Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 2. Nagyon aranyosak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 3. Azok számára, akiknek a Windows indításkor még mindig előjön az Eredeti Windows, új előnyök! felirat: Menjetek a c:/windows/system32/KB905474 mappába, és amit ott találtok, tömörítsétek össze. A tömörítés után a fájlok törölhetők, egyetlen rar marad a könyvtárban, és többé nem fog felugrani induláskor az ablak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 3. Azok számára, akiknek a Windows indításkor még mindig előjön az Eredeti Windows, új előnyök! felirat: Menjetek a c:/windows/system32/KB905474 mappába, és amit ott találtok, tömörítsétek össze. A tömörítés után a fájlok törölhetők, egyetlen rar marad a könyvtárban, és többé nem fog felugrani induláskor az ablak. Melyik Windows? XP vagy Win7? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 3. (szerkesztve) Melyik Windows? XP vagy Win7? Sztem XP-re érti. Amúgy jó 5let. Köszi Donát. Szerkesztve: 2010. Augusztus 3. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 3. Isten vagy Donát, köszi! Ugyan még nm próbáltam ki, de majd hamarosan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 3. Próbáld ki nyugodtan, nekem működik. Dzséjt, én xp-n próbáltam, lehet, 7-esen is működik, azt nem tudom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 3. Dzséjt, én xp-n próbáltam, lehet, 7-esen is működik, azt nem tudom. Jó kérdés, de csak azért kérdeztem, mert ha Win 7-re írtad volna, arra tudok egy egyszerűbb módszert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 3. Spamtelenítési ötletet kérek szépen! Főnök emailjére szokott jönni tekintélyes mértékben egy konkrét levélszemét, ami feladóként a címzettet jelöli. És most az előbb töröltem ki egy ugyanilyen levelet a saját, freemailes címemről. 1, hogyan tudom megakadályozni, hogy én továbbküldjem a "fertőzést"? 2, hogyan előzzem meg, hogy majd napi kétszáz példányban kapjam? A témája "cv: " és egy szám, a cv szerintem elég gyakori és rövid kombináció ahhoz hogy letiltsak mindent amiben ez szerepel. A saját emailcímemet tiltsam le önmagamnál??? Legyetek okosok légyszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 3. Step 1. Regisztrálj a gmailre. Step 2. Lásd: step 1. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 3. Jó kérdés, de csak azért kérdeztem, mert ha Win 7-re írtad volna, arra tudok egy egyszerűbb módszert. Gondolom a Loaderre gondolsz. Különben amit Donát írt az csak xp-n probléma. De ott sem ha az ember figyeli mit szed le az Update. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 4. Step 1. Regisztrálj a gmailre. Step 2. Lásd: step 1. A gmail sem tuti megoldás. Sőt, én egyenesen utálom (állandóan fennakadnak a fontos levelek a spamszűrőjén). Nem is használom sűrűn a gmailos címem. Krande: a baj megtörtént, innentől már nem lehet megoldani. Ha spamaket akarsz kerülni, akkor a legjobb olyan e-mail címet használni, amit sehová sem regisztrálsz be. Ezek a mocsadékok javarészt ilyen oldalakról szerzik a címeket. Minél több helyre regelsz a címmel, annál több spam érkezik. Gondolom a Loaderre gondolsz. Különben amit Donát írt az csak xp-n probléma. De ott sem ha az ember figyeli mit szed le az Update. Yep, arra gondoltam. De úgy is elkerülhető, ha olyan feltört XP-d van, amit valódinak minősít a mikrofos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 4. Itt valószínűbb, hogy fertőzött gépről léptem bele a levelezőmbe, és/vagy fertőzött postafiókkal levelezek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 4. Súlyos tragédia a 4-es főúton Spoiler: Ody, mentsd ami menthető, fogj egy szivacsot meg egy vödröt és tekerj ki a helyszínre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 4. Spoiler: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 4. Krande, ilyen cv témájú spamek nekem is átjöttek a melóhelyi mail-címemre minden biztonsági izé ellenére, szerencsére csak pár darab. Most éppen ez megy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 4. Súlyos tragédia a 4-es főútonMajdnem sírva fakadtam...micsoda pazarlás. szívószállal mentem volna ki, bár a meleg sört nem szeretem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 4. Súlyos tragédia a 4-es főúton Spoiler: Ody, mentsd ami menthető, fogj egy szivacsot meg egy vödröt és tekerj ki a helyszínre Ebből 2 évig be lehetett volna rúgni minden hétvégén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 4. Ez azért nem semmi. Mi ez Amerika? http://www.origo.hu/itthon/20100804-lovold...-alsoorson.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 4. Vagy Szicília. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 4. Ez azért nem semmi. Mi ez Amerika? http://www.origo.hu/itthon/20100804-lovold...-alsoorson.html Ki is nyírta magát. Legalábbis reméljük, hogy ő volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 4. Ki is nyírta magát. Legalábbis reméljük, hogy ő volt. Én is ebben reménykedem. Életveszélyes ha még él. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Csomó rendőr ismerősöm van, kezdem félteni őket. Krandenak boldog névnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Nekem is van kettő, mindketten Almádiban dolgoznak, szóval a kollégájuk volt az áldozat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. (szerkesztve) Az egész internetet átformálhatja egy Google?Verizon-paktum Egyre dráguló internetelőfizetések, a kábeltévés rendszerhez hasonló fizetős csomagok, ingyen elérhetetlen vagy működésképtelen szájtok, soha le nem töltődő videók, döglődő Torrent ? ez lehet a vége annak a titkos tárgyalássorozatnak, amelyet a Google folytat a Verizonnal, az USA egyik legnagyobb internet- és mobilszolgáltatójával http://index.hu/tech/2010/08/05/az_egesz_i...verizon-paktum/ Szerkesztve: 2010. Augusztus 5. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Üdv nektek, feleim! Jelentem, költözés lezajlott, és a netünk is bekötötték! Tehát "itthonról" netezem! Most jól visszaolvasok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Visszavagy Tenel? helyes! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Üdv itthon(jobb nem jutott eszembe), Tenel Ka! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Az egész internetet átformálhatja egy Google?Verizon-paktum Ez így most komoly? Üdv nektek, feleim! Üdv ismét itt Gyorsak voltatok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Üdv újra közöttünk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Ez gyors beköltözés volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.