Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Milyen film? A sorozat várható volt, hogy olyan ütemben lesz vetítve mint a TCW volt, azaz szeptember közepén már kezdik. De ez a film ez új...

SZERK: már látom a hírt a filmről. Az októberi egy órás premiert hozták előre. Nem baj. :D Remélem jön valami előzetes is róla hamarosan.

Igen, a sorozatfelvezető 1 órás dupla részt hozták előrébb "filmként", gondolom, a TCW-s tendenciát követve. Mostanában nem hiszem, hogy érkezne komolyabb előzetes, ahhoz még meglehetősen korai fázisban járunk. :) Több mint fél év van a filmig. Talán nyáron kapunk néhány profibb, mozgóképes anyagot a kész epizódokból (nem tudom, a TCW-nél hogy volt?). Addig be kell érnünk a teaserek, képek és infók szállingózásával.

Hozzászólás ideje:

Kettő darab teaser trailer debütál héftőn!

two Rebels teaser trailers that will air on Disney XD on Monday, February 17 during Kickin' It (6:00 p.m. ET) and Lab Rats (6:30 p.m. ET).

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:

Hoppá! Végre láthatunk valamit a végleges műből! Most ugrik a majom a vízbe. :para:

Remélem a teaser idegesítő narrátorát most már hanyagolják.

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:

Csak engem zavar, hogy az eddigi szereplők mind emberek (a robotot nem számítva)? Remélem azért lesz más fajból származó főszereplő is.

Hozzászólás ideje:

Csak engem zavar, hogy az eddigi szereplők mind emberek (a robotot nem számítva)? Remélem azért lesz más fajból származó főszereplő is.

Akkor figyelmedbe ajánlom Hera Syndulla-t és Zeb Orreliost, akikről már biztos, hogy főszereplők, és nekem így ránézésre nem tűnnek embereknek, plusz ott az umbarai utapaui Inkvizítor is ;)

Szerkesztve: - Nabopolasszar

Hozzászólás ideje:

Akkor figyelmedbe ajánlom Hera Syndulla-t és Zeb Orreliost, akikről már biztos, hogy főszereplők, és nekem így ránézésre nem tűnnek embereknek, plusz ott az umbarai utapaui Inkvizítor is ;)

Nem is hallottam róluk. :pfff: Hol lehet utána olvasni az ilyen pletykáknak?

Hozzászólás ideje:

Nem is hallottam róluk. :pfff: Hol lehet utána olvasni az ilyen pletykáknak?

Egy LEGO csomagban vannak benne (ezért is csak a LEGO figuráikról vannak képek). Egyébként itt egy (magyar) cikk, ami egyszer már volt belinkelve, de szerintem nem árthat ha még egyszer bekerül

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.