Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 13. (szerkesztve) Gondolom már meg is rendelted Blue-Ray-en. Én igen....vagyis volna, ha lehetne már rendelni. Amúgy oldie minek rendelte volna BD-n amikor nincs is neki rendszere? Szerkesztve: 2011. Április 13. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 13. Feladtam az előrendelést a diszkontban Ha adnak hozzá Blu-rayt, akkor adnak, ha nem, akkor nem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 13. (szerkesztve) Feladtam az előrendelést a diszkontban Nyugdíjbú nem fussa? Szerkesztve: 2011. Április 13. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 13. Lesz mire költeni, úgy látom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 13. Nyugdíjbú nem fussa? Áh, elmegy a zsé farhátra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 13. Áh, elmegy a zsé farhátra Hát de jól élsz, te! Más nyugdíjasok kutyakaját esznek, te meg itt habzsi-dőzsizel a farháttal? Más: A csúcshatást vagy a Méh-t ismeri/látta valaki? Pár haverral mennénk moziba és ez a 2 jött számításba Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 13. Áh, elmegy a zsé farhátra Vegyen a tesód? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 13. Látta valaki a Kocka sci-fi filmeket? Milyenek? Miről szólnak? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 13. (szerkesztve) Látta valaki a Kocka sci-fi filmeket? Milyenek? Miről szólnak? Az első nagyon jó, nekem még a másik kettő is tetszett, de azokat sokan lehúzzák.Probléma megoldásról szól. Ki kell jutniuk a Kockából ami egy háromdimenziós labirintus és gyilkos csapdákkal van tele. Szerkesztve: 2011. Április 13. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 13. Én is láttam, jó filmek. Valóban az első rész a legjobb, de nekem tetszettek a folytatások is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 13. Én igen....vagyis volna, ha lehetne már rendelni. Amúgy oldie minek rendelte volna BD-n amikor nincs is neki rendszere? Majd vesz hozzá. Különben nagyon lementek a lejátszók árai. 30000-ért már kapni Phillips-et. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 13. Akkor lehet, hogy benevezek rájuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 13. Az első Kocka nekem is tetszett, azon kívül meg csak a Hiperkockát láttam. Az nem volt túl jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 14. (szerkesztve) Az első Kocka nekem is tetszett, azon kívül meg csak a Hiperkockát láttam. Az nem volt túl jó. Egy unalmas délutánon nézd meg a Kocka Zérót, pár dolog kiderül a Kockáról. Szerkesztve: 2011. Április 14. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 14. Előtte meg kéne néznem az eredeti Kockát újra, mert utoljára akkor láttam, amikor még új volt. Már nem sokra emlékszem belőle. De majd rásasolok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 14. Majd vesz hozzá. Különben nagyon lementek a lejátszók árai. 30000-ért már kapni Phillips-et. Nem a lejátszó aggaszt Frenkie, hanem a képmegjelenítő. Anélkül meg semmit se ér az egész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2011. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 14. http://www.youtube.com/watch?v=rqyKYrDta_E Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 14. Egyik legjobban várt filmmé lépett elő ez a Majmok Bolygója. Az eredeti filmeket is szerettem régebben, nem semmi nyomasztó hangulatuk volt. Mondjuk azt nem tudom hogy honnan lett annyi génmódosított majom, hogy leigázzák a földet. Amerikából meg repülővel mentek a többi kontinensre át? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 14. Mondjuk azt nem tudom hogy honnan lett annyi génmódosított majom, hogy leigázzák a földet. Amerikából meg repülővel mentek a többi kontinensre át? Ment a hívás Virgilnek ( X-tervezet) Szerintem meg már baromság ennyi feldolgozás. Az eredeti volt a legjobb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 14. Szerintem meg már baromság ennyi feldolgozás. Az eredeti volt a legjobb. Egyik sem volt jó. Az egész Majmok bolygója hercehurcában a szabadságszobros jelenet, ami jó. Az meg különösen nevetséges, hogy már a trükkcéggel reklámoznak egy filmet. Legközelebb mi lesz? Új film Mr. Koffee-tól, az Űrgolyhók kávéelosztójától...? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 14. A modern Csipkerózsika, ala "bealtatózott k*rvás film" http://www.youtube.com/watch?v=nQ7IgNg7Cjs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 14. Mindenkinek erősen ajánlom az "Unknown"-t azaz az Ismeretlen férfit, minden megvan benne, ami kell. Liam Neeson, akció, jó történet, Bridget von Hammersmark. Eddig az év legjobb filmje nálam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 14. Egyik sem volt jó. Az egész Majmok bolygója hercehurcában a szabadságszobros jelenet, ami jó.Szerinted. Az meg különösen nevetséges, hogy már a trükkcéggel reklámoznak egy filmet. Legközelebb mi lesz? Új film Mr. Koffee-tól, az Űrgolyhók kávéelosztójától...? Egy látványfilmet, amit a látvánnyal lehet eladni, miért ne lehetne a trükkcéggel reklámozni? Arra mennek rá hogy igen, ha beülsz moziba akkor újra átéled az Avatar varázsát. Teljesen korrekt. Még mindig milliószor jobb mint a Thornak a "A Vasembert készítő stúdiótól" szövege. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 14. Egy látványfilmet, amit a látvánnyal lehet eladni, miért ne lehetne a trükkcéggel reklámozni? Arra mennek rá hogy igen, ha beülsz moziba akkor újra átéled az Avatar varázsát. Teljesen korrekt. Mert ne egy céggel adják már el nekem. Nevetséges, hogy már nem tudnak mit kitalálni. A trükkcég semmivel sem jelent többet, mint a díszletépítő cég, vagy a számítógépes hálózatokért felelős cég, vagy a logisztikáért felelő cég. Persze, ha noname senkiket ültetnek be olyan piszlicsáré posztokra, mint rendező, főszereplő, de még a forgatókönyvíró helyére is, (sőt, a producerére is), akkor nem csoda, hogy már csak a trükkcég marad. Ami viszont egyvalamit jelent: még egy sz*r Majmok bolygója. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 14. Mindenkinek erősen ajánlom az "Unknown"-t azaz az Ismeretlen férfit, minden megvan benne, ami kell. Liam Neeson, akció, jó történet, Bridget von Hammersmark. Eddig az év legjobb filmje nálam. Már lent van a gépemen, a hétvégén megnézem. Nálam az első a legcsábítóbb pont, de a jó történet is számít Majd megírom, hogy tetszett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 14. Mert ne egy céggel adják már el nekem. Nevetséges, hogy már nem tudnak mit kitalálni. A trükkcég semmivel sem jelent többet, mint a díszletépítő cég, vagy a számítógépes hálózatokért felelős cég, vagy a logisztikáért felelő cég. Persze, ha noname senkiket ültetnek be olyan piszlicsáré posztokra, mint rendező, főszereplő, de még a forgatókönyvíró helyére is, (sőt, a producerére is), akkor nem csoda, hogy már csak a trükkcég marad. Ami viszont egyvalamit jelent: még egy sz*r Majmok bolygója. A noname Oscar-jelölt James Franco? Az biztos. De, teljesen más a kettő. Teljesen. Mert a trükkcég biztosítja a látványvilágot, ami egy látványfilmnél elsődleges szempont. Az Avatart se épp az istencsászár logisztikai cég adta el, hanem a trükkcég, a Weta (és még pár). Anélkül semmit se ért volna. A Weta neve garanciát ad a minőségre, úgy mint ha meglátod valamelyik rendezőnek a nevét és azt mondod; ezt meg kell néznem, hiszen eddig se csalódtam xy-ban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 14. Nem a lejátszó aggaszt Frenkie, hanem a képmegjelenítő. Anélkül meg semmit se ér az egész. Akkor potom 150 rongyért veszel egy tv-t. Mindenkinek erősen ajánlom az "Unknown"-t azaz az Ismeretlen férfit, minden megvan benne, ami kell. Liam Neeson, akció, jó történet, Bridget von Hammersmark. Eddig az év legjobb filmje nálam. Remélem Taken szintü azaz Neeson senkinek sem bocsát meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 14. Remélem Taken szintü azaz Neeson senkinek sem bocsát meg. A Takent még nem láttam, de nem fogsz csalódni, Frenkie. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 14. A Takent még nem láttam, de nem fogsz csalódni, Frenkie. Sűrgősen pótold és minden törhetőt távolíts el a közeledből. A legjobb akciófilm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 14. Sűrgősen pótold és minden törhetőt távolíts el a közeledből. A legjobb akciófilm. Tudom, már egy ideje tervben van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.