Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 7. Csak én sejtem, hogy a Birodalmiak átprogramozták Chopper-t ? Mivel ezt konkrétan az epizódleírásban is említik, szerintem nem te vagy az egyetlen Kanan úgy tűnik a következő részben se szerepel. Viszont a mid season trailerből úgy tűnik, hogy csak Ezra és Chopper mennek a Tatooine-ra egy A-szárnyúval. Hacsak Kanan nem előzte meg őket oda (amire eddig semmi utalás), akkor abban a részben megintcsak max háttérszereplő lehet a látássérült jedi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 7. Még nem, és nekem fura is. Kicsit sw idegennek érzem. Én is. Ezért is tettem szóvá. De fenntartottam a lehetőségét, hogy tévedek, mert hát azért van mozgóképünk a bőven. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2017. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 7. Khmmm... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 7. (szerkesztve) Khmmm... Szia Lok! Szép találat! Jöhet mégegy! Szerkesztve: 2017. Március 7. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 7. Vindi nem úgy néz ki mint egy snassz ember. Nekem itt inkább az összhatás fura. Túl hétköznapi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 7. Nekem is furcsa ez a szemüveges csávó, mintha csak egy mezei cég IT-se lenne. Remélem, tud valami pluszt az a szemüveg, amivel kicsit starwarsosabb lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 7. Vindi nem úgy néz ki mint egy snassz ember. Nekem itt inkább az összhatás fura. Túl hétköznapi. Igen ez, igaz, Vindi egész fizimiskája elterelte a figyelmet a John Lennon szemüvegről! De nem von le a találatod értékéből Lok, mert szemüveget kértem, és te találtál egyet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 7. (szerkesztve) Valószínűnek tartom hogy újra "York Miska" hangján fog dumálni a doki. Szerkesztve: 2017. Március 7. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 7. Benne lesz Vindi a részben? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 7. (szerkesztve) Nekem az jött le az előző néhány HSz-ből hogy szerepelni fog a soriban. Akkor hibás következtetést vontam le. Szerkesztve: 2017. Március 7. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 7. Azért lett berakva, hogy lássuk, nem a jövőheti lesz az első eset, hogy valaki szemüveget hord a SW-ban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 7. (szerkesztve) Hupsz. Akkor ezt jól benéztem. Szerkesztve: 2017. Március 7. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2017. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 7. (szerkesztve) Ok, ok. Hordanak mások is szemüveget, de nem ilyen hétköznapinak látszót. Ez túl olyan, a "sarki Ofotért-ban is kapható" típus. Szerkesztve: 2017. Március 7. - A pécsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 7. Talán lesz valami funkciója is, ahogy lentebb írták. Hisz a fickó implantátumos, mint Lobot. A szemüveg szára onnan szökken ki. Meglássuk'. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 8. Ok, ok. Hordanak mások is szemüveget, de nem ilyen hétköznapinak látszót. Ez túl olyan, a "sarki Ofotért-ban is kapható" típus. Talán az van hogy a Rebels-be bevezették a Star Wars-os Ofotértet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 8. Csak hogy fokozzam az így sem kicsi várakozást "Twin Suns" epizódig. Tracy Cannobbio a Lucasfilm újságírója az alábbit írta ki a twittere. "I know it's over a week away, but #StarWarsRebels ep "Twin Suns" is one of the most incredible pieces of storytelling in the saga. Period." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 8. Ezt most nem kellett volna. Maul = Snoke? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 8. "I know it's over a week away, but #StarWarsRebels ep "Twin Suns" is one of the most incredible pieces of storytelling in the saga. Period." Nem kis dolognak ígérkezik. Nagyon várom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 8. Vajon az egész sw-re hatással lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 8. Még a szemüveg témára visszatérve: Maz is hordott jó nagy szódásszifon lencséket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 8. Vajon az egész sw-re hatással lesz? Azt kell mondjam, ha végre megdöglik Maul akkor igen! Még a szemüveg témára visszatérve: Maz is hordott jó nagy szódásszifon lencséket. Ő eszembe jutott, de messze nm volt szokványos az okuláréja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Nem túl meglepőhír az idei Celebration-n is ott lesz Dave Filoni ahol beszélni fog a 4.évadról (valószínűleg egy trailert is kapunk), és a lesz a végén Q&A is. http://www.starwarscelebration.com/en/News-And-Media/Breaking-News/Dave-Filoni-brings-the-Rebellion-to-Celebration-Orlando/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Hát ezt a trailert is várom nagyon! Kíváncsi vagyok merre veszi az irányt a 4. évad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Nekem van egy olyan érzésem, hogy a 4. évad már konkrétan a Lázadók Szövetségével fog foglalkozni. Megvan Bail Organa és Mon Mothma, a két alapító, a flotta is összeállt és képbe került a Dantooine, szóval minden készen áll arra, hogy a Szövetség A Köztársaság Visszaállításáért hivatalosan is megalakuljon. Az évad végén meg áttelepülhetnének a Yavin IV-re, és ez lehetne is a zárása a sorozatnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Ezt most nem kellett volna. Maul = Snoke? Szerintem Obi-wanhoz (Benhez) adhat hozzá olyan pluszt, amitől még jobb érzéssel nézzük majd az EpIV-et. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Azért kíváncsi leszek az ősellenségek párbajára, pláne, hogy az egyik egy berozsdásodott vénember, a másik meg egy rozsdás félember. - Régóta várok rád, Maul. Most végre találkozunk. Ezzel bezárul a kör. Két darabban hagytalak ott, és most én vagyok jobban egyben. - Csak testben lehetsz egyben, Kenobi. - Elhagyott az erőd, Nagyúr. - Nem győzhetsz, Kenobi. Ha most halálra sújtasz, több darabban térek vissza, semmint azt el tudnád képzelni. - Vesztedre jöttél utánam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Szerintem Obi-wanhoz (Benhez) adhat hozzá olyan pluszt, amitől még jobb érzéssel nézzük majd az EpIV-et. Gondolom, főleg ha Maul esetleg kilátásba helyezi, hogy szétnéz a Lars farmon. Így tényleg értelmet kaphat a "mellette maradok és vigyázok rá". Azért kíváncsi leszek az ősellenségek párbajára, pláne, hogy az egyik egy berozsdásodott vénember, a másik meg egy rozsdás félember. - Régóta várok rád, Maul. Most végre találkozunk. Ezzel bezárul a kör. Két darabban hagytalak ott, és most én vagyok jobban egyben. - Csak testben lehetsz egyben, Kenobi. - Elhagyott az erőd, Nagyúr. - Nem győzhetsz, Kenobi. Ha most halálra sújtasz, több darabban térek vissza, semmint azt el tudnád képzelni. - Vesztedre jöttél utánam. Ez szép volt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. (szerkesztve) Nekem van egy olyan érzésem, hogy a 4. évad már konkrétan a Lázadók Szövetségével fog foglalkozni. Megvan Bail Organa és Mon Mothma, a két alapító, a flotta is összeállt és képbe került a Dantooine, szóval minden készen áll arra, hogy a Szövetség A Köztársaság Visszaállításáért hivatalosan is megalakuljon. Az évad végén meg áttelepülhetnének a Yavin IV-re, és ez lehetne is a zárása a sorozatnak. Hasonlóan vélekedek én is. Annyival kiegészítve hogy az inkvizítor dologra kell még egy lezárás, ami majd jönni is fog a készítők szerint, illetve én örülnék ha Ahsoka-ról is kapnánk valami infót hogy mi van vele vagy hogy mi történt. Freddie Prinze Jr. mondta hogy egy nap egy bizonyos szemszögből megtudjuk, remélem ez a Rebels-ben lesz. Szerkesztve: 2017. Március 9. - Fulcrum Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Igen, az inkvizítorok kérdését még intézzék el a Rebelsben, ugyanakkor szerintem Ahsoka helyzete már nem ebben a sorozatban lesz tisztázva. Az ő szála a Rebels-ep6 vonalra el lett varrva annak tekintetében, hogy senki sem tudja, hogy még él. Így ő már nem mond ellent annak, hogy Luke az utolsó Jedi (bár nagyon nyomatták, hogy Ahsoka már nem Jedi, de tegye fel bárki a kezét, aki ezt bevette ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Igen, az inkvizítorok kérdését még intézzék el a Rebelsben, ugyanakkor szerintem Ahsoka helyzete már nem ebben a sorozatban lesz tisztázva. Az ő szála a Rebels-ep6 vonalra el lett varrva annak tekintetében, hogy senki sem tudja, hogy még él. Így ő már nem mond ellent annak, hogy Luke az utolsó Jedi (bár nagyon nyomatták, hogy Ahsoka már nem Jedi, de tegye fel bárki a kezét, aki ezt bevette ). Hány éves lenne Ahsoka az ep 6 utáni időkben? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.