Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Boldog szülinapot Donát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Happy Birthday Donát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Boldog születésnapot Donát!!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Boldog születésnapot Donát!! Isten értessen sokáig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Köszönöm mindenkinek! 18 éves lettem, ami azt jelenti: - többé nem húzhatom ki magam a mosogatás alól azzal az érvvel, hogy még gyerek vagyok - ezentúl komoly sértés a "ne gyerekeskedj" kifejezés - innentől azért tanulok matekot, hogy el tudjam készíteni az adóbevallásom - Most már nem fognak kitoloncolni a szavazóhelyiségből, mert a személyiképem a) hamis b) a kép mégcsak nem is hasonlít rám - ha piát akarok venni többé nem kell otthon hagyni a személyimet - legálisan vásárolhatom fel az összes cigarettát, hogy mások ne juthassanak hozzá - többé nincs mentségem, ha rajta kapnak, hogy Esti mesét nézek. Mégegyszer köszönöm mindenkinek Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Boldog születésnapot, Donát! Az utolsóra van mentséged: mondd azt, hogy már a második gyerekkorodat éled. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Ja és nézhetsz akármilyenkarikás filmeket, azt is tedd hozzá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Boldog szülinapot Donát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Boldog születésnapot, és irány a borbélyház! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Boldog születésnapot, és irány a borbélyház! Az bordély ház akart lenni, nemdebár? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Boldog születésnapot, és irány a borbélyház! Igen, vágasd le a hajad Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Az bordély ház akart lenni, nemdebár? Hát ez nem az én napom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. http://www.clickclickclick.com/ Tessék szorgalmasan klikkelni, M.O. már a negyedik helyen van - pár napja még csak a 14. volt! Egy kis segítség hozzá: http://www.vvaaa.com/download/AutoClick.rar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Köszi mindenkinek megint Obi1: Nem rég voltam fodrásznál, megint el akarsz küldeni? Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Boldog szülinapot Donát.Mondanám, hogy rúgjál be rendesen, de te nem iszol. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Mostanában néha szoktam egy picit. Szeretni nem nagyon szeretek, de ilyen lazább dolgok jöhetnek (sprite-os sör ) Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Mostanában néha szoktam egy picit. Szeretni nem nagyon szeretek, de ilyen lazább dolgok jöhetnek (sprite-os sör ) Jah, én is így kezdetm. Aztán most már a Molotov-koktélt is egy húzásra lenyelem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. A Molotov-koktélt?: D Na, az égő! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Tüzes egy ital, az biztos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 23. (szerkesztve) Jah, én is így kezdetm. Aztán most már a Molotov-koktélt is egy húzásra lenyelem Donátnak is ez lesz a sorsa. Én pl. 20 éves koromig egy korty szeszt nem ittam. Szerkesztve: 2007. Május 23. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 23. (szerkesztve) most már a Molotov-koktélt is egy húzásra lenyelem Tudod még mi a jó pia? A sósborszesz. A Nicholsonos Botman elején is azt emlegetik amikor az újságíró gyerek megkérdezi a korrupt hekustól hogy a két pacák mitől golyózott be a tetőn. Erre amaz azt feleli hogy "Sósborszeszt ittak.". Vagy még ott van a metilbor és a spiritusz amiket a "Botman 4ever"ben az egyik csaj kínálgat 2pofának. Szerkesztve: 2007. Május 23. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 23. Jól nyomod Rog. Ezek mérgek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 23. Ezek mérgek. Lehet hogy "mérges" voltam amikor összeszedegettem őket. Közben a fagyálló is eszembe jutott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 23. Ma vigyáztam húgom gyermekére, de megbírkóztam vele.Aranyos kölyök nagyon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Ma van unokahugi egy éves szülinapja, kellemes egybeesés . Könnyű megjegyezni ezt a dátumot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Ma van unokahugi egy éves szülinapja, kellemes egybeesés . Könnyű megjegyezni ezt a dátumot. Hát akkor az Erő éltesse őt is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Hát akkor az Erő éltesse őt is! Köszi. Anyu ma azt mondta Jedi lovag lesz belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Köszi. Anyu ma azt mondta Jedi lovag lesz belőle. Anyukád kell nekem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Anyukád kell nekem! Kicsit nehéz nem bírnád el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 25. Kicsit nehéz nem bírnád el. Ilyen SW-s anyuka nincs még egy. Kár hogy nincs leboruló smiley. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.