MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 8. A GYU-ban csak egyre emlékszem, pedig nem eggyel találkoztam. A kérdést már nem tudom, de a válasz Earendil lenne, csak éppen ilyen nincs oda írva Azt hiszem, szólnom kellett volna, csak lusta voltam hozzá. Na mindegy. SW nem rémlik, pedig annak idején biztos láttam. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 8. Én meg a SWban. Jelentettem is és ki is javították, de meg ne kérdezd hogy mi volt az mert már nem emléxem... Egy SW-set már én is találtam, de nem jelentettem, mert kicsöngettek óráról. Lehet ugyan azt találtuk, mert én sem emlékszem már rá, mi volt az Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 8. Így utólag is Boldog Születésnapot, Kudar! Fogalmam sincs hogy, de 3 napja elkerülte a figyelmem ez a topic Donát Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 8. Egy SW-set már én is találtam, de nem jelentettem, mert kicsöngettek óráról. Lehet ugyan azt találtuk, mert én sem emlékszem már rá, mi volt az Lehet! Donát: Utólagosan is nagyon köszönöm! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. Darth Fuge. Találkoztam egy másik Dath Fugevel. Csak gondoltam szólok. Épp egy szerveren játszottam és ráköszöntem, az meg csak nézett gondolom nagyokat és mondta hogy még soha nem járt SW fórumon. Szal vigyázz mert lopják a neved. Én meg nagyot koppantam... Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. Én egy emberke nevéből fabrikáltam az enyémet. Így részben én is loptam. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. Há'l istennek, amíg nem adják ki egyetlen művem sem, addig nem fog az a veszély fenyegetni, hogy rajtam kívül még egy Dzséjt felbukkanjon Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. És még egy Csabai Donát? Donát Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. És még egy Csabai Donát? Nem elképzelhetetlen hogy mást is hívnak így. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. És még egy Csabai Donát? Donát Hát még egy Csabai Donáttal még nem találkoztam. Különben a másik nevem, Priem Ryeest a saját nevemből lett összerakva Rog! -kicsit átalakítva- szal hasonló módon Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. Nekem a ciki, mert az Obi1 sok helyen foglalt volt. Egyébként az az érdekes e nickel kapcsolatban, hogy ugye a sw.hu-n regeltem ezzel a névvel azért, mert az Obi-Wan, Obi meg társai foglaltak voltak, így hozzá írtam egy 1est, csak késöbb jöttem rá hogy angolul ez Obi-One. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. És még egy Csabai Donát? Donát Tiszta konfekció név. Bazz a neten már minden második embernek ez a neve! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. (szerkesztve) Nem elképzelhetetlen hogy mást is hívnak így. Kizárt, mert az egész országban jó ha 100 Donát van. Hidd el, nincs még egy Csabai Donát az országban Javítás: Maradjunk inkább 500ban Donát Szerkesztve: 2006. Szeptember 12. - Csabai Donát Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. Há'l istennek, amíg nem adják ki egyetlen művem sem, addig nem fog az a veszély fenyegetni, hogy rajtam kívül még egy Dzséjt felbukkanjon Szóval akkor te vagy az az ember akire véletlen félrekattintás után "ráakadtam" a Goldengate videószekciójában? :) Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. Hm... Oldfighter, hogy te hova el nem keveredsz a net szövevényes dzsungelében De ezek szerint Dzséjt is... és ha találsz egy regisztrált Bomarr felhasználót: na az nem én vagyok Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. Hm... Oldfighter, hogy te hova el nem keveredsz a net szövevényes dzsungelében De ezek szerint Dzséjt is... és ha találsz egy regisztrált Bomarr felhasználót: na az nem én vagyok :) Figyelem! Nem minden Oldfighter öregharcos! Bár ha mondjuk grupenbe találnátok..mondjuk két bombanő tapadna rám valahol előlről és hátulról akkor szóljatok Megölöm a fickót és beugrok a helyére Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. Szóval akkor te vagy az az ember akire véletlen félrekattintás után "ráakadtam" a Goldengate videószekciójában? :) Khm... mi? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. Boldog 21. szülinapot Dzséjt! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. Sok boldog szülinapot Dzséjt bátyó!! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. (szerkesztve) Kösz skacok Szerkesztve: 2006. Szeptember 13. - Dzséjt Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Boldog születésnapot, Dzséjt Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Az eredeti nevemből nem hiszem, hogy még egy lenne az országban Ellenben a nick nevem akár még lehet is (attól, hogy még nem taliztam vele, lehet), főleg ha más is gondolkodik úgy, mint én Mert ugyebár a név maga egy férfi nemű EU karaktert takar, a félreértések elkerülése miatt került oda a Miss Meg éppen jobb nem jutott eszembe akkor Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. (szerkesztve) Boldog Szülinapot Dzséjt! 21 mi!? Jujjj de öregek vagyunk. Hát ha nem sokkal is de megelőztelek... Szerkesztve: 2006. Szeptember 13. - kudarmubat Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Sok Boldog Szülinapot Dzséjt! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Rog, Kudar: Kösz Kudar hát igen, öregek vagyunk, engem a szomszéd kiskölyök már csókolomoz Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Rog, Kudar: Kösz Kudar hát igen, öregek vagyunk, engem a szomszéd kiskölyök már csókolomoz Boldog szülinapot Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Khm... mi? Hát láttod ezen csodálkoztam én is. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Boldog szülinapot Dzséjt! Füled érjen addig, mint Ayla Secura csápja! Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Már azt se tudom mikor voltam 21.Ja 21 évesen. Csak vicceltem.Boldog szülinapot Dzséjt. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. 21 mi!? Jujjj de öregek vagyunk. Csak a magad nevében nyilatkozz, mert te lehetsz öreg, de pl. én nem Na jó, tudom, hogy rátok vonatkozott csak Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.