van a hiba, de nekem tetszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Lehet, hogy velem van a hiba, de nekem tetszik. Nem csak te vagy egyedül, nekem is baromira bejön Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. http://www.youtube.com/watch?v=o1Dp3kWUD_Q Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Érdekes X-men előzetes, meglátjuk mi sül ki belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Fekete hattyú Rendesen megüli a gyomrot ez a film. Natalie hatalmasat alakít benne, a tavalyi év egyik legjobbja. Csak az a rohadt kézikamerázás ne lenne benne... A táncos jelenetek viszont egyszerűen eszméletlenek. Mindenképpen moziban nézzétek, ha van módotok rá, zavaró tényezőktől mentesen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Nagyon szeretem mind a 4 X-Men filmet. Rajongó nem vagyok de a hangulatúk nagyon jó. Várom az újat is. A Battle: Los Angelesből meg nem merek több részt nézni mert nem marad semmi a moziba. Nagyon remélem minimum 2 órás lesz és a karakterek felvezetése megtörténik 10 percben, majd jön a csata. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 11. K*rva nagy lesz ez a BOL. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Charlize Theron is csatlakozott az alienek elleni harchoz Ridley Scott Prometheus sci-fijében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 12. Fekete hattyú [...] Mindenképpen moziban nézzétek, ha van módotok rá, zavaró tényezőktől mentesen. Már csak pár nap, és én is megnézem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 15. Az Új Pókember címe: The Amazing Spider-man. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 15. Az Új Pókember címe: The Amazing Spider-man. Ötletes cím. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 15. Ötletes cím. Amúgy ez a kép már tetszik. Eddig nem nagyon bíztam benne, de most már bizakodó vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 15. Amúgy ez a kép már tetszik. Eddig nem nagyon bíztam benne, de most már bizakodó vagyok. Engem meg fullra nem izgat se ez, se a régiek. Én a Battle of Los Angelest várom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 15. Engem meg fullra nem izgat se ez, se a régiek. Én a Battle of Los Angelest várom. Yeah Ody!!! Szintén Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 15. Yeah Ody!!! Szintén Ki ez az állat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 15. Ki ez az állat? Michael Keaton féle Betleejuice . 80as években készült Tim Burton film Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.