Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Köszi mindenkinek, és gratula az illetékeseknek. Biológiából sztem nem nagyon van, hiszen ott inkább a latin a mérvadó, bár nem értek hozzá. Idegenforgalmi nyelvvizsga van még szakmai szempontból, meg amit én leraktam. Az közgazdasági, banki, meg mindenféle. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Én esetleg majd a bioszhoz kapcsolódóan szeretnék olyat leteni, már ha van........

Nálunk az egyetemen egy 2 féléves fakt van "állatorvosi angol szaknyelv" címen.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Továbbküldve kaptam, de egyetértek vele:

Szavazz a Lelencre a Soproni Budapestért akcióban!

A Brau Union Hungária Sörgyárak Nyrt. A SOPRONI BUDAPESTÉRT címen indított akciójában május 19 - június 30 között minden eladott 1 liter Soproni árából 2 Ft-ot jótékony célra fordít. Szavazatoddal Te is befolyásolhatod kit támogassanak!

A Lelenc pályázat adatlapja:

http://www.asopronibudapestert.hu/site.php?id=24

Nagyon jó lenne, ha megnernyé a Lelenc KME a versenyt, sok esélytelen kutyán segítenek, és adnak nekik újat!

Talán van, aki ismeri a tevékenyésgüket, de bizton állítom, egy hihetetlen jó csapat, fantasztikus rendszerrel, protokollal, okosan, meggondoltan és abszolút nem sötétzöld állatvédőként tevékenykednek!!!

Köszönöm!

Hozzászólás ideje:

Nagyerekek úgynézki hogy jóideig nem hogy neten nem leszek de még lakni sem fogunk valahol így talikra sem mehetek. :-( sajna. ez van. :-(

Hozzászólás ideje:

Kidobnakminket az utcára a házból. mert a szerződésunk lejárt. és aholmost vagyunk azt csak béreljuk mert apu halála miatt minden csúszik. Elvileg kedden kötnénk meg de az egsik fél dolgozik a másik nyaral. így jól kicsesztek velünk. és a szerződés addig lejár.éS nem tunk hova menni. ha keddig nem jön egyiksem ami nagyon úgy néz ki akkro költözunk a nagy semmibe. és se gép,se net,se áram. de még lehet hogy agyam se lesz.Lehet hogy szombaton már költöznunk kell. röviden ez a lényeg.

EDIT: Anyu zokog és telefonálgat hogy milegyen.De én nemtok mit csinálni csak félek.

Szerkesztve: - Derb

Hozzászólás ideje:

Ez tényleg durva.A nyaraló embert azért megrugdosnám egy kicsit.Hihetetlen önzövé tette az embereket ez a mocsadék rendszer.

Remélem sikerűl megoldanotok.

Hozzászólás ideje:

Derb sok sikert a továbbiakhoz, nem értem hogy miért ilyen rohadékok ezek.

Krande!Neked pedig sok boldog születésnapot, legalább annyit mint annak a zöld kis manónak baloldalt!

Hozzászólás ideje:

Boldog Szülinapot Krande! és hogy ne mindig csak azt az elcsépelt Yodás szöveget írjam, inkább belinkelek egy videót: /nem sw-os, de attól még aranyos/ :)

Hozzászólás ideje:

Boldog Szülinapot Krande!!!

Köszi mindenkinek, a Fejlemények mindíg változnak már magam sem tom hogy mi van.

Hozzászólás ideje:
Boldog születésnapot! :P

VÉÉÉGREEEE ÉRETTT VAGYOKKKKK! :D

Donát

Vagy is szoba tiszta vagy és nem kell a pelenka? :P:P:P

Bocsi csak viccelek. Gratula :D

Hozzászólás ideje:
és hogy ne mindig csak azt az elcsépelt Yodás szöveget írjam

Elcsépelt?Vigyázz mit beszélsz mert jön a körmös!

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.