Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Van most valami UFO-s film? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Látta már valaki az UFO-s filmet? Jövő héten mutatják itthon be. Pénteken nézem moziban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Jövő héten mutatják itthon be. Pénteken nézem moziban. Nagyon várom már a kritikádat Frenkie! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 11. Nagyon várom már a kritikádat Frenkie! Te nem nézed meg moziban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 12. A holló 4: Gonosz ima. Nem éppen a legjobb Holló feldolgozás, az biztos. Inkább a rosszabbak közé sorolnám. Az első nyomába természetesen nem érhet. Szerintem a legrosszabb Holló a 2. lett, annál egy kicsit jobb a 4. A harmadik jobb lett, mint a 4. A sátánisták benne elég egyhangú, unalmas karakterek. A fő sátánista még elmegy. Edward Furlong is csak elmegy, mint Holló. Állítólag ez a film is egy Holló képregény alapján készült, mint az 1.(a 2. és a 3. nem képregény alapján készültek). Talán nem ezt kellett volna megcsinálni. Hallottam egy olyan képregényről, melyben terroristák megölnek egy terhes nőt, azt hiszem felrobbantják. Aztán a nő visszatér Hollóként és elindul a megtorló hadjáratára. Inkább ezt kellett volna adaptálni, női Holló még úgy sem volt. Összességében véve a Holló 4 egy közepes film. 5/3. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 12. Rango Hatalmas volt. Kicsit lassan indul be, és a vége se az igazi, de minden máson majdnem meghaltam. Ajánlom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 13. Conan teaser http://www.youtube.com/watch?v=xA5iolROMHI Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 13. Nagyon jó film a Fekete hattyú, megrázó történet. Bár sikerült együttéreznem a hősnővel (Natalie Portman abszolút megérdemelt minden díjat, amit ezzel a szereppel nyert, olyan esendő és démoni volt egyszerre), de mégis annak örültem nagyon, hogy az én életem közelében sincs annak, amit egy balerina élhet meg egy-egy szerep kapcsán. Legyél tökéletes, de közben legyél tökéletlenül emberi - szinte teljesíthetetlen... Őszintén, megkönnyebbüléssel távoztam a teremből. Nagyon igaz, hogy ezt látni kell, de kétszer már nem biztos, hogy megnézné az ember. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 14. Örülök, hogy meg tudtad nézni Én visszamentem volna még egy nézésre majdnem azonnal Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 14. Újabb jó hírek. Katonai akciós-film lesz mint a Black Hawk Down. Nagyszerü. http://www.sg.hu/cikkek/80671/ugy_tunik_bena_lett_a_fold_invazioja_csata_los_angeles Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 14. Meg is rendeltem a jegyem. Arra meg magasról sz*rók, hogy Viktorka megint rejszol az asztal alatt, hogy újra bénázhat, bukásozhat meg úgy fröcsöghet össze-vissza Egy jó kis lövöldemozit várok. Ha megkapom, annak rettentően fogok örülni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 14. Meg is rendeltem a jegyem. Arra meg magasról sz*rók, hogy Viktorka megint rejszol az asztal alatt, hogy újra bénázhat, bukásozhat meg úgy fröcsöghet össze-vissza Egy jó kis lövöldemozit várok. Ha megkapom, annak rettentően fogok örülni Megrendeltem én is péntekre a Duna Plazaba 4 jegyet este 7-re. Már csak visszaszámlálás. Különben amit negatívként írnak pont az a pozití. Én is katonai akciókat várok, lehetőleg minnél hitelesebben, na meg drámát ezerrel elvégre itt a totális kiírtás forog fent. Sőt abban is reménykedem hogy az utolsó osztag amit látunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 14. Örülök, hogy meg tudtad nézni Én visszamentem volna még egy nézésre majdnem azonnal Lecsaptam a kínálkozó alkalomra, és nagyon nem bántam meg. De nagyon lélekbe markoló film, és az ilyenből nekem mindig elég egy nézés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. De nagyon lélekbe markoló film, és az ilyenből nekem mindig elég egy nézés. Nálam mindig adott filmfüggő, hogy megnézném-e még egyszer vagy nem a lélekbe markoló filmeket Sajnos megmagyarázni sem tudom teljesen, hogy mitől, csak megnézem, és tudom, hogy megint látni szeretném (azt hiszem, többnyire akkor, amikor filmként úgy működik, amit én szeretek a vásznon látni, ilyen intenzív filmek esetén is van ezerféle, van olyan, amit én se néznék meg soha többé). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Megrendeltem én is péntekre a Duna Plazaba 4 jegyet este 7-re. Már csak visszaszámlálás. Különben amit negatívként írnak pont az a pozití. Én is katonai akciókat várok, lehetőleg minnél hitelesebben, na meg drámát ezerrel elvégre itt a totális kiírtás forog fent. Sőt abban is reménykedem hogy az utolsó osztag amit látunk. Én sajnos még nem tudok jegyet rendelni. Hál' isten, pont csak szerdáig lehet. Remélem holnap már lehet majd. De adják, és ez a fő! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. 3 héten belül remélhetőleg én is megnézem a filmet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Battle of Los Angeles Nem fogtok csalódni! Ha szigorú vagyok, akkor 10/9. Sikerült újítaniuk ebben az UFO-s témában, ugyanis ezeket a fickókat nem érdekli semmi, csak a víz. Ők nem csücsültek itt több százezer évig, nem vizslattak minket, nem iktatták ki a műholdjainkat, egyszerűen leszálltak és mindent elpusztítanak ami az útjukba kerül. A történetben vannak ugyan tipikus amcsi elemek, de egyáltalán nem zavaróan. Szerintem sokkal jobb mint a Függetlenség napja. Ja és végre életben marad Ramirez kisasszony. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Engem valahogy nem hozott lázban a Battle of Los Angeles a trailerek alapján. Szerintem kihagyom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Ody a Sólyom végveszélyben filmnél is klasszisokkal jobb? ( a rendezés, színészek, kivitelezés stb ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Szovjet X-Men előzetes (hamár a hidegháborús időkben játszódik ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Ody a Sólyom végveszélyben filmnél is klasszisokkal jobb? ( a rendezés, színészek, kivitelezés stb ) A sólymot csak egyszer láttam, de annál azért nem jobb. Ellenben nagyon hasonló a feszültség. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Ody a Sólyom végveszélyben filmnél is klasszisokkal jobb? ( a rendezés, színészek, kivitelezés stb ) Ez akkora egy barom kérdés, már elnézést. Hogyan lehetne összevetni egy fikciót egy valós történettel? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Ody, nehogymá' camos cuccokra fanyalodjál Megnéztem a Terhes társaságot. Hát amennyire elment az összes kedvem tőle az előzetesek alapján úgy rötyögtem végig az egészet majdnem Marha jó szövegelések voltak benne. Nem bántam meg, hogy adtam neki egy esélyt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Ody, nehogymá' camos cuccokra fanyalodjál Pedig de. Ha így élvezetes volt, akkor nagy vásznon főleg az lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Ody, nehogymá' camos cuccokra fanyalodjál Megnéztem a Terhes társaságot. Hát amennyire elment az összes kedvem tőle az előzetesek alapján úgy rötyögtem végig az egészet majdnem Marha jó szövegelések voltak benne. Nem bántam meg, hogy adtam neki egy esélyt. Úúú, ha tudtam volna, hogy még nem láttad, ráveszlek, hogy nézd meg. Oltári. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Ody a Sólyom végveszélyben filmnél is klasszisokkal jobb? ( a rendezés, színészek, kivitelezés stb ) Az azért egy valós esemény volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Nick Cage elmondása szerint a Ghost Rider: Spirit of Venegeance nem folytatás lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 16. Most nézem a cinemacity holnapját , REMEK!!! Nem adják Miskolcon a hétvégén még a BA:Los Angelest Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 16. "David Slade két vámpíros filmet is elkészíthetett. A 30 nap éjszaka (30 Days of Night) egy véresebb, keményebb horror volt, az Alkonyat - Napfogyatkozás (Eclipse) viszont már egy romantikus darab volt. Ezt követően esélyes volt, hogy megcsinálja a Büszkeség és balítélet meg a zombik (Pride and Prejudice and Zombies) adaptációt és a The Last Voyage of Demeter tervezet kapcsán is felmerült a neve. Egyikre se sikerült leszerződnie, ám nem kell attól félnie, hogy meló nélkül marad, ugyanis beleülhetett a Fenegyerek (DareDevil) remake/reboot rendezői székébe. A Fox már régóta eltervezte, hogy nem folytatja a képregényhős kalandjait, hanem egy más rendezővel, más főszereplővel újraindítja a franchise-t. A forgatókönyvet David Scarpa, Az utolsó erőd (The Last Castle) írója vetette papírra. Egyelőre még nem került szóba egy színész sem a főszereppel kapcsolatosan és még az sem ismeretes, hogy ki lesz az ellenfél. 2009-ben úgy hírlett, hogy Katee Sackhoff fogja játszani Tífusz Mary-t, akivel a Fenegyerek összeakasztja a bajszát. " Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 16. Most nézem a cinemacity holnapját , REMEK!!! Nem adják Miskolcon a hétvégén még a BA:Los Angelest Most kukkantsd meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.