yodinhoo Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 25. (szerkesztve) Fura belegondolni, de végül is az ep4 sem mai film Ha hozzávesszük, mennyi idős lehetett a forgatáskor, szépen kijön, hogy bizony már ennyi. Addig örüljünk, amíg nem azt olvassuk, hogy "Natalie Portman ma 60 éves". Szerkesztve: 2011. Szeptember 25. - yodinhoo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 26. Á, milyen igaz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 26. Boldog szülinapot neki. Le is hidaltam hogy már ennyi idős. http://index.hu/kultur/cinematrix/hirblog/2011/09/25/mark_hamill_60_eves/ Mindenki megöregszik egyszer. Mark Hamill pedig, ha befutott színész nem is lett belőle, de azért megtalálta a maga helyét a filmek világában, úgy tűnik. Boldog szülinapot neki! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 10. Azt hiszem, leginkább e topikba illik: néhány info Dengarról, illetve hajójáról. Jó olvasást! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 10. Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 25. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Köszi a fáradozást R2! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 5. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 19. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 22. Egyébként kifejezetten meglepett, hogy a 66-os parancs kiadásakor Luminara a Kshyyykon, Barris meg a Felucián volt. Erről eddig nem volt szó... Aztán utánanéztem, a Star Wars: The Hidden Enemy-ben van róla szó.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 23. Luminara pár pillanatig szerepelt az Ep3-ban, még a Kashyyyk-i csata előtt, bár nem könnyű kiszúrni. Ha jól tudom, eredetileg az ő halálát is bevágták volna a 66-osban elesettek közé. Egyébként jók ezek a leírások. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 23. Luminarát elég feltűnő látvány a Kashyyyk -on, nekem elsőre is feltűnt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 23. Én is hamar kiszúrtam, így aztán valóban elég látható jelenség. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 23. Luminarát elég feltűnő látvány a Kashyyyk -on, nekem elsőre is feltűnt. Megtaláltam, biztos láttam eddig is, talán csak nem kapcsoltam össze a látványt a névvel. Egyébként egy képsor a egész, ha az ember rácsodálkozik Kashyyykra, könnyen átsiklik felette. Meg tán az is megzavart, hogy a 66-osnál csak Yodát mutatták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2012. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 16. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 16. Jub-Jub. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2012. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 30. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2012. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 13. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2013. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 16. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LeeLee Hozzászólás ideje: 2013. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 10. Szakadtam Bomarr listáin! Folytatást! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2013. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 29. Nem tudom, melyikőtök követi figyelemmel, de elég érdekesen alakul a '"This is madness" szavazás a starwars.com-on... Én legalábbis megdöbbentem, hogy a rajongók Han helyett Obit vitték tovább... http://starwars.com/this-is-madness/index.html Tudom, hogy semmi messzemenő következtetést nem lehet levonni ezekből az eredményekből, de lehet, hogy a prequel és a TCW immár sikeresebb és ismertebb, mint a klasszik? Vagy csak több a fiatal netező??? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2013. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 29. Azért Obi-Wan nem csak kifejezetten prequel szereplő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 29. Ő pont azon kevesek egyike, akik mind2 trilógiában szerepeltek. Ráadásul szerintem Obi az egyik legnépszerűbb szereplők egyike, de az is valószínű belejátszik, hogy a classic már nagyon régen volt, nem olyan friss az élmény az átlag rajongónak. A különbség amúgy nem volt nagy kettejük között, de engem ami inkább meglepett, hogy Leia továbbjutott Padmé-val szemben (bár ott is kevésen múlott). Egyébként én egy Obi vs. Vader döntőt vizionálok és szerintem Vader nyer majd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 29. Így van, ne felejtsük el (ahogyan ő maga is), hogy a jó öreg Ben is Obi-Wan. Az összes részben szerepelt, noha a prequelben valóban nagyobb teret kapott, de azért a klasszikusban sem volt elhanyagolható. Ezzel szemben Han csak a klasszikusban szerepelt és összességében eléggé kilóg a sztoriból. Amolyan vagány különc, akinek amúgy semmi köze a háborúhoz, aztán az egyik legfontosabb szereplővé lép elő. Ennek ellenére a jelentősége szerintem össze sem hasonlítható Obiéval, akinek minden fontos eseményhez köze volt. Szóval kettejük közt leginkább ez jelenthette a különbséget. Ha Han nem lenne annyira "epic cool guy", akkor az eredmény sokkal simább lett volna. A Leia-Padmé párbaj engem is meglepett egy kicsit, én utóbbira szavaztam. Leia nekem valahogy mindig is egy kicsit kidolgozatlannak tűnt. Aranyos, jófej, vagány csajszi, de nem igazán fejtették ki a jellemváltozásainak okait (pl. Hannal való viszony). Mondjuk számítottam a szoros, kétesélyes "csatára". Engem inkább az Ahsoka-Rex csörte taglózott le. Sokkal fölényesebb Ahsoka győzelemre számítottam. Rex is szimpatikus karakter, de mégiscsak egy klón, aki kb. egy pillanatig sem fogott meg különösebben a TCW-ben. A togruta sorsát meg nem is kell nagyon ecsetelni, az egész sagában talán csak Han ment át akkora (pozitív) jellemfejlődésen, mint ő. Ráadásul a TCW főszereplője, ikonja. Ezt csak úgy tudom értelmezni, hogy akik nem szeretik a TCW-t, azok itt is meg akarják fúrni és erre az a legjobb ha a sorozat legunikálisabb, legjellemzőbb karakterét húzzák le. Rex meg amúgy is csak egy klón (lehet sokan nem is tudják konkrétan ki), klónok meg vannak a filmekben is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 29. Engem inkább az Ahsoka-Rex csörte taglózott le. Sokkal fölényesebb Ahsoka győzelemre számítottam. Rex is szimpatikus karakter, de mégiscsak egy klón, aki kb. egy pillanatig sem fogott meg különösebben a TCW-ben. A togruta sorsát meg nem is kell nagyon ecsetelni, az egész sagában talán csak Han ment át akkora (pozitív) jellemfejlődésen, mint ő. Ráadásul a TCW főszereplője, ikonja. Ezt csak úgy tudom értelmezni, hogy akik nem szeretik a TCW-t, azok itt is meg akarják fúrni és erre az a legjobb ha a sorozat legunikálisabb, legjellemzőbb karakterét húzzák le. Rex meg amúgy is csak egy klón (lehet sokan nem is tudják konkrétan ki), klónok meg vannak a filmekben is. Szerintem nagyon sokan még mindig nem tudták/nem akarják elfogadni Ahsokát, ennek is betudható, hogy sokan ellene szavaztak. Én úgy gondolom, hogy a következő körből azért megint tovább fog jutni (kis különbséggel). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodinhoo Hozzászólás ideje: 2013. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 29. A Leia-Padmé párbaj engem is meglepett egy kicsit, én utóbbira szavaztam. Leia nekem valahogy mindig is egy kicsit kidolgozatlannak tűnt. Aranyos, jófej, vagány csajszi, de nem igazán fejtették ki a jellemváltozásainak okait (pl. Hannal való viszony). Mondjuk számítottam a szoros, kétesélyes "csatára". Nekem ez nagy csalódás volt. Leia egy mufurcgombóc, aki fél perc alatt dolgozza fel otthonának totális pusztulását. Színészileg szerintem az egyik leggyengébb alakítás Fisheré a sorozatban. De természetesen népszerűbb, és jobb karakter, mint Padmé, mivel ő classic, és az olyan menő, és olyan szexi az aranybikinije. Ilyen és ehhez hasonló kommenteket olvastam a SW hivatalos facebook oldalán. ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2013. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 29. Engem mindenestre meglepett, hogy Kenobi népszerűbb, mint Solo. Az én korosztályomban, a baráti körömben nem is volt kérdéses Han győzelme, s e tekinteben törvényszerű Leia továbbjutása is. Azért erre a Luke vs. Yoda párharcra is kíváncsi vagyok. A felső ág itt amúgy jóval erősebb, míg a sötét oldalon szépen ellentétes ágon van Vader meg Palpi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 4. Yoda továbbjutásával jelentősen borult a bracket-em a Madness-ben. Erre végképp nem számítottam, hogy Obi-Wan őt ne tudná maga mögé utasítani. A Light Side-ról alapból is ő volt a favoritom, de összességében is csak Vadert éreztem, aki le tudná győzni. A mai szavazásra is kíváncsi leszek. Van egy olyan érzésem, hogy Boba és Chewie fog továbbjutni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.