Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. 6000? Nem sok az egy kicsit? Én már láttam felette is SW könyvet De mondjuk én biztos nem adnék ki ennyit érte. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. 6000? Nem sok az egy kicsit? De az. Ez a könyv ritkaságnak számít, azért ilyen drága, én 3000-ért vettem pár éve. De már nem sokáig lesz ritkaság Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. De már nem sokáig lesz ritkaság A rajongók szemében örökké kuriózum marad a régi kiadás. Elég beleszagolni a lapok közé, és máris bevillan mindenki agyába, hogy ez anno miket ért. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. A rajongók szemében örökké kuriózum marad a régi kiadás. Ez eszembe sem jutott Azért jó, hogy annak idején megvettem, és nem sajnáltam a 3000-et érte. Egyébként még másik 12, azaz tizenkét darab könyvvel együtt vettem meg, ráment a negyed fizetésem akkor, de nem volt szívem otthagyni az antiváriumban egyet sem, ami nem volt még meg Pedig némelyiket már korábban olvastam, többek között ezt a könyvet is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 9. Hozzászólás ideje: 2006. Június 9. (szerkesztve) És igen! Könyvet írnak Plagueisről! EU művet még nem vártam ennyire. Plagueis Szerkesztve: 2006. Június 9. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Június 10. Hozzászólás ideje: 2006. Június 10. Hále lúja, igen. Csak remélem, nem szúrják el, ami az EU-tól azért kitellik. És remélem, itthon is megjelenik (bár ezt remélem szinte az összes EU könyvről ). Mondjuk még a most kaphatóakat is meg kéne vennem. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 10. Hozzászólás ideje: 2006. Június 10. És igen! Könyvet írnak Plagueisről! EU művet még nem vártam ennyire. Még egy darabig várhatunk is rá Bár én már évek óta várom a Solo command-ot magyarul. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Június 10. Hozzászólás ideje: 2006. Június 10. Várható fordulat... csak arra vagyok kíváncsi, mi sül ki belőle. Amúgy a Vadászó árnyékról miért nincs a SW.comon? Múltkor a fél netet áttúrtam egy taozinért... Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Június 10. Hozzászólás ideje: 2006. Június 10. Na előbb ezt csinálják meg...! Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Június 10. Hozzászólás ideje: 2006. Június 10. Hm. A Triple Zero-ról miért nincs semmi hír? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 10. Hozzászólás ideje: 2006. Június 10. (szerkesztve) Hále lúja, igen. Csak remélem, nem szúrják el, ami az EU-tól azért kitellik. Ez igaz, de érdekesség szintjén mindenképpen érdemes lesz megismerkedni vele. És az azért valószínűnek látszik, hogy Lucas elképzeléseit fogja beleszőni a történetbe, így az eredeti koncepcióra is következtethetünk majd. Szerkesztve: 2006. Június 10. - Ody Mandrell Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Június 10. Hozzászólás ideje: 2006. Június 10. Én is mindennél jobban várom a Darth P. regényt!!! Remélem jóóó lesz! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. Tegnap találtam egy érdekességet, bár lehet, hogy csak nekem érdekes, és nem tudtam eddig róla Lapozgattam a Történetek Jabba palotájából című könyvet, és a Bib Fortunás részben van egy Nat Secura nevű twi'lek fickó Vajon véletlen a név és faj egyezés? Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. ... Érdekel, mikor lesz valami kép Plagueisről piros fénybicskával. Márpedig biztos jól nyomatta a "wise" ha Sidit olyan szépen megtanította... plusz Palpi ugye nem merte éber állapotban letámadni, és valószínűleg volt oka rá. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. Lehet Aayla testvére ez a másik Secura. Vagy a Secura olyan név a twi'lekeknél, mint az Antilles az embereknél Egy Darth Plageuisról készült kép engem is érdekelne, csak attól tartok, körülbelül olyan béna kép lenne, mint a kép Darth Bean-ről. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. Egy Darth Plageuisról készült kép engem is érdekelne, A könyv után lehet, hogy a comics vonal is rámozdul majd. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. Egy Darth Plageuisról készült kép engem is érdekelne, csak attól tartok, körülbelül olyan béna kép lenne, mint a kép Darth Bean-ről. Ezzel biztos nem valami sz*r rajzost bíznak meg! Válasz
Schmutte Hozzászólás ideje: 2006. Június 17. Hozzászólás ideje: 2006. Június 17. Mondjuk ha Darth P. tényleg muun volt ahogy mondják(kép), akkor nem nagyon tudom rajzon elképzelni olyan hűdehajde keménynek Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Június 17. Hozzászólás ideje: 2006. Június 17. Ezt a könyvet én is várom ,de attól tartok, hogy magyarul nem jelenik meg. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 17. Hozzászólás ideje: 2006. Június 17. Mondjuk ha Darth P. tényleg muun volt Ezt még nem hallottam. Honnan az info? Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Június 17. Hozzászólás ideje: 2006. Június 17. Ezt még nem hallottam. Honnan az info? Bennevolt a Darth Plagueis-ről szóló linkben: http://www.starwars.com/eu/lit/novel/news20060608.html Eddig én se vettem észre, szövegértés rlz... Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Június 17. Hozzászólás ideje: 2006. Június 17. Muun? Jaj, neee! Válasz
Schmutte Hozzászólás ideje: 2006. Június 17. Hozzászólás ideje: 2006. Június 17. Ezt még nem hallottam. Honnan az info? A wookieepedia.com szerint, gondolom abból a hírből szedték amit Obi1 linkelt alább. Hát nem leszek szerelmes az ipsébe Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 17. Hozzászólás ideje: 2006. Június 17. Egyre érdekesebb a dolog. Még jó, hogy nem gungan. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Június 17. Hozzászólás ideje: 2006. Június 17. Ha muun én már le is írom az ipsét. A vasaltfejűek nem tettek rám mély benyomást. Három igazi Sith van úgy látom: Darth Sidious, Darth Maul és Darth Revan. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 17. Hozzászólás ideje: 2006. Június 17. Ha muun én már le is írom az ipsét. A vasaltfejűek nem tettek rám mély benyomást. Három igazi Sith van úgy látom: Darth Sidious, Darth Maul és Darth Revan. Én nem írnám le a helyedben. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Június 17. Hozzászólás ideje: 2006. Június 17. Hát annyira nekem se tetszik az ötlet.De mondjuk képzeljétek el nagyon mély hangon, fekete ruhában és vicsorgó pofával.Ne, inkább ne. Én inkább arra lennék kíváncsi hogy létezett e Wookie sith... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 17. Hozzászólás ideje: 2006. Június 17. Buja féreg fajzat nem volt sith? :? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 18. Hozzászólás ideje: 2006. Június 18. Fura ötlet, az igaz, de én megvárom a végét, hátha mégiscsak jó lesz Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 18. Hozzászólás ideje: 2006. Június 18. Lehet Aayla testvére ez a másik Secura. Vagy a Secura olyan név a twi'lekeknél, mint az Antilles az embereknél Lehet. Azért tűnt fel, mert ez a másik Secura az EU-ban mellékszereplőnek is nagyon mellékes. Na mindegy, ez csak érdekesség Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.