Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 12. (szerkesztve) Szerintem sem filler-mentes a sorozat, de ez nem negatívum. Épp a legutóbbi újranézésnél állapítottam meg, hogy még a töltelék részek sem érdektelenek. Egyébként kaptunk egy összefoglaló videót az 1-3. évadról: http://www.youtube.com/watch?v=lOSt_GdaS0s Szerkesztve: 2017. Október 12. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 12. - Fighter Flight - nem csak a TIE vadász, de Mr. Sumar is itt mutatkozik be, és mindkettő fontos szerepet játszott később. Hát Sumar bácsi aztán tényleg olyan fontos szereplő volt, hogyha az episode guide-ban nem olvasom, hogy korábban már szerepelt, akkor soha a büdös életben nem esett volna le, hogy "ismerős arc". A TIE fighter fontosságáról meg annyit, hogy egy kb. 1-1,5 perces jelentettel meg lehetett volna oldani, hogy szerezzenek egyet. Egy "12 egy tucat" vadászt szerezni azért mégsem olyan horderejű, mint a Phoenix Home, vagy az Atallon megszerzése. Biztos vagyok benne, hogy a Fighter Flight epizódba történtek nélkül is megoldották volna a beszivárgást, anélkül, hogy megéreztük volna az epizód hiányát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 12. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 13. Ody, még egy fél oldalt sem kellett volna legörgetned Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 13. Basszus.... Nem voltam önmagam az este. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 13. (szerkesztve) De ez még nem volt. Szerkesztve: 2017. Október 13. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 13. Hát Sumar bácsi aztán tényleg olyan fontos szereplő volt, hogyha az episode guide-ban nem olvasom, hogy korábban már szerepelt, akkor soha a büdös életben nem esett volna le, hogy "ismerős arc". Ez csak azt jelenti, hogy te feledékeny vagy, nem azt, hogy Sumar szerepe érdektelen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 13. Pedig Sumar úr legalább három részben is szerepelt, most amire így kapásból emlékszem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 13. Csak kettőben, a Fighter Flight-ban és az An Inside Manben. Úgy volt, hogy a The Siege of Lothalban is feltűnik, de a készítés korai szakaszában végül kivették. Ennek ellenére az An Inside Manben a fontossága elvitathatatlan. Nélküle nem jutnak be hőseink a gyárba, része annak, hogy bemutassák a lothal-i lázadó sejtet, és része annak is, hogy megmutassák Thrawn kegyetlen oldalát. Tudom, sokan azt hiszik, hogy ez filer elem, de észre kéne venni, hogy a Rebels karakterekre építő sorozat. Vagyis ami a karaktereket szolgálja, az nem filler (külön tetszetős számomra, hogy bár két rész alatt a neje egy büdös szót nem szól, a készítők még így sem feledkeztek meg róla). Amúgy a Fighter Flight éppen ezért más szempontból is fontos: ez alapozta meg Ezra és Zeb testvéries viszonyát, párosuk számára ez sorsfordító pillanat. Szintén nem lebecsülendő. És amúgy a filler kifejezés nem egy minőségi mérőszám, hanem egy epizód típus. Olyan epizód, ami kilép a fősodor medréből, nincs semmiféle hatása a későbbi történésekre. Attól, hogy valami filler, még lehet kiváló (akár lehet jobb is, mint egy fősodorbeli epizód), és a Fighter Flight a jobb filler részek közül való (aki sz*r fillert akar látni, az nézze meg a Stargate SG-1 200 című epizódját, tankönyvi anyag). Persze lehet jönni a másképpen is meglehetett volna oldalni, de ez megint a jó öreg idióta "ha másképp írták volna meg, más lenne a történet" szöveg. Hát ja, ha az ep4 elé ep1-et írtak volna ki, ma más lenne a Star Wars, mert másképp írták volna meg. Penge logika a javából... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 13. Nekem is az első rész rémlett de akkor tévesen. A Fighter Flight pedig az egyik kedvencem. Jó poénok vannak benne. Red and the blue. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2017. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 13. (szerkesztve) ...Dzséjt nagyrészt egyetértek, de az azért érdekes, hogy miután kifejted, hogy a Fighter Flight-nak a TIE vadász megszerzésén (ami egyébként azért fontos Nabo, mert ezen a ponton még messze nem tartanak ott a lázadóink, hogy minden nap el tudnak kötni egy-egy birodalmi hajót) és Sumar megjelenésén kívül két főszereplő viszonyát tartósan megváltoztatta/megalapozta, tehát komoly hatással van a főtörténet szál folyására, azért fillernek azaz a fötörténet folyására irrelevánsnak nevezed. Ami pedig azokat a Bence által említett epizódokat illetti, amelyeket mások még nem cáfoltak: Bloodsisters: Ne tessék összekeverni az expozíciót, a fillerel. Történet mondás, és karakter-építés szempontjából rém gyenge epizód volt, de nagyon is releváns. The Call: akkor ajánlom nézd meg újra a 4. évad trailerét, főleg Ezra jeleneteire figyelve. Vagy ne. Iron Squadron: Ha elolvastad, amit írtam, én is pont ezt az egyet említettem, mint fillert. Matt-et és bandáját illetően is egyetértek. Wyncattu Job: Épp csak az évad első felének az egyik fő szubplotját oldotta meg (proton-torpedók, amiket legalább három epizódban említettek, hogy híján vannak), de valóban semmi köze a történet alakulásához... Warhead: Az utolsó jelenet, ami révén Thrawn néhány bolygóra szűkítette a lázadó bázis lehetséges helyszíneinek listáját, szükségessé téve, hogy Ezra és Kallus behatoljon az irodájába, és ezt követően elég galibát okozzanak, hogy Thrawn átlásson Kallus álcáján... Double Agent Droid: Mérget vehetsz rá, hogy azok a kódok még sorra fognak kerülni ebben az évadban. Ami pedig AP-5 éneklését illetti: akkor ezek szerint A Jedi Visszatér Jabba-szubplotja is filler? Mert abban is volt egy muzikális rész. Szerkesztve: 2017. Október 13. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 13. (szerkesztve) ...Dzséjt nagyrészt egyetértek, de az azért érdekes, hogy miután kifejted, hogy a Fighter Flight-nak a TIE vadász megszerzésén (ami egyébként azért fontos Nabo, mert ezen a ponton még messze nem tartanak ott a lázadóink, hogy minden nap el tudnak kötni egy-egy birodalmi hajót) és Sumar megjelenésén kívül két főszereplő viszonyát tartósan megváltoztatta/megalapozta, tehát komoly hatással van a főtörténet szál folyására, azért fillernek azaz a fötörténet folyására irrelevánsnak nevezed. Jujj, azt durván elírtam, nem a Fighter Flightot akartam példának hozni, hanem a The Last Battle-t. Ehh... Addig kardoskodtam amellett, hogy nem filler, hogy megragadt a fejemben... Vagy csak nem kéne hírírás mellett fórumozni is... Tehát a mondat helyesen: Attól, hogy valami filler, még lehet kiváló (akár lehet jobb is, mint egy fősodorbeli epizód), és például a The Last Battle a jobb filler részek közül való (aki sz*r fillert akar látni, az nézze meg a Stargate SG-1 200 című epizódját, tankönyvi anyag). Szerkesztve: 2017. Október 13. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 14. (szerkesztve) Remélem már holnap felkerül az új rész! A harmadik évadnál mindig előbb jöttek, hála az online lehetőségnek. Az évadtól nagyon sokat várok. Izgalmas lesz látni ahogy belefolyunk a Rogue One-ba, és ahogy arra haladunk úgy fognak hőseink is eltűnni. Ki-ki a maga útján. Számomra három hatalmas nagy kérdőjel van a sorsokat illetően: Ezra-Kanan-Thrawn. Velük vajon mi lesz? Mert hogy el kell tűnniük a képből az biztos. Azt már tudjuk, hogy Hera és Chopper ott lesznek a Scarifi csatában, viszont a többiek... Filoninak ez lesz a mestervizsgája a szememben. Itt tudták meddig tart a sorozat, hova kell kapcsolódni közvetlen. Meglátjuk hogy birkózik meg a feladattal. Bízom benne. Szerkesztve: 2017. Október 14. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 14. Remélem már holnap felkerül az új rész! A harmadik évadnál mindig előbb jöttek, hála az online lehetőségnek. Az évadtól nagyon sokat várok. Izgalmas lesz látni ahogy belefolyunk a Rogue One-ba, és ahogy arra haladunk úgy fognak hőseink is eltűnni. Ki-ki a maga útján. Számomra három hatalmas nagy kérdőjel van a sorsokat illetően: Ezra-Kanan-Thrawn. Velük vajon mi lesz? Mert hogy el kell tűnniük a képből az biztos. Azt már tudjuk, hogy Hera és Chopper ott lesznek a Scarifi csatában, viszont a többiek... Filoninak ez lesz a mestervizsgája a szememben. Itt tudták meddig tart a sorozat, hova kell kapcsolódni közvetlen. Meglátjuk hogy birkózik meg a feladattal. Bízom benne. Jó lenne. De én úgy tudom, hogy hétfőn kb. egész nap - nem szószerint - adni fogják az amcsik, így akár már hétfő dél körül felkerülhet a premier. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 14. Tényleg, pár nap múlva folytatódik a Rebels. Biztos vagyok benne, hogy Filoni jó döntéseket hoz majd a záró évadban (is). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2017. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 14. Én arra is nagyon kíváncsi leszek, hogy a Rogue One-ból vajon kiket fognak beemelni a Rebels-be. Emellett nyilván a Kanan-Ezra duó sorsa a leginkább érdekes kérdés. Hera és Chopper rendben van, Sabine és Zeb esetében könnyen lehet találni megannyi indokot, hogy miért nem kerülnek fókuszba később. A jedik esetében ez necces. Kanannál több, mint valószínű, hogy végleg búcsút veszünk tőle, Ezra a legnagyobb kérdőjel. Itt okosnak kell lenniük a készítőknek. Ezen kívül én még Ahsoka kapcsán várnék valamit, majd meglátjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 14. Pb! Láttad a negyedik évad előzetesét? Abban említenek olyasvalakit akire gondolsz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2017. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 14. Pb! Láttad a negyedik évad előzetesét? Abban említenek olyasvalakit akire gondolsz. Nem. Őszintén szólva nem is tudom megnézzem-e. Mindig is hadilábon álltam az előzetesekkel, többször jártam pórul vele, mint fordítva. Legtöbbször utólag nézek bele az előzetesekbe és úgy nálam jobban működnek, szóval valami baj biztos van velem. Az Ep.8 esetében végül engedtem a csábításnak, de nem mondanám, hogy megérte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 14. Akkor még szerencse, hogy nem írtam le kiről van szó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 14. (szerkesztve) Íme még egy Klip a 4.évadból http://www.youtube.com/watch?v=yPgrgXg4-Mg Szerkesztve: 2017. Október 14. - TheMilkyWay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 14. Sabine is benne volt a halálcsillag tervezésében? :o Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 15. A csaj zseni és a Birodalom fegyverfejlesztésében vett részt. Meglepne, ha valamilyen módon nem kapcsolódott volna hozzá. Elég sok projekt kapcsolódott így vagy úgy a Csillagporhoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 15. Újra megnézve, lehet, hogy nem a Halálcsillagra gondol. Ehh a fenébe...de nézném már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 15. Sabine tervezte meg azokat a fegyvereket, amiket a Birodalom később elkezdett használni Mandalore -on. Ezt mondja Sabine ebben a jelenetben. Én is várom már nagyon, holnap remélhetőleg nagy nap lesz: lehet, hogy már dél körül felkerül az epizód, illetve ha minden jól megy, holnap megjönnek az SW könyvek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 15. Én is nagyon várom már az új/uccsó évadot! A guide képeket szállítom idén is, az elsővel várjatok kérlek szerdáig. Egyelőre nincs, de adddigra biztos lesz, csak én nem leszek, max wifivel tabról. 3 napos tanfolyamra megyek, de szerda este hazajövök és megcsinálom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 15. Megvárjuk...báááár egy tanfolyam eltörpül a Rebels mellett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 16. (szerkesztve) VAN EGY JÓ HÍREM MINDENKINEK!! ki is jött a 4.évad "Mandalore Hősei" 720p Party 1 és 2 Van HDTV x264 és WEB x264 És itt van a 2. JÓ HÍREM is..... van FELIRAT IS S04E01: https://rarbg.to/torrent/3ru2vy4 S04E02: https://rarbg.to/torrent/dzxln1r ui: Szívesen mindenkinek! A feliratot a Sorozat fordító-hoz teszem hamarosan..... ha be nem előznek Szerkesztve: 2017. Október 16. - TheMilkyWay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 16. Á remek! Reméltem, hogy nem kell rá sokat várni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 16. Tegnap egész nap csak nézegettem a torrent oldalakat és ma amikor kész voltam az R6 videók nézegetésen a gépemen felnézek az összes torrent oldalra és lám RARBG-n fent is van 11 előtt már fent is lesz Indavideó-n is aki ott szeretné nézni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 16. (szerkesztve) Én is nézegettem őket de őszintén szólva nem sok esély volt rá. Jó hogy ilyen hamar kijött. Spoilermentesen vélemények jöhetnek. Szerkesztve: 2017. Október 16. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.