Ugrás a kommentre

Egyéb fontos

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Este remek hírt kaptam. Az Új Galaxis antológia karácsonyi számában az én novellám is helyet kap. Életem első nyomtatásba kerülő írása. Örömömben majd kiugrottam a bőrömből, mikor olvastam :D:D :D

Hozzászólás ideje:

Köszi :)

remélem, valamilyen módon hozzá lehet majd jutni :)

Könyvesboltokban általában fellelhető szokott lenni.

Hosszú betegség után elhunyt a Ghost és a Dirty Dancing sztárja, Patrick Swayze....RIP :(

Nyugodjék békében, bár lehet, hogy neki már jobb is. :(

Hozzászólás ideje:
Gratula Dzséjt!

Köszi neked is.

Az előbb elfelejtettem. Nem tudna valaki meghívni az ncore-ra? Kirúgtak csalás vádjával, holott csak gyorsabb netem lett... :( A választ PM-ben küldjétek.

Hozzászólás ideje:

Na b***, nekem is gyorsabb netem lett, dupla le, még gyorsabb fel :( Dzséjt, sajnálom, hogy ezt tették. Nem lehet valahogy reklamálni? Sajnos nekem egyelőre nincs lehetőségem meghívót küldeni :(

Patrick Swayze nyugodjék békében :) Pont most megy a dala a rádióban.

Hozzászólás ideje:
Na b***, nekem is gyorsabb netem lett, dupla le, még gyorsabb fel :( Dzséjt, sajnálom, hogy ezt tették. Nem lehet valahogy reklamálni?

Küldtem a staffnak egy e-mailt, de nem válaszoltak semmit. Most vagy lesz*rják, vagy behúzzák fülüket-farkukat (szvsz az előbbi).

Hozzászólás ideje:
Vagy csak nem tudtak még vele foglalkozni érdemben :(

Biztos nagyon elfoglalt emberek. Kirúgni pár óra alatt kitudtak, bant is hip-hop kiosztanak... de, hogy foglalkozzanak a jogos panasszal, az már időigényes. :(

Gratulálok Dzséjt a sikeredhez. :)

Köszönöm szépen :)

Hozzászólás ideje:
Este remek hírt kaptam. Az Új Galaxis antológia karácsonyi számában az én novellám is helyet kap. Életem első nyomtatásba kerülő írása. Örömömben majd kiugrottam a bőrömből, mikor olvastam :):( :(

Kicsit késve, de én is gratulálok! :)

Hozzászólás ideje:

Grat Dzséjt. Ez egyszeri alkalom lesz, vagy folytatásos a történet?

Nálam is most emelte a UPC, erre meg lassabb is lett a letöltés. És még többet is fizetünk érte, hát mondhatom nagyon megérte.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.