Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Boldog Új Évet Fórumtársak! Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Boldog újévet mindenkinek! Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Boldog új évet! Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Szalute kollégák! BUÉK! Válasz
Azrael Hozzászólás ideje: 2007. Január 1. Hozzászólás ideje: 2007. Január 1. kicsit megkésve (a Diablo 2 miatt) de BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK (annak is aki nem olvassa el) Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Január 1. Hozzászólás ideje: 2007. Január 1. Na, én is "hazakecmeregtem" Boldog Új Évet mindenkinek! Donát Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Január 1. Hozzászólás ideje: 2007. Január 1. Hogy egyesek milyen koraiak, illetve későiek ma Boldog új évet neked is Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Január 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Január 1. A többieknek gondolom még mindig túl kevés az alkoholjában a vér:) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 1. Hozzászólás ideje: 2007. Január 1. A többieknek gondolom még mindig túl kevés az alkoholjában a vér:) Ja. Annyit ittam, hogy kigyullad a vérem. Hazaértem én is. Ráadásul még kerítést is másztam... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Január 1. Hozzászólás ideje: 2007. Január 1. Van benne azért valami klassz dolog abban, hogy az embert felismerik a detoxban. Hát jah......törzshelyed van. Az ágy ugyanolyan mint korábban Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Január 1. Hozzászólás ideje: 2007. Január 1. Akkor jól telt nektek is, fiúk-lányok? Donát Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Január 1. Hozzászólás ideje: 2007. Január 1. Nekem elég nyugisan. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Január 1. Hozzászólás ideje: 2007. Január 1. So-so, úgy ahogy eltelt, közepes volt Azt leszámítva, hogy két napja szenvedtem a torkommal, és este totál kitört rajtam ez a nyavalya. Itt didergek a gép előtt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 1. Hozzászólás ideje: 2007. Január 1. Ezt hívják másnaposságnak Karrde. Igyál teát. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Január 1. Hozzászólás ideje: 2007. Január 1. Nem, ezt hívják totál náthának, de még az sincs kizárva, hogy vírus, előttem már az egész család átesett rajta. Folyik az orrom piszkosul, és majd kiköhögöm a tüdőm. A torokgyulladással kezdődött pénteken. Teát iszom, de a betegség miatt. Még jó, hogy csak pénteken megyek melózni Annyit nem ittam, csak módjával, némi unicum, jager meg bor. De nem tömeges adagban Egyébént még soha nem voltam másnapos, még azon két alkalommal sem, mikor tényleg berúgtam Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Január 1. Hozzászólás ideje: 2007. Január 1. Buék mindenkinek. Na kb mostanra csináltam embert magamból.Horányban voltunk egy nagyon jó bulin.A házigazda már rökrészeg volt mikor odaértünk.Reggel 6-ra értem haza.Holnap meg mehetek dolgozni. MissKarde:jobbulást. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Január 1. Hozzászólás ideje: 2007. Január 1. MissKarde:jobbulást. Köszi, remélem, lesz Holnapi melóhoz meg részvétem. Válasz
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2007. Január 1. Hozzászólás ideje: 2007. Január 1. Nálunk is ez a betegség tombol szerencsére én még nem kaptam meg Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Január 2. Hozzászólás ideje: 2007. Január 2. Kissé megkésve, de mindenkinek boldog új évet kivánok! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Megkésve bár, de törve nem: BOLDOG ÚJ ÉVET!!! Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Csak belinkelném az alábbi linket! Érdekes... http://www.popularmechanics.com/technology...ry/4206967.html Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. És magyar téren mi is otthon vagyunk a CGI-ben! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Ilyet én is tudok. Lehajítok egy bábut magnóval a tetőről és kész. Szomszédok rulez. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Ez a kiáltás basszus... Donát Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Ez eddig az év poénja. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. (szerkesztve) Belinkelek egy ilyen youtube-os linket, ahol ugy össze vannak szedve az ilyen mókák. Érdemes a felhasználók reakcióit is olvasni . Jó röhögést! http://www.youtube.com/watch?v=V5jluLck-Iw&NR ui: A Feri Win95 vásárlási szándékát se felejtsétek ki! Szerkesztve: 2007. Január 3. - Coce_Plant Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. De ezekben mi a vicc? Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Hát azért az Alma támadóit verő új Chuck Norrison én találok nevetnivalót! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.