Hozzászólás ideje: 2007. Május 19.18 éve Szerző Ma van a The Phantom Menace nyolcadik és a Revenge of the Sith második szülinapja!
Hozzászólás ideje: 2007. Május 19.18 éve Tényleg! Marha jó! És a Klónokról meg megfeledkeztünk... Azért Isten éltesse őket!
Hozzászólás ideje: 2007. Május 19.18 éve Ja és akkor még megemlítem, hogy ma 63 éves Peter Mayhew! Őt is Isten éltesse sokáig. /Sok lesz már a szülinapokból/ Szerkesztve: 2007. Május 19.18 éve - kudarmubat
Hozzászólás ideje: 2007. Május 19.18 éve Jesszus, a TOM már majdnem tíz éves? De rég volt a bemuatót. Boldog születésnapot mindkét filmnek, és Peter Mayhewnek is, aki a vuki jelmezben szebb látványt nyújt, mint nélküle
Hozzászólás ideje: 2007. Május 19.18 éve Boldog születésnapot mindkét filmnek, és Peter Mayhewnek is, aki a vuki jelmezben szebb látványt nyújt, mint nélküle Én meg se tudom őket különböztetni.. De azért Boldog Születésnapot neki.
Hozzászólás ideje: 2007. Május 19.18 éve Boldog szülinapot Mayhewnek és a két SW filmnek! Szerkesztve: 2007. Május 19.18 éve - Bomarr
Hozzászólás ideje: 2007. Május 19.18 éve Boldog szülinapot a Két Sw filmnek meg persze Peter Mayhewnek is! Szerkesztve: 2007. Május 19.18 éve - Füge
Hozzászólás ideje: 2007. Május 20.18 éve Basszsu. Holnap Szakmunkás vizsga. ÁÁÁ..........................
Hozzászólás ideje: 2007. Május 20.18 éve Basszsu. Holnap Szakmunkás vizsga. ÁÁÁ.......................... Neked is vizsga? Nekem is...
Hozzászólás ideje: 2007. Május 21.18 éve Drukkoljatok, hogy sikerüljön ma jól megírnom az írásbelit és mehessek majd szóbelire.
Hozzászólás ideje: 2007. Május 21.18 éve Drukkoljatok, hogy sikerüljön ma jól megírnom az írásbelit és mehessek majd szóbelire. Hajrá vizsgázók! Este eredményt kérünk.
Hozzászólás ideje: 2007. Május 21.18 éve A vizsgázóknak sok sikert Aztán majd írjatok, hogy sikerült.
Hozzászólás ideje: 2007. Május 21.18 éve Na, én megvagyok. Remélhetőleg a 61 pontot elérem. Volt néhány becsapód kérdés (amikből pár be is csapott, mint utóbb kiderült), plusz kettő, amire a tanáraink is megvakarták a fejüket, hogy most mit akarnak, de azért írtam annyit, hogy meglegyen az a nyamvadt 2-es. Köszi mindenkinek a drukkot. Szerkesztve: 2007. Május 21.18 éve - Dzséjt
Hozzászólás ideje: 2007. Május 21.18 éve Na gyerekek. Sikeresen levizsgáztam én is. Bár ez csak az írásbeli a 3 ból. Bár eredmény csak 31-én lesz de már jobban érzem magam hogy túl estem rajta. Azt nem állítom hogy jó is lett.De szerintem azért körbulni fog. Meséljek részletesebben a szakmunkás vizsga írásbelijéről? Bár tom hogy ne akarjátok.De azért egy próbát megért.
Hozzászólás ideje: 2007. Május 21.18 éve Szerző Hát ez a takarmánytan nem volt épp ennivaló nekünk... volt jópár olyan kérdés amit sem órán nem mondtak el, sem az előző évfolyamoktól kapott "keringő fénymásolatok" közt nem volt. Úgyhogy "örülök". De most egy kis pihi... pici. Gyors ünneplés valami 30. évforduló kapcsán
Hozzászólás ideje: 2007. Május 22.18 éve Sok Boldog Születésnapot kívánok Donát! Szerkesztve: 2007. Május 22.18 éve - Coce_Plant
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.