Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Írtó jó poén. még az vagyok. és maradok is. Bár. Majd az SW.hu fórumtalira majd jön és majd elvonulunk kettesben. És hol akarod elkapni? Az asztal alatt? Vagy a WC-ben? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. És hol akarod elkapni? Az asztal alatt? Vagy a WC-ben? Ody, te most tanácsot akarsz neki adni, vagy éppen elrettenteni akarod? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Ody, te most tanácsot akarsz neki adni, vagy éppen elrettenteni akarod? Én csak találgatok, hova lehet elvonulni egy étteremben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Én csak találgatok, hova lehet elvonulni egy étteremben. Hát ha igazán forró hangulatot akar akkor mehetnek a konyhára is akár, a sütők mellé...alá...fölé De tényleg nem értem miért pont ott akarja ő "elkapni"? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Szerintem meg úgy értette, hogy a lány eljön oda, és majd hamar lelépnek, mert akkor lesz alkalom Az elvonulás szó szerinti fordítása a lelépés Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Szerintem meg úgy értette, hogy a lány eljön oda, és majd hamar lelépnek, mert akkor lesz alkalom Az elvonulás szó szerinti fordítása a lelépés Jaj má"! Tessék má" meghagyni nekünk a félreértelmezést Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Ha már a konyhánál tartunk... legközelebb kinek a szerelmi élete fog terítékre kerülni? Végül is az egyéb fontos topicba minden belefér... Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Ha már a konyhánál tartunk... legközelebb kinek a szerelmi élete fog terítékre kerülni? Végül is az egyéb fontos topicba minden belefér... Donát Donát, van csajod? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Szerintem meg úgy értette, hogy a lány eljön oda, és majd hamar lelépnek, mert akkor lesz alkalom Az elvonulás szó szerinti fordítása a lelépés nem éppen.- Szószerint akár a szemetek láttára fogjuk majd megenni egymást. majd vagy WC lesz vagy majd egy kis sötét sarok. nem tom. de az biztos ghogy el nem eresztem. Amúgy meg ismertek Taliról sem előbb sem későnbb nem lépek le főleg nem párosan. Végsőkik maradok. Vagyis most Maradunk. Vagy nem de az biztos hogy aznap még elmegyek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Hát ha igazán forró hangulatot akar akkor mehetnek a konyhára is akár, a sütők mellé...alá...fölé Bele, attól lesz igazán forró a hangulat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Bele, attól lesz igazán forró a hangulat Áh, akkor megvan annak az esélye, hogy valamelyikük felsül Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. (szerkesztve) Áh, akkor megvan annak az esélye, hogy valamelyikük felsül Az tényleg égés lenne Szerkesztve: 2007. Augusztus 6. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Ha már a konyhánál tartunk... legközelebb kinek a szerelmi élete fog terítékre kerülni? Végül is az egyéb fontos topicba minden belefér... Donát Az enyém biztos nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Na, ha már így elmerültünk a szex rejtelmeibe... ezt még tavaly írtam, egy kis poénos novella, nem muszáj reagálni rá, de témába illő: Laci kissé félszegen, ám annál határozottabban kopogtatott az iroda ajtaján. Csak nyugodtan ? morogta az orra alatt, és megigazította nyakkendőjét az ajtó előtt. Mivel választ egyelőre nem kapott, gyorsan odalépett a szemközti falhoz, s hátat fordítva főnöke irodájának, megnézte magát a tükörben. Ebben a kritikus pillanatban nyílott mögötte az ajtó, s egy középkorú, ám felettébb csinos titkárnő dugta ki a fejét a szűk nyíláson. - Te vagy az, Laci? ? mosolygott csábosan a nő hősünkre, mire az, mint akit villámcsapás ért, gyorsan visszafordult az ajtó felé. - A frászt hozta rám, Rita ? mondta egy kissé remegve, mire a nő még jobban elmosolyodott, és kitárta az ajtót. - A főnök már várja magát ? jegyezte meg cinikusan a titkárnő. ? Remélem, ezúttal sikerül kiabálás nélkül megúsznia? Laci egy lemondó pillantással honorálta a gunyoros megjegyzést, majd elhaladt a titkárnő asztala mellett. Egy másodpercre szemügyre vette annak rendezett íróasztalát, majd tekintete lesiklott az asztal mellett lévő teljesen üres szemetes kosárra, majd az amellett heverő kibontatlan pezsgősüvegre. Mi a fenét ünnepel ez a ribanc? ? kérdezte magában Laci, miközben agyában ellentmondást nem tűrően bontakozott ki egy ágyjelenet közte és a titkárnő között, melyben igen nagy szerephez jutott az említett alkoholos üvegnek. ? Koncentrálj ? szorította össze a fogát hősünk, és elhessegette az erotikus képeket agyából. Pár szilárd, határozott, mindent elsöprő lépés után elérte a főnöke ajtaját, s már épp kopogni készült, amikor? - Gyere csak be! ? hallatszott egy mikrofonból felettese hangja. Laci meglepetten nézett körül, majd a titkárnő felé fordította tanácstalan arcát. - Tudod, Laci, a kamerarendszer ? jegyezte meg kajánul a nő. ? Azóta szereltettük fel, mióta javasoltad, hogy így előzzük meg a munkahelyi szexet. Mikrofon is van ? kacsintott az alkalmazott, mire Laci égető melegséget érzett az arcán. - Én nem is tudtam, hogy? ööö? a kamerákat már felszerelték ? nyögte hősünk, és kétségbeesetten pörgette vissza a pár nappal azelőtt történt eseményeket az agyában. Nem, az nem lehet? - Pedig igen ? válaszolt negédesen a titkárnő. ? Már egy hete fent vannak. De szerintem ne várakoztasd meg a főnököt? elég rossz kedvében van? Laci hihetetlen remegéssel igazította meg a nyakkendőjét, mert az most rendkívül szorítani kezdett nyak tájt. Lacinak valahogy nagyon rossz érzése támadt a dolgokkal kapcsolatban. Belépett a főnöke irodájába ? az már ott ült az asztalánál, s szúrós szemmel méregette hősünket a székből. - Üljön le ? morogta a férfi, és a szemközti székre mutatott. Laci leült. ? És most? hadd kérdezzem meg, nincs esetleg valami, amiről beszélni szeretne? - Ööö ? Laci elkeseredetten malmozott az ujjával. Mit csináljon? Ha a felesége megtudja? ha ez kitudódik, az egész karrierje tönkremegy. ? Nincs, nincs semmi, amiről beszélni szeretnék. - A kamerákkal kapcsolatban sem? Ne feledje, egy hete mindenről tudomásom van, ami itt történik, mindent látok és mindent hallok? - De én? esküszöm ? Laci egyre látványosabban süllyedt a székben. - Tehát? A beismerő vallomás enyhítené a körülményeket? - Esküszöm, az nem az volt, aminek látszott ? mentegetőzött vörösödő fejjel hősünk. - Igazán?! ? dörrent rá az igazgató. ? Akkor mi a fene volt? - Az úgy kezdődött? hogy tudja nagyon? ööö? a feleségemmel már hetek óta nem? megvonta tőlem? - És úgy gondolta, hogy majd itt enyeleg, a munkahelyén, otthona helyett?! ? fortyant fel a főnök, s a nagy indulatában felállt az asztaltól. ? Úgy gondolta, majd itt kielégíti a vágyait? egy kis munkahelyi szex, nem igaz, Jáksó Úr?! - Nem? az nem úgy volt? esküszöm én soha? csak most az egyszer? - Persze, Lacikám, te soha? - Esküszöm, ez volt az első és utolsó alkalom, hogy? - Hogy lefeküdtél a titkárnőmmel? ? szakította félbe a főnök Lacit, ám az zavartalanul folytatta? - ? a munkahelyemen maszturbáltam ? fejezte be vehemensen Laci. Jó néhány pillanatig csend ereszkedett a szobára, majd az igazgató irgalmatlan erejű röhögése szakította félbe a némaságot. - Kész átverés, Laci? nincs bekamerázva a székház? Csak poén volt? Rita, hozd be kérlek a pezsgőt? Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Jó, de a Jáksó már rég elvált. (Egy biztos már tavaly el volt válva.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Passzolok, sosem követem a bulvárt Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 7. Passzolok, sosem követem a bulvárt Donát Nem kötekedni akartam, csak a tényszerűség kedvéért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 8. Isten éltessen sokáig Miss Karrde. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 8. Köszi szépen, Ody Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 8. Sok Boldog Szülinapot Miss! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 8. :D Isten éltessen sokáig és a füled érjen Yodáig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 8. Boldog születésnapot Karrde! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 8. (szerkesztve) Boldog szülinapot Karrde! Szerkesztve: 2007. Augusztus 8. - lokatelli Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 8. Nagyon szépen köszönöm Rog, kudarmubat, Dzséjt és lokatelli Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 8. Boldog szülinapot Karrde! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 8. Itt is isten éltesse azt a drága vén tyúkot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 8. Boldog születésnapot! Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 8. Köszi szépen Bomarr, Vénharcos aranyom () és Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 8. Boldog születésnapot a hölgynek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 8. Köszi szépen, Obi1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.