Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21. (szerkesztve) Itt egy cikk az évadról és egy új videó! Hera és Thrawn Szerkesztve: 2016. Szeptember 21. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21. Thrawn admirálist stílusát nagyon elkapták. Felüdülés lesz nézni a béna Inkvizítorok után. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21. Meglátjuk mennyire lesz badass. Nagyon kíváncsi vagyok mire lesz képes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21. Thrawn arisztokratikussága feltölti az egész teret, eszméletlenül jól megfogták a lényegét. De jól néz ki a scout trooper szerkó is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21. Frankón megcsinálták azt is. Vajon itt Ezrát is elfogja? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21. Engem ez a Pryce kormányzó marhára emlékeztet az Indiana Jones és a Kirstálykoponya királyságából Irina Spalkóra. Szerintem tuti róla mintázták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21. Lehet, hogy az SW univerzumba jutott át a film végén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21. Hát meglehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21. Újabb fantasztikus klip a Disney -től. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21. Azta mindenit. Ez a kép volt már? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21. http://www.youtube.com/watch?v=LByiAjCTD5c Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kira Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21. És még egy klip mára: http://starwarsmedia.hu/comment.php?comment.news.1209 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 22. Nagyon ütősek az új klipek. Engem ez a Pryce kormányzó marhára emlékeztet az Indiana Jones és a Kirstálykoponya királyságából Irina Spalkóra. Szerintem tuti róla mintázták. Én is így gondolom. Kapásból az ezreddokinőci ugrott be a kormányzónőciről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 22. Dettó. Neten rá is kerestem, nem csak mi gondoljuk így. Azzal a különbséggel, hogy Spalkonak nem nagyon van melle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 22. A Hera-Thrawn konfrontációs klipben egyébként a második rohamosztagosnak jól hallhatóan Filoni adja a hangját. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 22. A "Face to Face with Thrawn" videóban Hera nem viseli a szemüveget a fején. Nem is tudom volt-e már így.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 22. A "Face to Face with Thrawn" videóban Hera nem viseli a szemüveget a fején. Nem is tudom volt-e már így.. Volt, több ízben is. Először a Wings of the Masterben, amikor a B-szárnyút vezette, aztán a Blood Sistersben sem viselte, amikor eligazította a pilótákat és Sabine-ékat, valamint a The Protector of Concord Dawnban sem volt rajta az A-szárnyúban és a gyengélkedőn. (Az elmúlt napokban néztem meg a második évadot - ezekben a percekben fejeztem be -, és most tűnt fel nekem is, hogy nincs rajta a googli, onnantól meg már lestem, mikor nem viseli. ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 22. Lassan kiadják a teljes részt klipek formájában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kira Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 22. (szerkesztve) Ezra és a Sith Holokron újabb klip: http://starwarsmedia.hu/comment.php?comment.news.1212 Upsz, ezt sikerült egyszerre. Szerkesztve: 2016. Szeptember 22. - Kira Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 22. Nagyon jó videók! A Face to Face with Thrawn videóban Thrawn belépőjétől kezdve a zene valamiért nagyon emlékeztet engem egy KoTOR-témára, csak nem vagyok benne biztos, melyikre. :-) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 22. Lassan kiadják a teljes részt klipek formájában. Ez így szokott lenni az évadnyitóval. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 22. Nagyon csípem a Hera-Thrawn részletben hogy Herát is a spanja vezeti hasonlóképp Mitthi elé mint Leiát Jabba elé azzal a különbséggel hogy utóbbi esetben a taszigálás után elhátráló Lando-n kívül egy disznószerzet is részt vesz a dologban. Dettó. Neten rá is kerestem, nem csak mi gondoljuk így. Azzal a különbséggel, hogy Spalkonak nem nagyon van melle. Nekem az még nem tűnt fel. Hátha a fenekük jobban hasonlít. A "Face to Face with Thrawn" videóban Hera nem viseli a szemüveget a fején. Talán úgy akarja a kilétének a kiderülését elodázni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 23. A magyar kezdésről semmi hír? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 23. (szerkesztve) Nekem az még nem tűnt fel. Hátha a fenekük jobban hasonlít. (Látszik rendesen? A kepfeltoltes.hu (sajnos) megint nem működik) Szerkesztve: 2016. Szeptember 23. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kira Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 23. Érdekes infók a 3. évadról: http://starwarsmedia.hu/comment.php?comment.news.1216 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 24. Én abban voltam, hogy reggelre itt az új rész..Hogy is van időeltolódás? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 24. (szerkesztve) Én abban voltam, hogy reggelre itt az új rész..Hogy is van időeltolódás? Vasárnap reggelre. Amerika hátrébb van x órával. LA-ben fél 12, NY-ban hajnali fél három múlt, amikor ezt írom. Szerkesztve: 2016. Szeptember 24. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 24. Vasárnap reggelre. Amerika hátrébb van x órával. LA-ben fél 12, NY-ban hajnali fél három múlt, amikor ezt írom. Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 24. Érdekes infók a 3. évadról: http://starwarsmedia.hu/comment.php?comment.news.1216 Érdekesen hangzanak, jó kis évad lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 24. Én abban voltam, hogy reggelre itt az új rész..Hogy is van időeltolódás? Még Amerikában se ment le. Ottani idő szerint ma este 8.30-kor lesz ami nekünk vasárnap hajnal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.