Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 17. Hozzászólás ideje: 2005. December 17. más ilyen lista nincs, amiben az Sw is érintett? Donát. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. December 17. Hozzászólás ideje: 2005. December 17. Szerintem nem fogja megnyerni.Soknak közülük korszakalkotóbb effecteik vannak. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. December 17. Hozzászólás ideje: 2005. December 17. -King Kong-Star Wars: Episode III Revenge of the Sith -War of the Worlds Nálam ez a 3 lenne a jelölt. Győztest találjátok ki! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. December 17. Soknak közülük korszakalkotóbb effecteik vannak. Mondj egy korszakalkotóbb effektet Grievous alakjánál. Vagy akár a coruscanti csatánál nagyszerűbbet... Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. December 17. Hozzászólás ideje: 2005. December 17. Soknak közülük korszakalkotóbb effecteik vannak. Mondj egy korszakalkotóbb effektet Grievous alakjánál. Vagy akár a coruscanti csatánál nagyszerűbbet... Korszakálkotás nem számít, 99ben az ep1nél nem volt korszakálkotóbb (Watto vagy Jar Jar) Egyébként én sem tudom mire gondolsz, hogy az említett filmekben mi volt korszakalkotóbb, mint az ep3. Meg mamár nincs ilyen, hogy korszakalkotó, talán 77-ben volt. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. December 17. Hozzászólás ideje: 2005. December 17. Mint ahogy Priest mondta, a ROTS effectjei csak tovább vannak fejlesztve a Klónok trükkjeitől, semmi új.De pl a cgi King Kong elég új.Vagy a Narnia-ban is van pár igen jó effect(nem mint ha a sithekben nem lenne ) Főleg hogy ez itt az Oscar!A SW utálók - PJ mániás stréberek hazája. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 18. Hozzászólás ideje: 2005. December 18. Szerintem a ROTS-nak magas nyernie kellene, de amit Obi1 mond, az lesz az ürügy, amiért nem a Star wars viszi a pálmát Donát. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. December 18. Hozzászólás ideje: 2005. December 18. A King Kong mitől lenne újabb, mint Grievous? Föleg, hogy az utobbin alig látszik, hogy számitógépes effekt. A Narnia kapcsán, pedig akárcsak a King Kong kapcsán meglepően sok kritika jegyezte meg, hogy sok a gyengébb effekt. Persze ez itt annyira nem fontos, hisz a dijat úgy osztják, hogy megnéznek egy 15 perces összeállitást mindegyikből. Gyakorlatilag minden azon múlik, hogy ki milyen jól tudja összevágni azt a 15 percet (nem pofátlanság, hogy nem az egész filmet dijazzák?). Remélem az SW-nél az űrcsatából sokat bevágnak Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2005. December 18. Hozzászólás ideje: 2005. December 18. A King Kong mitől lenne újabb, mint Grievous? Föleg, hogy az utobbin alig látszik, hogy számitógépes effekt. A Narnia kapcsán, pedig akárcsak a King Kong kapcsán meglepően sok kritika jegyezte meg, hogy sok a gyengébb effekt. Persze ez itt annyira nem fontos, hisz a dijat úgy osztják, hogy megnéznek egy 15 perces összeállitást mindegyikből. Gyakorlatilag minden azon múlik, hogy ki milyen jól tudja összevágni azt a 15 percet (nem pofátlanság, hogy nem az egész filmet dijazzák?). Remélem az SW-nél az űrcsatából sokat bevágnak Te láttad a Kongot, Bomarr? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 18. Hozzászólás ideje: 2005. December 18. ÉRdekes, én a Kongról hallottam azt, hogy mennyire gagyik az effektek... Erre én felhoztam az illetőnek Priestet, aki már az Sw előtt is figyelmünkbe ajánlotta a Kongot, hogy az fogja elvinni a legjobb trükkökért járó Oscart. Ezt a kijelentést úgy márciusban tehette... a filmet nem láttam, de nekem garanciát jelent Priest szava. Szóval most fogalmam sincs mit higgyek. Donát. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. December 18. Hozzászólás ideje: 2005. December 18. Te láttad a Kongot, Bomarr? Nem, kedden nézem. A Kong-effektet a trailerekből, lejátszott részletekből (T-Rexek vs Kong) sejtem, bár lehet, hogy rosszul. Az is lehet, hogy megnézem kedden és legszivesebben én is neki adnám a dijat. Meglátjuk. Bár nem tagadhatom, hogy mivel az összes ember, akinek adok a szavára film-ügyben eddig lehuzta a filmet, igy van bennem némi szkepticizmus, de majd igyekszem megszabadulni tőle a bemutató elött Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2005. December 18. Hozzászólás ideje: 2005. December 18. Te láttad a Kongot, Bomarr? Nem, kedden nézem. A Kong-effektet a trailerekből, lejátszott részletekből (T-Rexek vs Kong) sejtem, bár lehet, hogy rosszul. Az is lehet, hogy megnézem kedden és legszivesebben én is neki adnám a dijat. Meglátjuk. Bár nem tagadhatom, hogy mivel az összes ember, akinek adok a szavára film-ügyben eddig lehuzta a filmet, igy van bennem némi szkepticizmus, de majd igyekszem megszabadulni tőle a bemutató elött Én is kedden nézem... De veled ellentétben én abszolút pozitívan állok hozzá. Szeretem Peter Jackson filmjeit, és nincs okom azt hinni, hogy pont most fogok csalódni benne. Azt pedig nem tudom elképzelni, hogy gagyi effektmunka lenne a filmben, maximum azt, hogy pár dolgot időhiány miatt nem tudtak tökéletesre csiszolni. Majd a DVD-re az lesz. A HD trailer az én monitoromon szenzációsan mutat... Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. December 18. Hozzászólás ideje: 2005. December 18. yodamester: Egyébként anno úgy ültem be a Gyűrűk Ura- Gyűrű Szövetségére, hogy nem fog tetszeni és végül tényleg nem tetszett. Aztán eltelt egy kis idő és rájöttem, hogy zseniális. Ugyhogy tényleg nem túl jó ómen, hogy már előre temetem magamban... nade keddig még van több, mint egy nap. Addig csak pozitiv kritikákat olvasok Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2005. December 18. Hozzászólás ideje: 2005. December 18. yodamester: Egyébként anno úgy ültem be a Gyűrűk Ura- Gyűrű Szövetségére, hogy nem fog tetszeni és végül tényleg nem tetszett. Aztán eltelt egy kis idő és rájöttem, hogy zseniális. Ugyhogy tényleg nem túl jó ómen, hogy már előre temetem magamban... nade keddig még van több, mint egy nap. Addig csak pozitiv kritikákat olvasok Helyes, helyes Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. December 18. a ROTS effectjei csak tovább vannak fejlesztve a Klónok trükkjeitől, semmi új.De pl a cgi King Kong elég új.Vagy a Narnia-ban is van pár igen jó effect(nem mint ha a sithekben nem lenne ) Ez egy nagy baromság Obi1! Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. December 18. Hozzászólás ideje: 2005. December 18. a ROTS effectjei csak tovább vannak fejlesztve a Klónok trükkjeitől, semmi új.De pl a cgi King Kong elég új.Vagy a Narnia-ban is van pár igen jó effect(nem mint ha a sithekben nem lenne ) Ez egy nagy baromság Obi1! Köszönöm! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. December 18. Köszönöm! Nincs mit! Néha elfilózhatnál azon mit írsz. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. December 18. Hozzászólás ideje: 2005. December 18. Köszönöm! Nincs mit! Néha elfilózhatnál azon mit írsz. Köszönöm hogy ellenőrized hogy mit írok Ody :wink: Köszönöm a jótanácsot... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. December 19. Köszönöm a jótanácsot... OFF Jól van, nem akarom megszabni a gondolataid menetének irányát. Úgy is írok, ha nem értek egyet veled. ON Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. December 19. Hozzászólás ideje: 2005. December 19. Egyetértek Ody.Azért van a fórum. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. December 20. Hozzászólás ideje: 2005. December 20. Na megvolt a Satellite-díjátadó, amiről korábban már volt szó. Az ep.3 két dijat söpört be. A legjobb vizuális effektek diját Olyan filmek elől orozta el a dijat, mint a Sin City, a Mennyei királyság vagy a Világok harca. Valamint: A legjobb hang-vágás dija Persze nem adunk a dijakra, mert azokkal vagy azok nélkül is tudjuk, hogy milyen a film, de azért jól esik az elismerés. 8) A dijátadás egyébként múlt hét szombaton volt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. December 20. Valóban jól eső érzés ez. :41: Talán említsük meg a nyerteseket név szerint is. 8) Visual Effects John Knoll, Roger Guyett, Rob Coleman, Brian Gernand -- Star Wars Episode III: Revenge of the Sith (Lucasfilm/FOX) Sound (Mixing & Editing) Tom Myers, Christopher Scarabosio, Andy Nelson, Paul “Salty” Brincat, Ben Burt, Matthew Wood -- Star Wars Episode III: Revenge of the Sith (Lucasfilm/FOX) Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2005. December 20. Hozzászólás ideje: 2005. December 20. Sound (Mixing & Editing)Tom Myers, Christopher Scarabosio, Andy Nelson, Paul “Salty” Brincat, Ben Burt, Matthew Wood -- Star Wars Episode III: Revenge of the Sith (Lucasfilm/FOX) Satellite-díj Grivi tábornok gyűjteményébe, tök jó! Van ott hely még egy Oscarnak is... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. December 20. Igen, köztük van Matthew is. 8) Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 20. Hozzászólás ideje: 2005. December 20. bravó Rots! :41: Donát. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. December 20. Hozzászólás ideje: 2005. December 20. Hajrá, hajrá! És persze gratula. :41: Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. December 20. Hozzászólás ideje: 2005. December 20. :41: Irány az Oscar 8) Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. December 21. Hozzászólás ideje: 2005. December 21. Ezek után esélyesebb arra is, nem? Vagy ne reménykedjek? Hajrá ROTS, és gratula az eddigiekhez! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. December 21. Úgy is a King Kong nyer. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 21. Hozzászólás ideje: 2005. December 21. Why do I get the feeling you have said the truth... ? Donát. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.