barnez Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Grat. orki! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Gratulálok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Grat. Én meg letudtam az érettségit, lett egy 4,4-es átlagom. Ahhoz képest hogy kettes voltam évvégén szinte mindenből, elég jó, az angol és az info nekem sikerült a legjobban az osztályból. Pedig ki se nyitottam egy könyvet se. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Hanyas lett az infod? HA 5-s, akkor kérhetsz ECDL bizonyítványt. Nem tudom mire jó, én még nem láttam hasznát, de jó ha eggyel több papírod van Amúgy meg gratula Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Drakula. Akkor már te is érett vagy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Grat. Obi1! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Kösz mindenkinek. Hallotam már erről Phobos, de nem tudom megéri-e kipengetni érte az öt rugót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Én is gratulálok Obi! Remélem bepiáltál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Grat az éreccséghez Ma összefutottam egy ismerőssel, az is ment, öltönyben kiöltözve beérni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megint kösz. Ody, hát beszéljenek helyettem a képek. No nem minden ma ment el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megint kösz. Ody, hát beszéljenek helyettem a képek. No nem minden ma ment el. Nem rossz, de azért még van hova fejlődnötök. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. (szerkesztve) Obi1: Gratula az érretségihez. De nem úszod meg ennyivel. Péntek is van éretségiztél is. Ugye iszol mint állat? Szerkesztve: 2010. Június 18. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. az angol és az info nekem sikerült a legjobban az osztályból. Gratula, és az angolon nem vagyok meglepődve HA 5-s, akkor kérhetsz ECDL bizonyítványt. Nem tudom mire jó, én még nem láttam hasznát, de jó ha eggyel több papírod van Ez a bizonyítvány az én korosztályomnak meg az idősebbeknek a jó, akik így legalább tudják igazolni, hogy a gépen a bekapcsoláson kívül is tudnak valamit csinálni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Hallotam már erről Phobos, de nem tudom megéri-e kipengetni érte az öt rugót.Megértelek. Én se tudom még mire lehet. De hátha frenkie vagy Dzséjt tudja mire is jó, hisz pk szakmabeliek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megértelek. Én se tudom még mire lehet. De hátha frenkie vagy Dzséjt tudja mire is jó, hisz pk szakmabeliek. Szerintem szakmailag semmire sem jó, igazából az irodában dolgozó emberkéknek jó, mint ahogy lentebb írtam, legalább látják a főnökök, hogy van valamennyi infós tudásod Szerintem max. ennyi, semmi több. Én nem tulajdonítok neki túl sok jelentőséget ezen kívül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Gratula neked is, Obi1! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Kösz mindenkinek. Obi1: Gratula az érretségihez. De nem úszod meg ennyivel. Péntek is van éretségiztél is. Ugye iszol mint állat? Hát mondjuk úgy, hozzácsapódott még négy üres üveg a halomhoz. Ez a bizonyítvány az én korosztályomnak meg az idősebbeknek a jó, akik így legalább tudják igazolni, hogy a gépen a bekapcsoláson kívül is tudnak valamit csinálni Én is ilyesmit hallottam, szóval ezt kétszer is meggondolom majd. Ötezerből amennyibe kerül már meglehet váltani a fél világot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Én fiatal vagyok. Én meg pláne. Adok hírt magamról! Gratula, hogy túl vagy rajta. A 3-as nem rossz jegy bizonyos tantárgyaknál, amelyek minden oktatási intézményben és évfolyamon előfordulnak. Én meg letudtam az érettségit, lett egy 4,4-es átlagom. Ahhoz képest hogy kettes voltam évvégén szinte mindenből, elég jó, az angol és az info nekem sikerült a legjobban az osztályból.Pedig ki se nyitottam egy könyvet se. Gratula neked is. Néha úgy érzem, bár én is lazábban vettem volna ezeket a vizsga dolgokat, könnyebb lett volna az élet. Nem azt mondom, hogy kár volt tanulni, mert végül is mindig meglett az eredménye, csak idegeskedni kár volt a vizsgák miatt, az biztos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Gratula az érettségihez Obi1. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Gratula az érettnek meg a kémiai túlélőnek is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. De nekem címezve kétértelműen fogalmaztál. Plusz ott vannak a svédek is.Elnézést ha félrevezető lett volna, de már szerintem számtalanszor elmondtam, hogy kire-kikre is vonatkoznak a megállapításaim. Kikre is értendők egészen pontosan. Nem keverem soha az egy nemzetiségbe tartozókat az azok csoportjából kikerült réteggel. Ezt a rasszizmust meg manapság azok hozzák fel akiknek van félniük. Más se tudnak hajtogatni ha szembesítik őket a viselt dolgaikkal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Elnézést ha félrevezető lett volna, de már szerintem számtalanszor elmondtam, hogy kire-kikre is vonatkoznak a megállapításaim. Kikre is értendők egészen pontosan. Nem keverem soha az egy nemzetiségbe tartozókat az azok csoportjából kikerült réteggel. Ezt a rasszizmust meg manapság azok hozzák fel akiknek van félniük. Más se tudnak hajtogatni ha szembesítik őket a viselt dolgaikkal.Ok, így már érthető. Rasszista meg van elég, elhiheted. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Szerintem itt senki nem rasszista. Vannak bizonyos népcsoportban kiemelkedően irritállóan viselkedő egyének, de ezen egyének viselkedésének megitélése nem egyenlő a fajuk egészének megitélésevel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Ok, így már érthető. Rasszista meg van elég, elhiheted. Lehet, hogy őket is csak félreértik. Persze, tudom, sok h*lye fanatikus van ezernyi oldalon. Meg kell hallgatni egymást, én ebben hiszek.Juj, ez már nagyon liberális szöveg volt tőlem :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Szerintem itt senki nem rasszista. Vannak bizonyos népcsoportban kiemelkedően irritállóan viselkedő egyének, de ezen egyének viselkedésének megitélése nem egyenlő a fajuk egészének megitélésevel.Keblemre cimbora, ezt én így éjfél előtt/után már nem tudtam így megfogalmazni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Lehet, hogy őket is csak félreértik.Azokat nem lehet félre érteni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Keblemre cimbora, ezt én így éjfél előtt/után már nem tudtam így megfogalmazni Ne tudd meg hány sör után fogalmaztam ezt meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Ne tudd meg hány sör után fogalmaztam ezt meg. De egyre jobban asszimilálsz az alkohollal. Pedig anno hány és hány betűelütés született ezekből a sörözésektől. Jól bírod, no. Strapabíró lettél Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. De egyre jobban asszimilálsz az alkohollal. Pedig anno hány és hány betűelütés született ezekből a sörözésektől. Jól bírod, no. Strapabíró lettél Köszi de azért pár törlés beleesik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. De, nyugodtan mondhatsz bármit, viszont a fentiek nem szolgálnak mentségül. De elhiszem, hogy a jót és kényelmeset könnyen megszokja az ember, és aztán nehéz lemondani róla, mégha tudod, hogy időnként kéne jobban más időtöltés is... De legalább mostanában bringázol, az pl. igazi kikapcsolódás. Ez így igaz. Remek nyeregre pattanni és Ödönké.....ízé, tekerni egy jót a friss levegőn. De ha kutyám lenne megint, biztos több időt töltenék a szabadban, de abban az esetben már kert is lenne és rögtön lenne ezernyi más elfoglaltság is A 34 életévemből 29 teperésben telt. Ez a h*lye lakótelepi élet teljesen átformálja az embert. Részben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.