Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. November 1. Hozzászólás ideje: 2014. November 1. Beláttam, hogy nincs esélyem ellenszegülni így feladtam. Előttem az utódom. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. November 1. Hozzászólás ideje: 2014. November 1. Ön bölcs ember, mester. Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2014. November 1. Hozzászólás ideje: 2014. November 1. Nekem nagyon tetszik a Rebels, de egyszerűen még nincs mit írnom róla. Úgy látom, más is így van ezzel. Ez egy szűkebb sorozat, lassabban dagad.Ennyi. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. November 1. Hozzászólás ideje: 2014. November 1. Egyben megnézve a részeket zseniális! Teljesen új dimenzió lesz ez a sorozat. Így látszik a legjobban. Egyszerűen élvezni kell és kész. Rá kell állni a ritmusára. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. November 1. Hozzászólás ideje: 2014. November 1. Egyben megnézve a részeket zseniális! Teljesen új dimenzió lesz ez a sorozat. Így látszik a legjobban. Egyszerűen élvezni kell és kész. Rá kell állni a ritmusára. Ja, hogy egyesek már Rebels-marathon-t tartanak?! Nem is rossz ötlet! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. November 1. Hozzászólás ideje: 2014. November 1. Ja, hogy egyesek már Rebels-marathon-t tartanak?! Nem is rossz ötlet! Ez a sorozat kiállt érte. Eleve ilyen tematikájú. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. November 1. Hozzászólás ideje: 2014. November 1. A múltkor a tali után én is maratonoztam egyet, nagyon baba volt. Majd az első évad után is játszik egy, kíváncsi leszek az összképre. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. November 1. Hozzászólás ideje: 2014. November 1. Viszont pont azért, mert most lineáris a sztori elvárnám, hogy az utolsó 1-2 rész nagyon üssön. Valami olyan eseményre számítok, ami az egész sorozatot új irányba löki. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. November 1. Hozzászólás ideje: 2014. November 1. Ez a sorozat kiállt érte. Eleve ilyen tematikájú. Hálás is vagyok érte! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. November 1. Hozzászólás ideje: 2014. November 1. Viszont pont azért, mert most lineáris a sztori elvárnám, hogy az utolsó 1-2 rész nagyon üssön. Valami olyan eseményre számítok, ami az egész sorozatot új irányba löki. Szintén zenész. Titkon remélem, hogy ez a valami Ahsoka Tano lesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. November 1. Hozzászólás ideje: 2014. November 1. (szerkesztve) Szintén zenész. Titkon remélem, hogy ez a valami Ahsoka Tano lesz. Valószínűbb Darth Vader. Vagy mindkettő. Szerkesztve: 2014. November 1. - Ody Mandrell Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. November 1. Hozzászólás ideje: 2014. November 1. Valószínűbb Darth Vader. Vagy mindkettő. Ez kemény lenne! Megy a drukk! Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. November 1. Hozzászólás ideje: 2014. November 1. Szintén zenész. Titkon remélem, hogy ez a valami Ahsoka Tano lesz. Legyen igazad! Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2014. November 1. Hozzászólás ideje: 2014. November 1. Tyűűűű basszus! A mellett, hogy nagyon tetszik a sorozat már a kezdetektől, és anno, még az előkészületi fázisban sem tápláltam vele szemben ellenszenvet, csak most gondoltam bele a néhány utóbbi hsz-t olvasva, hogy iszonyú potenciál rejlik benne! (Ahsoka, Darth Vader, stb...) Az eddigi részek mind azt mutatták, hogy a készítők nagyon is értik a dolgukat és tudják hova tartanak. Bravó és így tovább! Az Ahsokás felvetésben pedig én is erőteljesen bizakodom! Válasz
Palpi Hozzászólás ideje: 2014. November 1. Hozzászólás ideje: 2014. November 1. Épp a minap beszélgettem egy barátommal arról, hogy nagyobb drámai fordulat nem is kéne a Rebelsen belül, mint hogy Ahsoka feltűnik és végül Vader végez vele. Ez egyfajta próbája is lehetne Vadernek, hogy bizonyítsa az Uralkodónak(és magának) hogy benne már semmi jó nem maradt és hát Ahsoka sorsát is le kell zárni valamikor, miért ne történhetne meg ebben a sorozatban? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. November 1. Hozzászólás ideje: 2014. November 1. Az biztos, hogy a Rebels -et ha jól exponálják, nagyobbat üthet mint bármi más korábban. Válasz
Palpi Hozzászólás ideje: 2014. November 1. Hozzászólás ideje: 2014. November 1. Igen, ha a TCW-ből is ennyit kihoztak és ennyivel tovább mélyítette az SW univerzumot a Rebels ezt még inkább megteheti, hiszen itt a főbb karakterek közül még a gonoszokat tekintve is, nincs olyan akinek ismernénk a sorsát, ilyen téren majdhogynem teljes alkotói szabadsággal dolgozhatnak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. November 1. Hozzászólás ideje: 2014. November 1. Ebben rejlik a potenciálja. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. November 2. Hozzászólás ideje: 2014. November 2. Én egy Inquisitor vs. Obi-wan-t is el tudnék képzelni! Egyszer megmentheté Kanan-éket és jól elkenhetné a pau'ant. Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2014. November 2. Hozzászólás ideje: 2014. November 2. Ez a kép volt már? Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. November 2. Hozzászólás ideje: 2014. November 2. Nekem új. Más: a Spark of Rebellion bővített változata nem elérhető egyben? Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2014. November 2. Hozzászólás ideje: 2014. November 2. Nekem új. Más: a Spark of Rebellion bővített változata nem elérhető egyben? Én is azt keresem....viszont jó hír, hogy felkerült az 5. rész 1080p-ben! https://www.adrive.com/public/rk5Fxv/millenniumfalcon.Rebels.S01E05.1080p.WEBRip.AAC2.0.H.264.mkv Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. November 2. Hozzászólás ideje: 2014. November 2. Jó ez a kép az Inkvizítorról! Feliratot nem tudsz a részhez? Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. November 2. Hozzászólás ideje: 2014. November 2. Jó köszi, de előbb megvárom a feliratot és azt szedem majd, amihez a felirat készült.. Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2014. November 2. Hozzászólás ideje: 2014. November 2. Jó ez a kép az Inkvizítorról! Feliratot nem tudsz a részhez? Nem... Viszont mellé jó lassan is tölt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. November 2. Hozzászólás ideje: 2014. November 2. Megírod majd, hogy van-e benne beépítette angol felirat? Köszi! Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2014. November 2. Hozzászólás ideje: 2014. November 2. Megírod majd, hogy van-e benne beépítette angol felirat? Köszi! Nincs benne felirat és nagyon jó a minőssége. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. November 2. Hozzászólás ideje: 2014. November 2. Köszi. Nekem is mindjárt lent lesz. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. November 2. Hozzászólás ideje: 2014. November 2. Bakker..elfelejtettem reggel az uj reszt! :-( Nincs fent valahol mar? Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. November 2. Hozzászólás ideje: 2014. November 2. Bakker..elfelejtettem reggel az uj reszt! :-( Nincs fent valahol mar? Dehogynincs! De kérdésedből ítélve nincs ncore-od.. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.