Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Az ep6-ban lenne 41 éves nagyjából. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Szerintem a 4. évad már elfog húzódni a RO-ig. Még akár az is meglehet, hogy tényleg látni fogjuk a scarifi csatát a Ghost szemszögéből. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. No az nagyon klassz lenne. Válasz
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Thrawn Főadmirális a 18.részben http://www.facebook.com/starwarsrebels/videos/744236805732945/ + 1db kép is Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Thrawn Főadmirális link a legutóbbi részben volt. Válasz
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. akkor törölt rész volt :/ Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Az ep6-ban lenne 41 éves nagyjából. Akkor kihagyhatatlan a ziccer! Mennyire élnek a pletykák egy esetleges 6-7 közti sorozatról? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Nagyjából semennyire, ez inkább csak rajongói óhaj-sóhaj. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Nagyjából semennyire, ez inkább csak rajongói óhaj-sóhaj. Nos akkor immár én is sóhajtozom! Ha már nem merték/akarták lerendezni a dolgát; gyanús, hogy okkal.. Meglátjuk. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Akkor kihagyhatatlan a ziccer! Mennyire élnek a pletykák egy esetleges 6-7 közti sorozatról? Az hogy lesz új animációs sorozat szinte biztos. Már a Diseny TV-s részleg feje is beszélt róla. Az hogy mikor játszódna arról senki nem nyilatkozott még. De a lehetőségeket számba véve a legesélyesebb 6-7 közötti időszak. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. akkor törölt rész volt :/ Szerintem benne volt ez a jelenet a részben Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. De a lehetőségeket számba véve a legesélyesebb 6-7 közötti időszak. Nagyon jó lenne Van ott hely bőven és nyitott sztori is! Válasz
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Szerintem benne volt ez a jelenet a részben Nem volt benne :/ Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. (szerkesztve) akkor törölt rész volt :/ Nem volt benne :/ Már először is írtam hogy benne volt. Ráadásul ott van lent a videó leírásában "Secret Cargo." 11:33-tól van ez a jelenet. Szerkesztve: 2017. Március 9. - Fulcrum Válasz
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Ó, bocsi akkor sajnos én tévedtem! Sajnos nem emlékeztem rá.... :/ Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. (szerkesztve) Maul előzetes. A végén ahogy üvölti Kenobi nevét az hatalmas hidegrázás. Szerkesztve: 2017. Március 10. - Ody Mandrell Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. (szerkesztve) Várós nagyon ez a rész (is)! Ezt a találkozást már lehetetlen, hogy Maul túlélje. Szerkesztve: 2017. Március 10. - luke19 Válasz
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. Maul előzetes. A végén ahogy üvölti Kenobi nevét az hatalmas hidegrázás. Annyira elkapot engemet a röhögő görcs, hogy csak na ahogy kiáltsa Kenobi az valami kész halál Válasz
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. Újból képekkel jöttem a 3.évad 19.rész-ből Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. Innentől kezdve máshova töltsd fel a képeket, és linkeld be őket, köszi! Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. Úristen mennyire várom ezt a részt! Milky! A http://postimage.io/ -t javaslom, ahogy nekem Donát tette asszem, kiváló erre a célra! Válasz
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. Úristen mennyire várom ezt a részt! Milky! A http://postimage.io/ -t javaslom, ahogy nekem Donát tette asszem, kiváló erre a célra! Oké Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. Maul előzetes. A végén ahogy üvölti Kenobi nevét az hatalmas hidegrázás. Egyébként tényleg! Maul igazi elvakult őrült. Bizonyos értelemben Kenobi legnagyobb rajongója! Óriási lesz! És vajon vége lesz??? Mondjátok, hogy igen! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. Valószínűleg vége lesz. Hálásak lehetünk, hogy Maulból ilyen karaktert faragtak. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. Remélem ütni fog az a rész mint az ipari áram. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. Na, ez a videó és képek most szándékozva mellőzve lesznek, meg azt hiszem, a Recon végén is kihagyom majd az ajánlót. Ebből a részből elég volt annyi, amennyit az évadközepi trailerben láttam, a többit a rész alatt szeretném kiélvezni. Kár, hogy még nem ezen a héten jön. (Meg azt hiszem, ezt a topicot is kerülöm kicsit, nehogy aztán belefussak valami csúnyába. ) Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. Csak belecsempészték valahogy az öreg Sheevet is a sorozatban, méghacsak egy hallucináció erejére is Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. Ha így érne véget Maul története az nagyon szép keretet adna a karakternek. Így is, úgy is Obi-Wan végezne vele, csak közben Maulból egy igazi három dimenziós, hús-vér karaktert alkottak arra az egyszerű "vázra", amit az Ep. I felvillantott előttünk. Összességében így utólag, a történések ismeretében most már sajnáltam volna, ha a Baljós végén tényleg meghal, azzal együtt, hogy a visszahozatalának tényével még máig sem sikerült 100%-ig megbarátkoznom. Ráadásul a Tatooinera térne vissza Maul, ahol a saga során először láthattuk harcolni. Emlékszem akkor milyen badass volt a megjelenése... ezek után majd azt a jelenetet is érdekes lesz visszanézni a végzete tudatában. Jó kis rész lesz ez. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. Csak belecsempészték valahogy az öreg Sheevet is a sorozatban, méghacsak egy hallucináció erejére is Hol volt itt Palpi? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.