Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Fura belegondolni, de végül is az ep4 sem mai film :D Ha hozzávesszük, mennyi idős lehetett a forgatáskor, szépen kijön, hogy bizony már ennyi.

Addig örüljünk, amíg nem azt olvassuk, hogy "Natalie Portman ma 60 éves". :)

Szerkesztve: - yodinhoo

Hozzászólás ideje:

Boldog szülinapot neki. Le is hidaltam hogy már ennyi idős.

http://index.hu/kultur/cinematrix/hirblog/2011/09/25/mark_hamill_60_eves/

Mindenki megöregszik egyszer. :)

Mark Hamill pedig, ha befutott színész nem is lett belőle, de azért megtalálta a maga helyét a filmek világában, úgy tűnik. Boldog szülinapot neki!

• 10 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Azt hiszem, leginkább e topikba illik: néhány info Dengarról, illetve hajójáról.

Jó olvasást!

k0wbzyprlgpvtgc400i_thumb.jpg enrldl9spsw0heefvnl_thumb.jpg

• 2 héttel később...
  • 2 héttel később...
  • 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

6fq50zlx5n6dqy6k8q2_thumb.jpg

Egyébként kifejezetten meglepett, hogy a 66-os parancs kiadásakor Luminara a Kshyyykon, Barris meg a Felucián volt. Erről eddig nem volt szó...

Aztán utánanéztem, a Star Wars: The Hidden Enemy-ben van róla szó..

Hozzászólás ideje:

Luminara pár pillanatig szerepelt az Ep3-ban, még a Kashyyyk-i csata előtt, bár nem könnyű kiszúrni. Ha jól tudom, eredetileg az ő halálát is bevágták volna a 66-osban elesettek közé.

Egyébként jók ezek a leírások.

Hozzászólás ideje:

Én is hamar kiszúrtam, így aztán valóban elég látható jelenség.

Hozzászólás ideje:

Luminarát elég feltűnő látvány a Kashyyyk -on, nekem elsőre is feltűnt. :)

Megtaláltam, biztos láttam eddig is, talán csak nem kapcsoltam össze a látványt a névvel. Egyébként egy képsor a egész, ha az ember rácsodálkozik Kashyyykra, könnyen átsiklik felette.

pns845iffgyekzcowdlp_thumb.jpg

Meg tán az is megzavart, hogy a 66-osnál csak Yodát mutatták.

• 4 héttel később...
  • 2 héttel később...
  • 2 héttel később...
  • 1 hónappal később...
  • 2 héttel később...
  • 4 héttel később...
  • 3 héttel később...
  • 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Nem tudom, melyikőtök követi figyelemmel, de elég érdekesen alakul a '"This is madness" szavazás a starwars.com-on... Én legalábbis megdöbbentem, hogy a rajongók Han helyett Obit vitték tovább...

http://starwars.com/this-is-madness/index.html

Tudom, hogy semmi messzemenő következtetést nem lehet levonni ezekből az eredményekből, de lehet, hogy a prequel és a TCW immár sikeresebb és ismertebb, mint a klasszik? Vagy csak több a fiatal netező???

Hozzászólás ideje:

Ő pont azon kevesek egyike, akik mind2 trilógiában szerepeltek. Ráadásul szerintem Obi az egyik legnépszerűbb szereplők egyike, de az is valószínű belejátszik, hogy a classic már nagyon régen volt, nem olyan friss az élmény az átlag rajongónak. A különbség amúgy nem volt nagy kettejük között, de engem ami inkább meglepett, hogy Leia továbbjutott Padmé-val szemben (bár ott is kevésen múlott). Egyébként én egy Obi vs. Vader döntőt vizionálok és szerintem Vader nyer majd :)

Hozzászólás ideje:

Így van, ne felejtsük el (ahogyan ő maga is), hogy a jó öreg Ben is Obi-Wan. :) Az összes részben szerepelt, noha a prequelben valóban nagyobb teret kapott, de azért a klasszikusban sem volt elhanyagolható.

Ezzel szemben Han csak a klasszikusban szerepelt és összességében eléggé kilóg a sztoriból. Amolyan vagány különc, akinek amúgy semmi köze a háborúhoz, aztán az egyik legfontosabb szereplővé lép elő. Ennek ellenére a jelentősége szerintem össze sem hasonlítható Obiéval, akinek minden fontos eseményhez köze volt.

Szóval kettejük közt leginkább ez jelenthette a különbséget. Ha Han nem lenne annyira "epic cool guy", akkor az eredmény sokkal simább lett volna.

A Leia-Padmé párbaj engem is meglepett egy kicsit, én utóbbira szavaztam. Leia nekem valahogy mindig is egy kicsit kidolgozatlannak tűnt. Aranyos, jófej, vagány csajszi, de nem igazán fejtették ki a jellemváltozásainak okait (pl. Hannal való viszony). Mondjuk számítottam a szoros, kétesélyes "csatára".

Engem inkább az Ahsoka-Rex csörte taglózott le. Sokkal fölényesebb Ahsoka győzelemre számítottam. Rex is szimpatikus karakter, de mégiscsak egy klón, aki kb. egy pillanatig sem fogott meg különösebben a TCW-ben. A togruta sorsát meg nem is kell nagyon ecsetelni, az egész sagában talán csak Han ment át akkora (pozitív) jellemfejlődésen, mint ő. Ráadásul a TCW főszereplője, ikonja.

Ezt csak úgy tudom értelmezni, hogy akik nem szeretik a TCW-t, azok itt is meg akarják fúrni és erre az a legjobb ha a sorozat legunikálisabb, legjellemzőbb karakterét húzzák le. Rex meg amúgy is csak egy klón (lehet sokan nem is tudják konkrétan ki), klónok meg vannak a filmekben is.

Hozzászólás ideje:

Engem inkább az Ahsoka-Rex csörte taglózott le. Sokkal fölényesebb Ahsoka győzelemre számítottam. Rex is szimpatikus karakter, de mégiscsak egy klón, aki kb. egy pillanatig sem fogott meg különösebben a TCW-ben. A togruta sorsát meg nem is kell nagyon ecsetelni, az egész sagában talán csak Han ment át akkora (pozitív) jellemfejlődésen, mint ő. Ráadásul a TCW főszereplője, ikonja.

Ezt csak úgy tudom értelmezni, hogy akik nem szeretik a TCW-t, azok itt is meg akarják fúrni és erre az a legjobb ha a sorozat legunikálisabb, legjellemzőbb karakterét húzzák le. Rex meg amúgy is csak egy klón (lehet sokan nem is tudják konkrétan ki), klónok meg vannak a filmekben is.

Szerintem nagyon sokan még mindig nem tudták/nem akarják elfogadni Ahsokát, ennek is betudható, hogy sokan ellene szavaztak. Én úgy gondolom, hogy a következő körből azért megint tovább fog jutni (kis különbséggel). :)

Hozzászólás ideje:

A Leia-Padmé párbaj engem is meglepett egy kicsit, én utóbbira szavaztam. Leia nekem valahogy mindig is egy kicsit kidolgozatlannak tűnt. Aranyos, jófej, vagány csajszi, de nem igazán fejtették ki a jellemváltozásainak okait (pl. Hannal való viszony). Mondjuk számítottam a szoros, kétesélyes "csatára".

Nekem ez nagy csalódás volt. Leia egy mufurcgombóc, aki fél perc alatt dolgozza fel otthonának totális pusztulását. Színészileg szerintem az egyik leggyengébb alakítás Fisheré a sorozatban. De természetesen népszerűbb, és jobb karakter, mint Padmé, mivel ő classic, és az olyan menő, és olyan szexi az aranybikinije. Ilyen és ehhez hasonló kommenteket olvastam a SW hivatalos facebook oldalán. :D )

Hozzászólás ideje:

Engem mindenestre meglepett, hogy Kenobi népszerűbb, mint Solo. Az én korosztályomban, a baráti körömben nem is volt kérdéses Han győzelme, s e tekinteben törvényszerű Leia továbbjutása is.

Azért erre a Luke vs. Yoda párharcra is kíváncsi vagyok. A felső ág itt amúgy jóval erősebb, míg a sötét oldalon szépen ellentétes ágon van Vader meg Palpi.

Hozzászólás ideje:

Yoda továbbjutásával jelentősen borult a bracket-em a Madness-ben. Erre végképp nem számítottam, hogy Obi-Wan őt ne tudná maga mögé utasítani. A Light Side-ról alapból is ő volt a favoritom, de összességében is csak Vadert éreztem, aki le tudná győzni.

A mai szavazásra is kíváncsi leszek. Van egy olyan érzésem, hogy Boba és Chewie fog továbbjutni. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.