Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Hát most néztem tükörbe. Nem kell doki hozzá, hogy lássam, mi van. Két hatalmas mandula, sárgás pöttyökkel. Úgyhogy antibiotikum lesz a vége. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Hát most néztem tükörbe. Nem kell doki hozzá, hogy lássam, mi van. Két hatalmas mandula, sárgás pöttyökkel. Úgyhogy antibiotikum lesz a vége. Ez nem hangzik jól. Kanalas orvosságot enni azonnal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Ez nem hangzik jól. Kanalas orvosságot enni azonnal. Öntsön ki két deci füttyülős barackot egy merőkanálba, mi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Öntsön ki két deci füttyülős barackot egy merőkanálba, mi? Gondolatolvasó vagy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Most úgy érzem, bármit bevennék, hogy jobban legyek. Ritkán vagyok lázas, ás az mindig kikészít. Háhá! 39'1! most mértem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Most úgy érzem, bármit bevennék, hogy jobban legyek. Ritkán vagyok lázas, ás az mindig kikészít. Háhá! 39'1! most mértem. A pálinka tényleg jót tesz. Főzzél, most már hatóságilag is engedélyezett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Asszem Ortis ez esetben szívesen lenne konyhaszolgálatos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Gyógyulást Tenel Ka és kudar! Sok Boldog Szülinapot barnez! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Jobbulást, boldogulást! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Öntsön ki két deci füttyülős barackot egy merőkanálba, mi? Sajnos a forralt bor 35 fokban nem igazán élvezhető, pedig egyéb esetkben szintén jót tesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Nekem a zsályatea öblögetéstől kicsit jobb lett a torokfájásom, két nap alatt teljesen megszűnt. Más kérdés, hogy a többi nyavalya maradt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Köszönöm szépen srácok! Asszem megyek és el is kezdem adagolni magamba a folyékony kenyeret. Jobbulást Tenel Ka, kudar! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Már 2 napja megy nálam a légkondi, amúgy meghalnék a hőségtől Persze kint nagy a Tatooine-i hőség, de idebent kellemes Coruscanti idő van Errefelé is valahogy így van de légkondira szerencsére nincs (még) szükség. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Jobbulást Tenel Ka. Nem elég az a barom meleg még a láz is. Boldog szülinapot Barnez. A folyékony kenyér fogyasztása helyes döntés. Phobos: Hát ezért szereted te a dögmeleget. Légkondid van. Nem költözhetnék hozzád a forró napokra? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Hát ezért szereted te a dögmeleget. Légkondid van.Nem mondtam, hogy szeretem Sőt, ha tudnád mennyit eszik az a fránya légkondi De sajnos idefent olyan dögmeleg van, hogy muszáj egy ilyen berendezés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Nem mondtam, hogy szeretem Sőt, ha tudnád mennyit eszik az a fránya légkondi De sajnos idefent olyan dögmeleg van, hogy muszáj egy ilyen berendezés. Ok de fűtés most nincs. Azaz a megmaradt pénzedből mehet a megemelkedett villanszámlára a pénz. Ha nekem lenne engem sem érdekelne. Inkább vajaskenyeret ennék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Télen fával fűtünk, így a gázra nem kell sokat költeni. A másik meg az, hogy általányt fizetünk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Vajaskenyeret? Ezt a luxust Amúgy most már itt is egyre elviselhetetlenebb az éjszaka. De állítólag jövőhét közepéig így marad. Mondjuk szigetelés nélkül még rosszabb lenne a helyzet. :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Így utólag köszi a szülinapi megemlékezéseket! Sajnos nem stresszmentes volt az időszak, így nem tudtam tiszteletemet tenni felétek. Most egy képpel kedveskednék, egyenesen a párizsi Disneylandből. Még októberben fojtogattam a lengyel fotóművészt. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Klasz a repcsi a háttérben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Remek kép Kár volt emlegetni a szúnyogokat. Lakásban ugyan nem jönnek be, arra vigyázunk, de tegnap kimentem este gazolni (máskor ugyanis nem lehet a melegtől, így is folyt rajtam a víz), és jól elleptek. Szerencsére a hatásuk fél órán belül elmúlt, így csak apró kellemetlenséget okoztak. Ma meg minden kezdődhet elölről Egyébként abból az árvízből hozhatnának a kertünkbe kicsit, itt már locsolni kellett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Jobbulást Tenel Kának és kudarnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Na ez a nem semmi. NEM korhatáros. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. 80 fölött azért már heveny szívroham léphet fel Nos, asszem egy-kettőnél nem mernék ellent mondani, bármilyen kérésről is lenne szó. Azok a lábak, eh... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Nos, asszem egy-kettőnél nem mernék ellent mondani, bármilyen kérésről is lenne szó. Azok a lábak, eh... Oldi, csak nehogy TE kapj szívrohamot! Szabad neked ilyennel a szíved izgatni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Oldi, csak nehogy TE kapj szívrohamot! Szabad neked ilyennel a szíved izgatni? Igeeeeeen szabad Még szép! Én amúgyis megmondtam; megpusztulni csakis egy nő karjaiban akarok egy igen kellemetes eseménysorozat következményeként És ehhez nem tartozik serpenyő meg ilyesmi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Gyerekek, amúgy marha durva idő van kint. :S Itt fúj a szél mintazállat, de vagy negyven fok van. Épp most jöttünk meg ruhavásárlásból. Vettem pár rövid gatyát meg polót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Oldi, csak nehogy TE kapj szívrohamot! Szabad neked ilyennel a szíved izgatni? Biztos nem a szívét akarja izgatni vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Biztos nem a szívét akarja izgatni vele. Hogy te milyen egy perverz állat vagy :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Hogy te milyen egy perverz állat vagy :DEz perverz? Nagyon konzervatív lehetsz öregem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.