Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 18. Olyan oldalt/oldalakoat/fájlcserélőket keresnék, ahonnan jó minőségű star wars zenéket lehet letölteni. Gondolom nem csak engem érdekelne minél több galaktikus muzsika. Ezen topikban osszuk meg egymással a sw-zenék lelőhelyeinek hollétét... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 18. Olyan oldalt/oldalakoat/fájlcserélőket keresnék, ahonnan jó minőségű star wars zenéket lehet letölteni. Gondolom nem csak engem érdekelne minél több galaktikus muzsika. Ezen topikban osszuk meg egymással a sw-zenék lelőhelyeinek hollétét... Melyik kell, elküldöm. Megvan az EpI dupla CD, EpiII, EpIII, Trilogia. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Október 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 18. Olyan oldalt/oldalakoat/fájlcserélőket keresnék, ahonnan jó minőségű star wars zenéket lehet letölteni. Gondolom nem csak engem érdekelne minél több galaktikus muzsika. Ezen topikban osszuk meg egymással a sw-zenék lelőhelyeinek hollétét... Melyik kell, elküldöm. Megvan az EpI dupla CD, EpiII, EpIII, Trilogia. Jujj Obi1, ez nagyon jól jönne nekem. Igazándiból minden kéne, kiv. az ep3-at mert az nekem is meg van, de a többi nagyon jól jönne....előre kösz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 18. Olyan oldalt/oldalakoat/fájlcserélőket keresnék, ahonnan jó minőségű star wars zenéket lehet letölteni. Gondolom nem csak engem érdekelne minél több galaktikus muzsika. Ezen topikban osszuk meg egymással a sw-zenék lelőhelyeinek hollétét... Melyik kell, elküldöm. Megvan az EpI dupla CD, EpiII, EpIII, Trilogia. Jujj Obi1, ez nagyon jól jönne nekem. Igazándiból minden kéne, kiv. az ep3-at mert az nekem is meg van, de a többi nagyon jól jönne....előre kösz Ok.De csak holnap/holnaputánra tudom feltenni.Megkell keresni a CDket, és felis kell menteni, meg FTPre feltenni.. Az EpI dupla CDt most is le tudod az egyik FTPmről tölteni, küldj egy PMet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Október 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 18. ment PM Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 18. No, ha már van egy ilyen topic, had tegyem fel itt a kérdést. Nincs meg valakinek az eredeti Jabba palotában hallható zene? Vagy ha az nincs, esetleg a címét nem-e tudja valaki? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2005. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 18. No, ha már van egy ilyen topic, had tegyem fel itt a kérdést. Nincs meg valakinek az eredeti Jabba palotában hallható zene? Vagy ha az nincs, esetleg a címét nem-e tudja valaki? Az amikor C-3po és R2-D2 megérkezik Jabba palotájába és eléálnak.És aszt mondja O.... Sudá..! C-3PO= Fogadd hódolatunkat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 18. Nem. Valoszinüleg az eredeti Max Rebo Band-es számról van szó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2005. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 18. Nem. Valoszinüleg az eredeti Max Rebo Band-es számról van szó Annak rajta kell lennie a Rotj 2cd-s (2 kazettás)Feluitott változatú kiadásában az 1 kazi vagy cd legvégén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 18. Holnapra feltöltöm a Jabba palotás zenét is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 18. No, ha már van egy ilyen topic, had tegyem fel itt a kérdést. Nincs meg valakinek az eredeti Jabba palotában hallható zene? Vagy ha az nincs, esetleg a címét nem-e tudja valaki? A Lapti Nek?Te is küldj egy PMet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 18. Lenci:Nem érkezett meg a PM. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 18. Nem. Valoszinüleg az eredeti Max Rebo Band-es számról van szó Annak rajta kell lennie a Rotj 2cd-s (2 kazettás)Feluitott változatú kiadásában az 1 kazi vagy cd legvégén. Az a Jedi Rocks, az meg is van. Amit én kerestem, az a Lapti Nek, ami hála Obi1-nak már meg is van. Nem is emlékeztem már erre a zenére. Most hallgatom és tök szokatlan. Nem is tudom a filmbe illeszteni. Még csak ismerős dallamot sem vélek felfedezni. Totál elfelejtettem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Október 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 18. Lenci:Nem érkezett meg a PM. Obi1: A Pm-ben megadott linkeddel nem tudtam mit kezdeni sajnos Majd legkésőbb holnap leírom Pm-ben, hogy mi volt a gáz... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 18. Ide raktam a topicot, mert szerintem itt jobb helye van. A külvilág, az SW-től független témák fóruma. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Október 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 20. Ide raktam a topicot, mert szerintem itt jobb helye van. A külvilág, az SW-től független témák fóruma. Amikor megnyitottam a toipkot én is filóztam, hogy hol is lenne a helye, de tényleg ez a legmegfelelőbb. Bár filmzenét még nem sokat találtam... Videóhoz kellene.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 21. Amikor megnyitottam a toipkot én is filóztam, hogy hol is lenne a helye, de tényleg ez a legmegfelelőbb. Bár filmzenét még nem sokat találtam... Videóhoz kellene.... Talán a John Williams topic ami ide kapcsolódik. A külvilág viszont az SW-től független dologokat tartalmazza. Ez a topic pont ide illik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 14. Obi1, nekem is kellene az EpIV-V-VI zenéje, úgyhogy küldök Pm-et. Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 16. SW csengőhangokat honnan lehet letölteni? Wapon kerestem, de alig tudok pár címet... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 16. Bár nem kapcsolódik a témához, de mégis. Volt ugye az EpIII Spectacular c. videó.Annak a zenéje asszem az Underworld soundtrack-en van rajta.A kérdés hogy melyik az a szám?Régebben megvolt de már elfelejtettem a címét. Help me. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 16. Nem az Underworld, hanem a Van Helsing zenéjiből vágták össze. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 16. Köszi!Mindig összekeverem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 17. SW csengőhangokat honnan lehet letölteni? Wapon kerestem, de alig tudok pár címet... Nekem az "Imperial March"-ra csörög a mobilom.A Wapról szedtem le.A Pannon Wap oldaláról indultam és ott volt azt hiszem egy olyan hogy letöltések, és ott voltak a csengőhangok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 17. Nekem is. Én szerkesztettem. Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 19. A Pannon Wap oldaláról indultam és ott volt azt hiszem egy olyan hogy letöltések, és ott voltak a csengőhangok. Lehet onnan leszedni, ha képes rá az ember lányának telefonja. Azért nem szeressem a Pannon Wap letöltéseket, mert többségiben csak Nokiára jók Nekem meg Sony Ericssonom van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 6. Mit gondoltok ki fogják adni az 1-2-3 zenéjét úgy ahogy a 4-5-6 zenéjét? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 6. Az első rész zenéjét már kiadták dupla CD-s formában. Remélem a 2-3 epizóddal is így lesz majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 6. Remélem a 2-3 epizóddal is így lesz majd. Bár én is nagyon remélem, de mivel rengeteg a copy-paste max 90 perc zene jönne össze részenként Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 6. Úgy jöhetne mint az első rész. A copy-pasték nem érdekelnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 6. A Pannon Wap oldaláról indultam és ott volt azt hiszem egy olyan hogy letöltések, és ott voltak a csengőhangok. Lehet onnan leszedni, ha képes rá az ember lányának telefonja. Azért nem szeressem a Pannon Wap letöltéseket, mert többségiben csak Nokiára jók Nekem meg Sony Ericssonom van. Nekem Siemensem van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.