Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 10. Viszont a cikk se ír olyat, hogy Chewie és Tarfful fegyvert ragadtak volna, és levonultak a harcmezőre droidokat aprítani. Ennek fuss neki még egyszer. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 25. A San Hillről szóló cikk meglehetősen érdekes, jó volt olvasni. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 21. Szégyen, nem szégyen, de nekem ez új volt, hogy Stass Allie és Adi Gallia unokatestvérek. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Október 2. Hozzászólás ideje: 2013. Október 2. Na, végre megtudtam, mi történt Cliegg Larsszal. Köszi! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 2. Hozzászólás ideje: 2013. Október 2. Isten nyugosztalja, nagyon szimpatikus karakter volt. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Október 2. Hozzászólás ideje: 2013. Október 2. Igen, és mennyire hasonlított az öreg Owenre. Engem meg is lepett ráadásul a megjelenése. Bár visszagondolva teljesen evidens volt, hogy csak így kerülhet Owen és Anakin rokoni kapcsolatba, mégsem számítottam rá, hogy láthatom majd Luke mostoha nagyapját. Sőt, valahogy soha fel sem merült, hogy valaha is volt ilyenje, pedig hát adta magát. Erre megjelenik, mindjárt egy repulziós székben, fél lábbal. Hát nem kicsit pislogtam. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 2. Hozzászólás ideje: 2013. Október 2. (szerkesztve) Igen, és mennyire hasonlított az öreg Owenre. Engem meg is lepett ráadásul a megjelenése. Bár visszagondolva teljesen evidens volt, hogy csak így kerülhet Owen és Anakin rokoni kapcsolatba, mégsem számítottam rá, hogy láthatom majd Luke mostoha nagyapját. Sőt, valahogy soha fel sem merült, hogy valaha is volt ilyenje, pedig hát adta magát. Erre megjelenik, mindjárt egy repulziós székben, fél lábbal. Hát nem kicsit pislogtam. Lucas zsenialitásának és hatalmas fantáziájának terméke. Mi valószínűleg ezerszer egyszerűbben és unalmasabban oldottuk volna meg Owen behozatalát. Itt azonban vagy hat legyet ütött egycsapásra. Szerkesztve: 2013. Október 2. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. December 14. Hozzászólás ideje: 2013. December 14. Ő az a karakter, akinek örültem volna, ha feltűnik a TCW-ben. Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2014. Január 22. Hozzászólás ideje: 2014. Január 22. (szerkesztve) Szerkesztve: 2014. Január 22. - R2-D2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Január 22. Hozzászólás ideje: 2014. Január 22. Nagyon szép ez a nő. Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2014. Február 7. Hozzászólás ideje: 2014. Február 7. (szerkesztve) Szerkesztve: 2014. Február 7. - R2-D2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Február 19. Hozzászólás ideje: 2014. Február 19. Az érdekes lett volna, ha Ackbar is kapott volna új jeleneteket az ep6-hoz az ep3 után, pláne, hogy az ep3-ban lényegében minden olyan jelenet kivágásra került vagy maga a faj képviselői láthatatlanul távolra kerültek az ep3-ban. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Március 13. Hozzászólás ideje: 2014. Március 13. (szerkesztve) Újra megy a "this is madness" karakterverseny az sw.com-on: http://thisismadness.starwars.com/ Mondjuk nekem sokkal jobban jobban tetszett a tavalyi "ágrajz".. + jelenleg 4-es versus-ok vannak. kemény! Szerkesztve: 2014. Március 13. - csoli1138 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Március 18. Hozzászólás ideje: 2014. Március 18. R2 és Tarkin elsőként a legjobb 16-ban! Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Március 18. Hozzászólás ideje: 2014. Március 18. March Madness közeledtével megint előhozták. Mondjuk sok új arcot nem fedeztem fel a bracket-ben, de nekem tetszik ez a partíció, ahogy beosztották őket. Asszem tavaly Yoda nyert, remélem idén Vader (és a Birodalom) visszavág! Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Március 19. Hozzászólás ideje: 2014. Március 19. Folytatódik a papírforma: Yoda lenyomta Qui-Gont és Boba is Greedo-t.. Lássuk mire megy Chewie ellen Lando és Vader ellen Maul. Bizonyára a két előbbi lesz.. Én már akár a favoritom ellen is nyomok, annyira kéne már egy meglepetés! Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Március 19. Hozzászólás ideje: 2014. Március 19. Én Qui-Gon-ra nyomtam, reménykedtem benne... Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.