MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 30. Az epizód értékelése: NÉZZÉTEK MEG, MOST! Majd ha lesz az 1080p-nél butább verzió Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 1. Tudunk valamit arról, hogy magyarul mikor folytatják? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 1. Esetleg fel tudná rakni valami értelmesebb fájlmegosztóra az új részt? Nekem nem engedi leszedni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 1. Google Drive jó? https://drive.google.com/file/d/0B_556WvSlShrM3pRSlhVbmc3WVU/view?usp=sharing Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 1. (szerkesztve) Nagyon jó így! Köszi szépen Yoda! Szerintem ez másnak is nagy segítség. Szerkesztve: 2015. Január 1. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 1. Felirat mikorra lesz kb? Angol sincs még? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 2. Szerintem jövőhét szerda körül várható a magyar. Ez az optimista verzió... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 2. Google Drive jó? https://drive.google.com/file/d/0B_556WvSlShrM3pRSlhVbmc3WVU/view?usp=sharing Köszi szépen, ez nekem is nagy segítség. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 2. (szerkesztve) Nincs mit Szerkesztve: 2015. Január 2. - Yoda József Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 4. Köszi szépen Yoda! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 5. Tudunk valamit arról, hogy magyarul mikor folytatják? Én olyasmit hallottam, hogy márciusban. Öcsém hallotta egyik ismerősétől. Remélem nem igaz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RoCSeV Hozzászólás ideje: 2015. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 5. Én olyasmit hallottam, hogy márciusban. Öcsém hallotta egyik ismerősétől. Remélem nem igaz. Sziasztok!:---)) A Csatorna ennyit árult el : Disney Csatorna Magyarország Szia! Márciusban érkeznek hozzánk az új részek magyar szinkronnal Igen, 13 részes az évad, ha a Lázadás szikráját nem számolod bele! Plusz még ezt is elárulta: Disney Csatorna Magyarország Sziasztok! DVD-ről sajnos nem tudunk több infót, mint ti egyelőre. Az évad második fele még külföldön sem került bemutatásra, sajnos mindig kell egy kis plusz idő, mire elkészül a szinkron, de köszönjük a lelkesedést, igyekszünk! )) DVD-ről kérdeztem őket a Clone Wars-os DVD-ről,hogy kaphaető lesz majd-e Magyarországon is az összes Clone Wars beleértve a Lost Mission is :--))) Megkérdeztem még tőlük,hogy újévre nem kapunk új részt most vasárnapra. Disney Csatorna Magyarország Ezt nem tudjuk megígérni sajnos ) Remélem lesz új rész magyar szinkronnal :--))) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 6. Visszalépés ez a március az eddigi1-2 hetes lemaradáshoz képest. Remélem amúgy hogy a gathering forces nem tűnik el a süllyesztőben, mert igencsak az első félévbe tartozik. Ja és kösz az infókat Rocsev, üdv a fórumon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 6. Azoknak, akik esetleg már az Idiot's Array-t várják: most egy hét ki fog maradni. A következő rész premierje 19-én lesz, az online debütálás pedig valszeg 13-ára várható. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 6. Kezdődnek a sz*rakodások... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 6. Ami érdekes, hogy a Gotham című TV-sorozat, ami szintén a héten jött meg a téli szünetéből dettó kimarad egy hétre és akár csak a Rebels az is 19-én tér újra vissza. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 6. (szerkesztve) Próbálják széthúzni de vajon miért? Azt tudjuk, hogy a második évad premiere a Celebration -ön lesz. Lehet, hogy az EPVII -ig lemegy a második évad is? Szerkesztve: 2015. Január 6. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 6. Én sem értem. Arra jól emlékszem, hogy a második évad még most tavasszal fog kezdődni? Lehet nem akarják, hogy túl nagy szünet legyen a kettő közt? Oké ez olyan tipp, amit én se nagyon hiszek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 6. (szerkesztve) Valahogy most nem tudom elképzelni, hogy az EPVII premierrel párhuzamosan menjen a Rebels is a TV -ben. Persze semmi sem kizárt, és valahol lenne egy kis pikantériája is. Szerkesztve: 2015. Január 6. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 6. Csoli! Nem hiányzik valami a képről? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 6. Idiot's array Az előzetesben benne van Lando, hátulról egyértelműen felismerni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RoCSeV Hozzászólás ideje: 2015. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 6. Path of the Jedi Srácok azért a 8 rész végén elég jó hangja van Ezra fénykardjának Ha konkrétumot írsz egy epizód történetéről, kérlek, használd a spoiler kapcsolót - by Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RoCSeV Hozzászólás ideje: 2015. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 6. Sajnos több választ nem vagy információt nem add a disney ki, Nem árulnak több dolgot el,Látjátok még a Clone Warsos dvd-kell se foglalkoznak,A Rebels meg új és csak minimal morzsát szórnak elénk. Azért megpróbálok több infot kiszedni belőlük. tudnak ezek mindenről már,csak nem akarjak elárulni mivel akkor nem lenne meglepi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2015. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 6. Idiot's array Az előzetesben benne van Lando, hátulról egyértelműen felismerni. Hol találtál hozzá előzetest? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RoCSeV Hozzászólás ideje: 2015. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 6. (szerkesztve) Hol találtál hozzá előzetest? itt megnézheted :--))) Szerkesztve: 2015. Január 7. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 7. (szerkesztve) Csoli! Nem hiányzik valami a képről? Hopsz tényleg! Fel kell venni a fonalat az új évben! De ha már hiányoltál valamit a képről, sikerült szereznem egy kulisszák mögüli változatot ahol hőseink nem mással néznek szembe, mint a templom őrével Sidious-szal! Kár, hogy kivágták a végleges verzióból! Szerkesztve: 2015. Január 7. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 7. Sidious itt olyan mint a boszorkány a Hófehérkéből Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 7. Hol találtál hozzá előzetest? Mindig a Rebels Recon videók végén van előzetes amit a rész topikjába rakok be. Köszi Csoli a képet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 7. Köszi Csoli a képet! Nincs mit! Melyik tetszett jobban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 7. Egyértelműen a felső. A második a Te munkád? aranyos, maradjunk annyiban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.