Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. De jó arc ez a Freddie. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. (szerkesztve) Fantasztikus, fantasztikus! Emberek először az EP VII küldött padlóra, most meg ez. Elképesztő. Komolyan nem tudok mást mondani.... Csak vigyorgok, mint a tejbe tök! :D Szerintem epizódonként fogunk magunk alá csinálni a gyönyörtől. Egyértelmű! Ha már a trailertől kibrummogott a maci, akkor mi lesz itt az epizódok alatt? :D Szerkesztve: 2015. Április 18. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Bekérdezett a gyerek!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Micsoda hétvége ez és még nincs vége! Micsoda hatalmas trailer volt Te jó ég. Milyen már Rex -ék a kivénhedt lépegetője? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Szerencsére az élő adásban vissza lehet tekerni, igy megtudtam nézni. Eszement jól néz ki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Egyébként most mehet így minden spoiler nélkül, vagy egész éjjel dolgozni fognak a moderátorok? Ezt a kérdést már azelőtt megválaszoltam, hogy feltetted. Nem, mivel ez egy általános Rebels topic, a spoiler szabály továbbra is áll. Én is hamar spoiler mögé rejtettem extázis utáni poszjaimat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Csak valamiért nem volt beszédhang... csak effektek. Ezt azért nagyon sajnáltam. Gondolom nem csak nálam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. (szerkesztve) A star wars hivatalos facebook oldalán fenn van a videó jó minőségben, beszédhanggal: Szerkesztve: 2015. Április 18. - Yoda József Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Azért de szépen bekapcsolódik a sztori a TCW-be. Fives elmondta Rexnek a chip dolgot és Rex hitt neki. Nyami! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Köszi Yoda! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Azért de szépen bekapcsolódik a sztori a TCW-be. Fives elmondta Rexnek a chip dolgot és Rex hitt neki. Nyami! Pontosan! Fives halála szerintem Rex -nél hatalmas törést okozhatott. Ez mondjuk látszott is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Ez a Filoni de hülye! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Kérdezgetnek ám.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Filoni mekkora arc. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Freddie megint oda ment egy gyerekhez. Szimpatikus a tag! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Na, végül ezt is megérte végigszenvedni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Jó volt! Akkor "csak" a 201 marad holnapra! Jó ez hét nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Jó volt! Akkor "csak" a 201 marad holnapra! Jó ez hét nem? Vajon felkerül normális minőségben még holnap? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. (szerkesztve) Csoli! Nem is tudom mikor volt utoljára SW tekintetében ennyire jó hetem. Szóval igen, nagyon jó ez a hét. Holnap ha minden igaz a soron következő szinkronos Rebels rész is jön. + ami szintén nincs messze, május 1-én az első már nem teaser trailer is befut (EP VII). Hát, levegőt alig kapok! Szerkesztve: 2015. Április 18. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. (szerkesztve) Sidius hangja a trailerben, ahogy kiadja a parancsot Vadernek. Remélem élőben is látjuk majd az öreget. Ahogy nézem itt már lesznek áldozatok a jófiúknál is. Szerkesztve: 2015. Április 18. - Dei Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Na, végül ezt is megérte végigszenvedni. Úgy igazából csak a trailer ért valamit. Persze a szereplők is jó fejek voltak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. A trailer azt sugalja, hogy a történet egy pontján a jelenlétükre akkorra terrorral felel a Birodalom, hogy úgy döntenek hogy a helyiek érdekében elhagyják Lothalt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Engem az lep meg, hogy egyáltalán visszamentek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Továbbra is JEJ Vader hangja a trailer alapján? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Engem az lep meg, hogy egyáltalán visszamentek. Gondolom itt ismerik legjobban a rejtekhelyeket, itt már megvannak a kapcsolataik akik munkát adnak vagy fedezik őket, ezért nehezen állnak tovább Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Jó láttam Rex mellett Wolfee -t a mű szemével? Ezt várom a legjobban! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. 501-es "légióra" a trailerben battalion-t mond Rex. Az a TCW-ben is így volt már? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. (szerkesztve) Először fel sem tűnt csak most a facebookos verziónál, hogy 2 új Inkvi lesz nem is egy Szerkesztve: 2015. Április 18. - Darth Cupsy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Néhány észrevétel még. Az AT-AT-k nem AT-AT-k, ezek is koncepciós lépegetők. Kíváncsi vagyok, mi lesz a nevük, AT-?? Rex mellett az egyik jelenetben a félszemű nem Wolfee? Két inkvizítor is lesz! Rex hogy gyalázza a rohamosztagosokat. :lol: Érdekes, hogy előbb lesz A-Szárnyúja és B-Szárnyúja a lázadóknak, mint X-Szárnyúja és Y-Szárnyúja. Az előbbi kettő szerepel a legkevesebbet az ep4-5-6-ban. Persze nem baj, sőt, kifejezetten örülök ennek. Pláne, hogy az A-Szárnyúak kékek. Sabine úgy tűnik, az évad alatt vált hajszínt. Úgy érzem, hogy Kallus nagyobb szerepet kap majd. A Sith-ek bekeményítenek. Lothalt úgy tűnik, sz*rrá bombázzák. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Először fel sem tűnt csak most a facebookos verziónál, hogy 2 új Inkvi lesz nem is egy Ráadásul az egyik nő lesz, lehet tippelgetni. Elsőre mikor megláttam, akkor Barriss jutott eszembe, de a második gondolatom Zare Leonis nővére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.