Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Csak én sejtem, hogy a Birodalmiak átprogramozták Chopper-t ?

Mivel ezt konkrétan az epizódleírásban is említik, szerintem nem te vagy az egyetlen ;)

Kanan úgy tűnik a következő részben se szerepel. :hmm:

Viszont a mid season trailerből úgy tűnik, hogy csak Ezra és Chopper mennek a Tatooine-ra egy A-szárnyúval. Hacsak Kanan nem előzte meg őket oda (amire eddig semmi utalás), akkor abban a részben megintcsak max háttérszereplő lehet a látássérült jedi

Hozzászólás ideje:

Még nem, és nekem fura is. Kicsit sw idegennek érzem.

Én is. Ezért is tettem szóvá. De fenntartottam a lehetőségét, hogy tévedek, mert hát azért van mozgóképünk a bőven.

Hozzászólás ideje:

Vindi nem úgy néz ki mint egy snassz ember. Nekem itt inkább az összhatás fura. Túl hétköznapi. :)

Igen ez, igaz, Vindi egész fizimiskája elterelte a figyelmet a John Lennon szemüvegről!

De nem von le a találatod értékéből Lok, mert szemüveget kértem, és te találtál egyet! ;)

Hozzászólás ideje:

Valószínűnek tartom hogy újra "York Miska" hangján fog dumálni a doki.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Nekem az jött le az előző néhány HSz-ből hogy szerepelni fog a soriban. Akkor hibás következtetést vontam le.

Hozzászólás ideje:

Hupsz. Akkor ezt jól benéztem.

Hozzászólás ideje:

Ok, ok. Hordanak mások is szemüveget, de nem ilyen hétköznapinak látszót. Ez túl olyan, a "sarki Ofotért-ban is kapható" típus.

Szerkesztve: - A pécsi

Hozzászólás ideje:

Talán lesz valami funkciója is, ahogy lentebb írták. Hisz a fickó implantátumos, mint Lobot.

A szemüveg szára onnan szökken ki. Meglássuk'. :)

Hozzászólás ideje:

Ok, ok. Hordanak mások is szemüveget, de nem ilyen hétköznapinak látszót. Ez túl olyan, a "sarki Ofotért-ban is kapható" típus.

Talán az van hogy a Rebels-be bevezették a Star Wars-os Ofotértet. :D

Hozzászólás ideje:

Csak hogy fokozzam az így sem kicsi várakozást "Twin Suns" epizódig. Tracy Cannobbio a Lucasfilm újságírója az alábbit írta ki a twittere.

"I know it's over a week away, but #StarWarsRebels ep "Twin Suns" is one of the most incredible pieces of storytelling in the saga. Period."

Hozzászólás ideje:

"I know it's over a week away, but #StarWarsRebels ep "Twin Suns" is one of the most incredible pieces of storytelling in the saga. Period."

Nem kis dolognak ígérkezik. Nagyon várom!

Hozzászólás ideje:

Vajon az egész sw-re hatással lesz?

Azt kell mondjam, ha végre megdöglik Maul akkor igen! :yeah:

Még a szemüveg témára visszatérve: Maz is hordott jó nagy szódásszifon lencséket.

Ő eszembe jutott, de messze nm volt szokványos az okuláréja.

Hozzászólás ideje:

Nekem van egy olyan érzésem, hogy a 4. évad már konkrétan a Lázadók Szövetségével fog foglalkozni. Megvan Bail Organa és Mon Mothma, a két alapító, a flotta is összeállt és képbe került a Dantooine, szóval minden készen áll arra, hogy a Szövetség A Köztársaság Visszaállításáért hivatalosan is megalakuljon. Az évad végén meg áttelepülhetnének a Yavin IV-re, és ez lehetne is a zárása a sorozatnak.

Hozzászólás ideje:

Azért kíváncsi leszek az ősellenségek párbajára, pláne, hogy az egyik egy berozsdásodott vénember, a másik meg egy rozsdás félember. :)

- Régóta várok rád, Maul. Most végre találkozunk. Ezzel bezárul a kör. Két darabban hagytalak ott, és most én vagyok jobban egyben.

- Csak testben lehetsz egyben, Kenobi.

- Elhagyott az erőd, Nagyúr.

- Nem győzhetsz, Kenobi. Ha most halálra sújtasz, több darabban térek vissza, semmint azt el tudnád képzelni.

- Vesztedre jöttél utánam.

Hozzászólás ideje:

Szerintem Obi-wanhoz (Benhez) adhat hozzá olyan pluszt, amitől még jobb érzéssel nézzük majd az EpIV-et. :)

Gondolom, főleg ha Maul esetleg kilátásba helyezi, hogy szétnéz a Lars farmon.

Így tényleg értelmet kaphat a "mellette maradok és vigyázok rá".

Azért kíváncsi leszek az ősellenségek párbajára, pláne, hogy az egyik egy berozsdásodott vénember, a másik meg egy rozsdás félember. :)

- Régóta várok rád, Maul. Most végre találkozunk. Ezzel bezárul a kör. Két darabban hagytalak ott, és most én vagyok jobban egyben.

- Csak testben lehetsz egyben, Kenobi.

- Elhagyott az erőd, Nagyúr.

- Nem győzhetsz, Kenobi. Ha most halálra sújtasz, több darabban térek vissza, semmint azt el tudnád képzelni.

- Vesztedre jöttél utánam.

Ez szép volt! :lol:

Hozzászólás ideje:

Nekem van egy olyan érzésem, hogy a 4. évad már konkrétan a Lázadók Szövetségével fog foglalkozni. Megvan Bail Organa és Mon Mothma, a két alapító, a flotta is összeállt és képbe került a Dantooine, szóval minden készen áll arra, hogy a Szövetség A Köztársaság Visszaállításáért hivatalosan is megalakuljon. Az évad végén meg áttelepülhetnének a Yavin IV-re, és ez lehetne is a zárása a sorozatnak.

Hasonlóan vélekedek én is. Annyival kiegészítve hogy az inkvizítor dologra kell még egy lezárás, ami majd jönni is fog a készítők szerint, illetve én örülnék ha Ahsoka-ról is kapnánk valami infót hogy mi van vele vagy hogy mi történt. Freddie Prinze Jr. mondta hogy egy nap egy bizonyos szemszögből megtudjuk, remélem ez a Rebels-ben lesz.

Szerkesztve: - Fulcrum

Hozzászólás ideje:

Igen, az inkvizítorok kérdését még intézzék el a Rebelsben, ugyanakkor szerintem Ahsoka helyzete már nem ebben a sorozatban lesz tisztázva. Az ő szála a Rebels-ep6 vonalra el lett varrva annak tekintetében, hogy senki sem tudja, hogy még él. Így ő már nem mond ellent annak, hogy Luke az utolsó Jedi (bár nagyon nyomatták, hogy Ahsoka már nem Jedi, de tegye fel bárki a kezét, aki ezt bevette :) ).

Hozzászólás ideje:

Igen, az inkvizítorok kérdését még intézzék el a Rebelsben, ugyanakkor szerintem Ahsoka helyzete már nem ebben a sorozatban lesz tisztázva. Az ő szála a Rebels-ep6 vonalra el lett varrva annak tekintetében, hogy senki sem tudja, hogy még él. Így ő már nem mond ellent annak, hogy Luke az utolsó Jedi (bár nagyon nyomatták, hogy Ahsoka már nem Jedi, de tegye fel bárki a kezét, aki ezt bevette :) ).

Hány éves lenne Ahsoka az ep 6 utáni időkben?

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.