Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Az ep6-ban lenne 41 éves nagyjából. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Szerintem a 4. évad már elfog húzódni a RO-ig. Még akár az is meglehet, hogy tényleg látni fogjuk a scarifi csatát a Ghost szemszögéből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. No az nagyon klassz lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Thrawn Főadmirális a 18.részben http://www.facebook.com/starwarsrebels/videos/744236805732945/ + 1db kép is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Thrawn Főadmirális link a legutóbbi részben volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. akkor törölt rész volt :/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Az ep6-ban lenne 41 éves nagyjából. Akkor kihagyhatatlan a ziccer! Mennyire élnek a pletykák egy esetleges 6-7 közti sorozatról? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Nagyjából semennyire, ez inkább csak rajongói óhaj-sóhaj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Nagyjából semennyire, ez inkább csak rajongói óhaj-sóhaj. Nos akkor immár én is sóhajtozom! Ha már nem merték/akarták lerendezni a dolgát; gyanús, hogy okkal.. Meglátjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Akkor kihagyhatatlan a ziccer! Mennyire élnek a pletykák egy esetleges 6-7 közti sorozatról? Az hogy lesz új animációs sorozat szinte biztos. Már a Diseny TV-s részleg feje is beszélt róla. Az hogy mikor játszódna arról senki nem nyilatkozott még. De a lehetőségeket számba véve a legesélyesebb 6-7 közötti időszak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. akkor törölt rész volt :/ Szerintem benne volt ez a jelenet a részben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Tutira benne van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. De a lehetőségeket számba véve a legesélyesebb 6-7 közötti időszak. Nagyon jó lenne Van ott hely bőven és nyitott sztori is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Szerintem benne volt ez a jelenet a részben Nem volt benne :/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. (szerkesztve) akkor törölt rész volt :/ Nem volt benne :/ Már először is írtam hogy benne volt. Ráadásul ott van lent a videó leírásában "Secret Cargo." 11:33-tól van ez a jelenet. Szerkesztve: 2017. Március 9. - Fulcrum Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 9. Ó, bocsi akkor sajnos én tévedtem! Sajnos nem emlékeztem rá.... :/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. (szerkesztve) Maul előzetes. A végén ahogy üvölti Kenobi nevét az hatalmas hidegrázás. Szerkesztve: 2017. Március 10. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. (szerkesztve) Várós nagyon ez a rész (is)! Ezt a találkozást már lehetetlen, hogy Maul túlélje. Szerkesztve: 2017. Március 10. - luke19 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. Maul előzetes. A végén ahogy üvölti Kenobi nevét az hatalmas hidegrázás. Annyira elkapot engemet a röhögő görcs, hogy csak na ahogy kiáltsa Kenobi az valami kész halál Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. Újból képekkel jöttem a 3.évad 19.rész-ből Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. Innentől kezdve máshova töltsd fel a képeket, és linkeld be őket, köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. Úristen mennyire várom ezt a részt! Milky! A http://postimage.io/ -t javaslom, ahogy nekem Donát tette asszem, kiváló erre a célra! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. Úristen mennyire várom ezt a részt! Milky! A http://postimage.io/ -t javaslom, ahogy nekem Donát tette asszem, kiváló erre a célra! Oké Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. Maul előzetes. A végén ahogy üvölti Kenobi nevét az hatalmas hidegrázás. Egyébként tényleg! Maul igazi elvakult őrült. Bizonyos értelemben Kenobi legnagyobb rajongója! Óriási lesz! És vajon vége lesz??? Mondjátok, hogy igen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. Valószínűleg vége lesz. Hálásak lehetünk, hogy Maulból ilyen karaktert faragtak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. Remélem ütni fog az a rész mint az ipari áram. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. Na, ez a videó és képek most szándékozva mellőzve lesznek, meg azt hiszem, a Recon végén is kihagyom majd az ajánlót. Ebből a részből elég volt annyi, amennyit az évadközepi trailerben láttam, a többit a rész alatt szeretném kiélvezni. Kár, hogy még nem ezen a héten jön. (Meg azt hiszem, ezt a topicot is kerülöm kicsit, nehogy aztán belefussak valami csúnyába. ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. Csak belecsempészték valahogy az öreg Sheevet is a sorozatban, méghacsak egy hallucináció erejére is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. Ha így érne véget Maul története az nagyon szép keretet adna a karakternek. Így is, úgy is Obi-Wan végezne vele, csak közben Maulból egy igazi három dimenziós, hús-vér karaktert alkottak arra az egyszerű "vázra", amit az Ep. I felvillantott előttünk. Összességében így utólag, a történések ismeretében most már sajnáltam volna, ha a Baljós végén tényleg meghal, azzal együtt, hogy a visszahozatalának tényével még máig sem sikerült 100%-ig megbarátkoznom. Ráadásul a Tatooinera térne vissza Maul, ahol a saga során először láthattuk harcolni. Emlékszem akkor milyen badass volt a megjelenése... ezek után majd azt a jelenetet is érdekes lesz visszanézni a végzete tudatában. Jó kis rész lesz ez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. Csak belecsempészték valahogy az öreg Sheevet is a sorozatban, méghacsak egy hallucináció erejére is Hol volt itt Palpi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.