kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Jó utat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Ez miféle tanulmányi út? Elégé szabadgondolkodású vagyok, szóval a talponállók felmérésétől kezdve a vigalmi negyedek leteszteléséig nálam minden beleférne. Azért szerintem olyan sok szabadideje nem lesz ilyen szentélyek tesztelésére, hiszen 10 nap alatt 8 nagyvárost látogat meg, amikről azért nem mondhatjuk el, hogy egymás tőszomszédságában vannak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Azért szerintem olyan sok szabadideje nem lesz ilyen szentélyek tesztelésére, hiszen 10 nap alatt 8 nagyvárost látogat meg, amikről azért nem mondhatjuk el, hogy egymás tőszomszédságában vannak. Egy üveg sör pl mindenhol belefér az idejébe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Ez tök jó Donát, jó utat Aztán nem hallgatni Oldie-ékra, a sörök helyett inkább a helyi lányok társaságát ajánlom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Ez tök jó Donát, jó utat Aztán nem hallgatni Oldie-ékra, a sörök helyett inkább a helyi lányok társaságát ajánlom A vigalmi negyedbe simán belefér az is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Jó legyél Donát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. (szerkesztve) Én is jó utat kívánok! Kicsit izgulok és aggódok is, mert ugye az izlandi vulkán miatt a repülőjárok elég kaotikusak észak Európában. Remélem minden rendben lesz, és nem okoz gondot az a fránya vulkán! Szerkesztve: 2010. Április 15. - Tenel Ka Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Holnap megyek nyelvvizsgára, drukkoljatok, kérlek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Holnap megyek nyelvvizsgára, drukkoljatok, kérlek! Megy a drukk ezerrel! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Nagy kalappal Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. A vigalmi negyedbe simán belefér az is. Szimplán lányokról volt szó, nem örömlányokról Holnap megyek nyelvvizsgára, drukkoljatok, kérlek! Sok sikert Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Holnap megyek nyelvvizsgára, drukkoljatok, kérlek! Sok sikert! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Holnap megyek nyelvvizsgára, drukkoljatok, kérlek! Wow hugom is holnap megy. Csak nem pesten lesz? Erzsébet körútnál? (nyílván kicsi rá az esély de gondoltam rákérdezek) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Wow hugom is holnap megy. Csak nem pesten lesz? Erzsébet körútnál?(nyílván kicsi rá az esély de gondoltam rákérdezek) Szekszárd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Holnap megyek nyelvvizsgára, drukkoljatok, kérlek! Hajrá! Kihúzol valami sci-fi témát, és felmondod az összes Clone Wars összes epizódjának fejböl a szövvegét Szerinted gondot fog jelenteni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Jó utat Donát.Münchenben azért idd végig a sörkinálatot, meg nézd meg a BMW Welt-et.A többi lényegtelen. Kolmilan: Sok sikert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Sikert, Kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Szekszárd. EGy kalappal! Bár a fordításaidat ismerve nem lesz rá szükség. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Donát, jó utat és szép időt hozzá! Jó kis program, kíváncsian várjuk a képes beszámolót is hozzá. kolmilan, Neked pedig sok sikert! Az írásbelin biztos nincs okod félni, és szerintem a szóbelin sem. Bármit húzol, amiről fogalmad sincs, még mindig kidumálhatod magad. A vizsgáztatókat úgyis az érdekli, hogy mennyire bírja valaki használni a nyelvet, mégha az adott témához nincs is szókincse annyira. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Holnap megyek nyelvvizsgára, drukkoljatok, kérlek! Drukk, drukk, drukk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Állítólag éjjel elér minket az izlandi vulkánfelhő. Esténként egész szép vörös naplementénk lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Állítólag éjjel elér minket az izlandi vulkánfelhő. Esténként egész szép vörös naplementénk lesz Jaja:) Nézegetni fogom, az tuti. Gyerek tegnapelőtt villámokat nézegetett, nagyon tetszett neki! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. (szerkesztve) Bár kedvem szerint ezt most áttenném a vicces topicba de hát eddig is ide pakoltam a rajzaimat, szóval: Próbálok egy új képregényt készíteni egy pályázatra, nem lesz sok oldalas, vagyis még meglátom hogy folytatásos lesz e, csak gondoltam letesztelem rajtatok is. Eddig ez a 4 oldal van, mint látszani fog kicsit Hellboy feelingje lesz, több humorral. http://kepfeltoltes.hu/100416/PRP01_01_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/100416/PRP01_02_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/100416/PRP01_03_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/100416/PRP01_04_www...ltoltes.hu_.jpg Szerkesztve: 2010. Április 16. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Ez nagyon jó kudar! A kicsi óriási, főleg amikor telipofával vigyorog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. (szerkesztve) Bár kedvem szerint ezt most áttenném a vicces topicba de hát eddig is ide pakoltam a rajzaimat, szóval:Először nem értettem, aztán rájöttem, hogy nem mangát olvasok Amúgy nagyon király kudar sok szerencsét a pályázathoz Szerkesztve: 2010. Április 16. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Remekül rajzolsz, nagyon elkaptad ezt a képregény stílust. Tabletet használsz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Kösz fiúk, jólesik! Még hozzá kell szoknom ehhez a stílhez és akkor gyorsabban fog menni, és ezzel a tetszésnyílvánítással elnyertétek hogy belinkelem majd a többi oldalt is. Amúgy nem használok tabletet, bár karácsonyra azt kértem csak a gyerek aki hozta volna okosba, valahogy elfelejtette szóval marad az kézirajz és az egész... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Marha jól nyomod Kudar. Hiába két szín az egész, de szerintem így sokkal nehezebb érzékeltetni a teret mint színesben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Ez a pár oldal nagyon jó, remélem, tényleg felrakod majd a többit is A pályázathoz sok sikert Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Nagyon jó kudar. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.