Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 8. A Curiosity új otthona. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 8. Holnap szerintem érkeznek a színes panorámaképek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 8. Amig az új be nem fut, addig lehet EZT a "régit" sasolni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 9. Döbbenetes! Ezt még nem is láttam. Mondjuk ez nem tudom melyik marsjáró, a Spirit vagy az Oppurtunitry, de lényegében mindegy is. Vagy is annyiban nem, hogy ezeket a kutató egységeket három hónapos működésre tervezték, de ennek ellenére valamit nagyon benézhettek, mert az Oppurtunity még most is működik és szolgáltatja az adatok. Immár 8 és fél éve!!! Eddig 34.8 Km-t tett meg a Marson. A Curiosity pedig azért roppant érdekes, mert rátettek még egy lapáttal. Ráadásul a projekt fő feladata az élet keresése!! Izgalmas hónapok állnak előttünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 9. Ráadásul a projekt fő feladata az élet keresése!! Életet egy fenét... itt az igazi feladat :D Nehogy valaki komolyan vegye Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 9. És már közzé is tették a panoráma képet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 9. (szerkesztve) Igen, de ezt még nem a főkamera készítette, hanem a hátsó kamerák képeiből állították össze, így ennél sokkal de sokkal minőségibb képek fognak érkezni az elkövetkező napokban. A Curiosity szerintem is még évekig szolgáltathatja az információkat. Az elsőként Marsra küldött jármű, a Spirit valamikor tavalyelőtt hibásodott meg, mert elvesztettek vele minden kapcsolatot. Úgy tudom, beragadt a homokba és nem tudta kiszabadítani magát, így végül hibernálódott. Szerkesztve: 2012. Augusztus 9. - Nute Gunray Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 9. Így van! A főkamera asszem HD képeket fog sugározni. A Spirit után nem sokkal szállt le az Opportunity is, így ezek iker szondáknak tekinthetők tekintve, hogy tulajdonképpen ugyanolyanok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 9. Így van, az Opportunity három héttel később szállt le társához képest. Feladata az esetleges víz utáni maradványok felkutatása volt, jelenleg nem tudom, hogy éppen mit csinál. Egyébként az is jó, hogy a Mars körül keringő három űrszonda közül az egyik az Európai Űrügynökséghez tartozik. Magyarország sajnos még nem tagja ennek a szervezetnek, ami szerintem elég nagy szégyen. Úgy tudom, évek óta a kötelező tagdíjbefizetés miatt halasztódik a felvételünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 9. Még megvan a nasa -nál a két marsjáró oldala, amit rendszeresen frissítenek, hisz még fut a program. Spirit és Opportunity Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 9. Itt a kicsike nagy felbontásban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 12. Most kaptam Facebookon, külföldi oldalakon foglalkoznak vele egyelőre: Hatalmas csík a Napon – veszélyben a Föld ? Ijesztgetés szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 12. Úristen Norbi... Bocsánat, de most eszembe jutott a Blikket olvasó nagymama, amikor egy győzikés hír után levegőért kapkod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 12. Úristen Norbi... Bocsánat, de most eszembe jutott a Blikket olvasó nagymama, amikor egy győzikés hír után levegőért kapkod. Én egy pillanatig se vettem komolyan a cikket mivel egy komolyabb portálon se találkoztam vele, gondoltam érdekességnek jó lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 12. Tévedni emberi dolog... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 20. Ez már tényleg nagy felbontású panoráma kép, de még lesz ennél is jobb ha beindítják a fő kamerát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 20. Hihetetlen, hogy ilyen távolságból ennyire részletes képet tudnak küldeni. Kinagyítva még a kövek is látszanak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 23. Az űrszonda leszállása videón. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 25. http://index.hu/kulfold/2012/08/25/meghalt_neil_armstrong/ Nyugodjon Békében! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 25. Isten nyugosztalja!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 25. (szerkesztve) naja kivancsi leszek arra a napra amikor es ki lessz az a tokos aki bejelenti hogy megsem vagyunk egyedul >((( Szerkesztve: 2012. Augusztus 25. - Hunner Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 25. Nyugodjon békében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 25. Egy olyan ember távozott el közülünk, akinek a neve fennmarad örökre, míg világ a világ. Isten nyugosztalja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Neil testvér, nyugodj békében! Neved az emberiség végéig fennmarad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Raven Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Béke poraira. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. A hoax-hívőknek persze jó alapot szolgáltatott szegény Neil halála, hogy újra előhozakodhassanak összeesküvés elméleteikkel a Holdra szállás ügyében és jól leh*lyézzenek mindenkit, aki elhiszi, hogy járt ember a Holdon. Elég szomorú! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Oldie ha még itt lenne, már biztos beírt volt volna valami epés megjegyzést, hogy Amstrong is részese a nagy összeesküvésnek, és a titkot is magával vitte a sírba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Oldie ha még itt lenne, már biztos beírt volt volna valami epés megjegyzést, hogy Amstrong is részese a nagy összeesküvésnek, és a titkot is magával vitte a sírba. Szerintem kár távollétében piszkálni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Oldie ha még itt lenne, már biztos beírt volt volna valami epés megjegyzést, hogy Amstrong is részese a nagy összeesküvésnek, és a titkot is magával vitte a sírba. Ha hiszed ha nem, ugyanez jutott az eszembe. De fogadjuk meg Norbi tanácsát inkább. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Hát szerintem is! Én sem azért írtam, hogy most konkrétan embereket nevesítsünk, csak elég szomorúnak tartom ezt a dolgot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.