Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. December 14. Hozzászólás ideje: 2008. December 14. A tisztesség hiányzik az országból. Tisztelet a kivételnek. (1,5-2 millió ember) Ja, a kisgyerekek, meg még néhány szerencsétlen, mi? Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. December 14. Hozzászólás ideje: 2008. December 14. Igen....Csak itt ugye a masiniszta pofázott a kaluzzal és ezért történt az egész. Ha jól tudom azóta is előzetesben van a fickó. Ezt nem is tudtam.Így már más a helyzet. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. December 14. Hozzászólás ideje: 2008. December 14. Ezt nem is tudtam.Így már más a helyzet. Láttál te már tisztességes kisgyereket? Csokiért mindent Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. December 14. Hozzászólás ideje: 2008. December 14. Láttál te már tisztességes kisgyereket? Csokiért mindent Gondolom ezt nekem írtad... De színigaz! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. December 14. Hozzászólás ideje: 2008. December 14. Bocsi, elcsúszott az "idézet" gomb. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. December 15. Hozzászólás ideje: 2008. December 15. Meglett a nyelvvizsgám. Szóbeli 95%, írásbeli 82%. Nem gondoltam volna. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 15. Hozzászólás ideje: 2008. December 15. Meglett a nyelvvizsgám. Szóbeli 95%, írásbeli 82%. Nem gondoltam volna. Gratulálok. Én jövőre kezdem el az angol nyelvet tanulni komolyabban. Kíváncsi vagyok meddig jutok benne. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. December 15. Hozzászólás ideje: 2008. December 15. Gratula Obi1 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. December 15. Hozzászólás ideje: 2008. December 15. Meglett a nyelvvizsgám. Szóbeli 95%, írásbeli 82%. Nem gondoltam volna. Gratulálok.Valamiféle alkohollal azért este öblögess. Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. December 15. Hozzászólás ideje: 2008. December 15. (szerkesztve) Congratulations, Obi1! Szerkesztve: 2008. December 15. - Gyoka Lamaro Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Gratula! Az normális, hogy tripla kávéval inditottam a napot, olyan hajnali egy körül, és azóta pörgök?! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Kira, ügyi vagy Obi1! Attól függ orki h miért? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Hozzászólás ideje: 2008. December 16. (szerkesztve) Megy a gratuláció, Obi1! Orki: Egy egyetemistától? Teljesen...! Szerkesztve: 2008. December 16. - Donát Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Congratulations! (Én is valami ilyesmit remélek... ) Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Köszi mindenkinek! Jövőre jöhet a felsőfokú. Amúgy aki nyelvvizsga előtt áll, annak ajánlom a BME-t. Tegnap töltöttem ki egy felsőfokú tesztet, és még az is sikerült - gondolom milyen könnyű lehet a középfokú ott. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Az normális, hogy tripla kávéval inditottam a napot, olyan hajnali egy körül, és azóta pörgök?! Nem. Akinek tripla kávé kell, az általában ki is használja a tripla adag doppingot, és nem pörög, hanem tanul Obi: Gratula! Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Kisebb-nagyobb megszakításokal azt művelem. Majd alszom Karácsonykor. Obi a bmen volt nyelvvizsgafelkészítő? Én egy középfokút szeretnék németből. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Obi a bmen volt nyelvvizsgafelkészítő? Én egy középfokút szeretnék németből. Nem ott voltam, hanem a Telc-en. De azt is tudom ajánlani, végül is nem egy rossz hely az. De ha jól tudom vannak különféle nyelviskolák ahol kifejezetten egy adott vizsgára készítenek fel. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Obi1, gratula Hmm.. éppen most jön le nekem khmm... valahonnan egy TELC angol középfokú tesztkönyv, szándékomban áll végiggyakorolni majd. Amúgy mit jelent pontosan ez a TELC? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Ez a TELC tesztkönyv engem is érdekelne Karrde. Tudsz segíteni esetleg? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Hozzászólás ideje: 2008. December 16. 105 mega, de megoldjuk, ha nem pár napon belül kell, hanem ráér pár hétig Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Obi1, gratula Hmm.. éppen most jön le nekem khmm... valahonnan egy TELC angol középfokú tesztkönyv, szándékomban áll végiggyakorolni majd.Amúgy mit jelent pontosan ez a TELC? Kösz. Elvileg "The European Language Certificates"-t jelenti a Telc. Nekem azok a tesztek 63-68%-osan sikerültek anno, voltak benne szívatós feladatok. Bár nem időre csináltam őket, nem néztem át őket. Magán a vizsgán elég sok időt adnak rá, én az utolsó egy órában kifejezetten unatkoztam már. Ody: Asztal alatt: Spoiler: könyv: http://rapidshare.com/files/113886025/teb2.rarmegoldókulcs: http://rapidshare.com/files/114071392/tek.rar hanganyag: http://rapidshare.com/files/114074598/tesou.rar jelszó: englishtips.org Nem tudom hogy működnek-e még. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Karrde köszönöm az ajánlkozást, Obi neked pedig a linket. Ez utóbbit megpróbálom. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Obi1: gratulálok én is! kolmilan: aki TCW-t fordít, annak is sok esélye van a sikerre orki, Donát, Krande: ha már most masszív kávéfogyasztók vagytok, mi lesz később? Én a vizsgaidőszakok alatt teával és csokival doppingoltam, a kávére csak 30 fölött az éjszakai munkák miatt szoktam rá... de ezt senkinek nem ajánlom, tipikus rossz példa! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Gratulálok. Én jövőre kezdem el az angol nyelvet tanulni komolyabban. Kíváncsi vagyok meddig jutok benne. Hajrá, Ody! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Kösz. Elvileg "The European Language Certificates"-t jelenti a Telc. Nekem azok a tesztek 63-68%-osan sikerültek anno, voltak benne szívatós feladatok. Bár nem időre csináltam őket, nem néztem át őket. Magán a vizsgán elég sok időt adnak rá, én az utolsó egy órában kifejezetten unatkoztam már. Ody: Asztal alatt: Spoiler: könyv: http://rapidshare.com/files/113886025/teb2.rarmegoldókulcs: http://rapidshare.com/files/114071392/tek.rar hanganyag: http://rapidshare.com/files/114074598/tesou.rar jelszó: englishtips.org Nem tudom hogy működnek-e még. Jók ezek a tesztek, és sokat számít a sikeres kitöltésnél a rutin. Ha az ember pár sorozatot végigcsinál, sok visszaköszönő feladattal találkozik majd a vizsgán, és azért ez nem mindegy. Meg kell mondjam, hogy középiskolás koromban én épp a teszten véreztem el az első angol középfokú nyelvviszgámon - de csak mert nem gyakoroltam eleget előtte. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Hajrá, Ody! Köszi, de előbb az alapfokkal kell majd boldogulnom. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Óh, hát persze, csak szépen fokozatosan. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Hozzászólás ideje: 2008. December 16. orki, Donát, Krande: ha már most masszív kávéfogyasztók vagytok, mi lesz később? Én a vizsgaidőszakok alatt teával és csokival doppingoltam, a kávére csak 30 fölött az éjszakai munkák miatt szoktam rá... de ezt senkinek nem ajánlom, tipikus rossz példa! Kikérem magamnak! Soha egyetlen csészével sem ittam még életemben Komolyan. Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Kikérem magamnak! Soha egyetlen csészével sem ittam még életemben Komolyan. És energiaitalt sem? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.