Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Hogy ez a Retek Klubos Balázs mekkora egy paraszt.

Az öcsémnek az egyik haverja hablatyolt vmit hogy a Tube-on van egy csomó videó amiben össze-vissza káromkodik meg obszcén szavakkal illeti azokat akikkel leáll dumálni.

Eddig se bírtam de most hogy azokat láttam már egyenesen utálom. :clap:

Szerkesztve: - Rog Ertay

Hozzászólás ideje:

Na most jutottam ide.De még van fél óra a napból.Én is boldog nőnapot kívánok a hölgy fórumtársaknak.A Zoltán nevü uraknak meg boldog névnapot.

Hozzászólás ideje:
Jaja, de én júniusban tartom. :) Nekem erről a nyolcadikáról fogalmam se nagyon volt :D Azért köszi :D

:P:clap: Én mindig úgy jegyeztem meg a nőnapot hogy Zoltán napon van.

Most már ezt is tudjuk.

Hozzászólás ideje:

Skacok, az létezik, hogy a BSplayer nem nyit meg feliratot? Mert én most ezzel szembesültem :yeah: Mindenféle filmekhez megnyit mindent, de a Hannibal risinghoz nem, pedig megnéztem, ami csak eszembe jutott. Beállításokat, stb. A felirattal lehet gond? Látszólag minden oké.

Talán megvan a gond, az időzítéssel van valami, majd próbálok rájönni pontosan. Fene.

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:

Nálam olyankor van ilyen amikor a felirat neve más mint a videóé vagy amikor a DirectVobsub progi begőzöl.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Meghalt a mongolegerem....

Johnni több mint három éves volt. Aranyos, bohókás kis jószág, kedvesen mafla, szeretnivaló.

Hiányozni fog.

Szerkesztve: - Darth Krande

Hozzászólás ideje:

Részvétem.

Nekem már 3 hörcsögöm halt meg, ők is 3 évesek voltak.Elég fura volt, mert kettő egyidejűleg volt, és egymást követő nap haltak meg(Az egyik neve Ewan volt, nem nehéz kitalálni hogy ki után).

Donát: Jó szórakozást, akárhova mész is.

Hozzászólás ideje:
Nálam olyankor van ilyen amikor a felirat neve más mint a videóé vagy amikor a DirectVobsub progi begőzöl.

Ez esetben a probléma ott kezdődött, hogy a film előbb véget ért, mint ahogy a felirat kezdődött. Én hülye meg nem azt néztem meg először, hogy jó-e van időzítve. Na mindegy, hiba helyrehozva, a film nézhető volt, de semmi extra.

Hozzászólás ideje:

Várunk vissza Donát.

Az egeret én is sajnálom.Én már a húgom végelgyengülésben lévő hörcsögének szenvedését sem bírtam nézni.

Hozzászólás ideje:

Nekünk a féléves kölyök cicánkat ütötte el egy kocsi, úgy, hogy szegény még visszamászott a házunk elé, és ott vérzett el :yeah: Nagyon megsirattam.

Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat!

Miskolcra megyek az idei nemzeti Modell Európa Parlament Környezetvédelmi Bizottságában fogok "vitázni" és javaslatokat benyújtani a globális felmelegedés megakadályozása érdekében. Már nagyon várom :D

Örömmel fogok visszatérni mindazonáltal :D

Donát

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
Miskolcra megyek az idei nemzeti Modell Európa Parlament Környezetvédelmi Bizottságában fogok "vitázni" és javaslatokat benyújtani a globális felmelegedés megakadályozása érdekében.

Szép téma. Sok sikert hozzá :) És ha nem gond, akkor írj róla pár sort, hogy sikerült :)

A cicát nagyon sajnálom, szörnyű lehetett :)

Szerkesztve: - MissKarrde

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.