kudar Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 5. Köszönöm szépen! Személy szerint: Donát, Jake, Nute, Nabo, Wilde, Rog, Bomarr. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 5. Itt is isten éltessen kudarmubat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 5. Itt is megköszönöm Ody! És hamarosan ott is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 6. kudarmubat....erre még emlékszik valaki? Igen Olvastam a karaktert, persze nem csak ezért emlékszem a teljesen névre Utólag is boldog születésnapot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 6. No hiszen, 1 mm eső mára. Most tartunk kb ötnél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 6. Boldog szülinapot, kudar! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 6. Kösz szépen nektek is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 6. Leírás alapján is rusnya dögnek tartottam, már megbocsáss, Kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 6. Igen, ő a pókszerű lény a Mandalori páncélból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 6. Erről olvasott/hallott már valaki?: http://index.hu/tech/2014/02/19/tiz_egyetem_maradhat_az_egesz_vilagon/ Feliratkoztam két kurzusra is, az egyik elvileg holnap indulna, de már tegnap megnyitották. Olvasgattam ma az egy-két soros bemutatkozó kommenteket a világ majdnem minden tájáról, rém izgalmas Egy másik cikket olvastam róla, és nekem is megragadta a figyelmem. Hasznos dolognak látszik, érdemes kipróbálni. Majd számolj be róla, milyenek a további tapasztalataid. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 6. Leírás alapján is rusnya dögnek tartottam, már megbocsáss, Kudar Nyilván nem hozzá hasonlítom magam, de annyira jól kitalált karakter volt, hogy nagyon megtetszett. Nemrég találtam róla ezt a képet és elég jól visszaadja, ahogy elképzeltem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 6. Boldog szülinapot kudar! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 7. Egy másik cikket olvastam róla, és nekem is megragadta a figyelmem. Hasznos dolognak látszik, érdemes kipróbálni. Majd számolj be róla, milyenek a további tapasztalataid. Mindenképpen beszámolok. Most egy An introduction to accounting kurzusra iratkoztam fel, pár napja kezdődött. Találtam már más magyart is Mivel a hétvége azzal telt, hogy a gépemet és a netet próbáltuk helyrehozni, semmit sem haladtam vele, most pedig már nincs türelmem... inkább kikapcsolom magam végre a hétvége maradék részére... Nyilván nem hozzá hasonlítom magam, de annyira jól kitalált karakter volt, hogy nagyon megtetszett. Hogyne, a karakter elég érdekes volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 7. Köszönöm Revan! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 9. (szerkesztve) 52 híres alkotóművész (író, festő , tudós, stb) dolgozó asztala (szerintem érdekes) Agatha Christie-nek csak egy notesz és egy írógép kellett, Einstein kicsit szétszórt volt, Clintonnál jó a kilátás, Tarantino imádja a spirálfüzeteket, Woody Allen a méheket, Roald Dahl széke pedig speciálisan neki volt kialakítva egy korábban szerzett hátsérülése miatt. Susan Sontag telefonja jobb, mint Stephen Kingé, viszont neki van kutyája.Összegyűjtöttem 52 híres asztalt, szobát, például olyanokat ahol megszülettek a Beatles dalszövegek, Hercule Poirot, a Gyűrűk ura, a Háború és béke, a Kill Bill, Snoopy, a Knocking on Heaven's Door. De ezek mellett itt van Zuckerberg, Jaz Z, Kar Lagerfeld és Picasso irodája is. Minél inkább szeretjük a környezetünket, annál hatékonyabban tudunk dolgozni! http://inspiralo.postr.hu/hires-asztalok Szerkesztve: 2014. Szeptember 9. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 9. Nagyon jók, Bob Dylan szobáját kérem Ezen kívül tetszik még Jobs, Tolkien, Bronte, De La Renta, Chagall "műhelye" is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 9. Egy kérdés. Át kéne utalnom pénzt. Ezt a számlaszámot kaptam: 11773054-077531631340 A probléma az hogy a banki internetes rendszerem nem fogadja el. Az ok hogy az OTP(ez otps számlaszám) 16 jegyü számlaszámot használ, és a maradékot ki kell egészíteni nullákkal. Én sokat utaltam pénzt soha nem volt baj de ez most kifogott rajtam. A K and H(ott vagyok én) netes rendszere 24 karaktert kér. Az Otp-s számlaszám 16 jegyü. Viszont amit a barátom megadott az 20 jegyü. Azt tudom hogy régen minden számlaszám 1177-tel kezdődött. Akkor marad a 16 jegy ami már jó lenne. A probléma az hogy bármilyen kombinációt használok nem jó. Próbáltam kitölteni 4 0-val aztán kivettem előlről a 1177-et és 8 nullával feltölteni a végét akkor sem fogadja el. Kiírja hogy nem megfelelő(GIRO) Iban szám. A pérobléma az hogy nemzetkzi utalásnál fontos a nemzetközi(GIRO/Iban) számlaszám, egyszerü Magyarországra történő forintátutalásnál nem is értem minek kéri. Azt is megnéztem hogy a GIRO/Iban szám eleje az országkód(HU) meg utána egy kétjegyü ellenőrzőszám ami fogalmam sincs mi, mert megnéztem pár számlaszámot amit eddig utaltam és ez a kétjegyü szám mindig más. Szerintem ez az átutalásnál generálódik. Szóval ha valaki tud segítsen mert lassan kivágom a gépet az ablakon. Hihetetlen hogy egy ennyire egyszerü, mindennapos művelet így megszivat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 9. Egy kérdés. Át kéne utalnom pénzt. Ezt a számlaszámot kaptam: 11773054-077531631340 Szia! Szerintem hibás a számlaszám, 20 jegyű szám nincs. Valahol a második felében van a hiba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 10. Egy kérdés. Át kéne utalnom pénzt. Ezt a számlaszámot kaptam: 11773054-077531631340 Frenkie, ez a számlaszám biztosan hibás. Magyarországon minden bank 16 vagy 24 számjegyet használ, nincs eltérés. Az első 8 rendben lévőnek tűnik (ebből 3 a bankot, 5 pedig a fiókot jelöli), a 117 biztosan jó, ez az OTP azonosítója. Régen se minden számlaszám kezdődött 1177-tel, csak az OTP-s. Viszont az utána lévő 12 számjegy nem jó, annak is 8-nak kell lennie. Ha pedig 24 számjegy kell, akkor az OTP esetében az utolsó hármas blokk 8 db nulla. Az IBAN, vagyis nemzetközi számlaszám Magyarország esetében 4+24 karakter, HU és utána jön a két szám, ami nem csak úgy generálódik, hanem a bank adja meg, és állandó. Jobban mondva, a számlaszámod HU** része nem fog változni, de más számlaszámhoz más számkombináció tartozik. Párban állandóak. A K&H esetében változott az utalás kitöltési sémája, és már IBAN-t ír ki a belföldi számlaszám helyett is belföldi utalásnál, ez rendben van. De nem kell neked az IBAN-t beírni, elég a belföldi számlaszámot, a többit a program magától kitölti elvileg. De még akkor is kell a helyes 16 jegyű számlaszám! Nem a géped és nem is a program a hibás, hanem az ismerősöd adta meg rosszul a számot, kérd el tőle újra, mást nem tudsz tenni. Persze ha ez céges bankszámlaszám volna, akkor a netről a cégkivonatból visszakereshető volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 10. Köszönöm mindkettőtöknek. Megvan a hiba oka. Az utolsó 4 szám az összeg amit utalnom kell ,csak a barátom egybe írta a számlaszámmal, én meg azt hittem az is a számlaszámhoz tartozik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 10. Köszönöm mindkettőtöknek. Megvan a hiba oka. Az utolsó 4 szám az összeg amit utalnom kell ,csak a barátom egybe írta a számlaszámmal, én meg azt hittem az is a számlaszámhoz tartozik. LOL!!!! Ez király! Örülök, hogy megoldódott! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 11. Köszönöm mindkettőtöknek. Nagyon szívesen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 11. Az évfordulóra való tekintettel volt egy érdekes összeállítás a yahoo-n. - http://news.yahoo.com/photos/9-11-then-and-now-1410312018-slideshow/ Mondjuk szemléletesebb lett volna, ha egy képre montírozzák rá a régi és az új fotót is, mint ebben az origós galériában. Manapság már nem olyan szemet szúró az az üresség Lower Manhattan csücskében (főleg mióta odaépítették a 1WTC-t), de így képről képre nagyon durva a változás... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 12. Nagyon jó ez a slide, így is elég szemléletes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 12. Áááá megváltoztattam a gmail jelszavamat és azóta mániásan a régivel akarok belépni. A gmail meg lelkiismeretesen mindig kiírja hogy hány órája változtattam meg a jelszót Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 12. Isten éltessen Dzséjt és Yoda József! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 13. Boldog szülinapot Dzséjt. Azt nem mondom hogy annyi sört igyál meg amennyi éves lettél ma, de a negyedét megihatod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 13. Boldog Születésnapot a Csillagkapu Parancsnokság CsK-13-as egységének parancsnokának, aki mellékállásban a USS Sulaco gyarmatügyi tengerészgyalogos egységének hadnagya, továbbá a Jedi Tanács tagjaként védi a békét és az igazságot a Galaxisban, mint Jedi mester, valamint a civileket védelmezi Viper pilótaként a Battlestar Galactica kötelékében, ezen felül némi bónusz fejében a Firefly osztályú Serenity teherűrhajón tevékenykedik szakácsként, vagy a Deep Space Nine és az Enterprise között ingázik a USS Voyagerrel futárszolgálatot teljesítve, tehát Dzséjtnek! Atyaég, mindjárt 30 éves az ünnepelt, hogy telik az idő... Első fórumos próbálkozásom során még a középiskola padot koptatta Dzséjt, és együtt vártuk a világmegváltónak hitt AvP mozit egy azóta sajnos megszűnt fórumon... Yoda József, szintén Boldog Születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 13. Dzséjt, Yoda: sok boldog szülinapot kívánok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 13. Ody, Frenkie, Jake, Pildi, köszi szépen! Boldog Születésnapot a Csillagkapu Parancsnokság CsK-13-as egységének parancsnokának, aki mellékállásban a USS Sulaco gyarmatügyi tengerészgyalogos egységének hadnagya, továbbá a Jedi Tanács tagjaként védi a békét és az igazságot a Galaxisban, mint Jedi mester, valamint a civileket védelmezi Viper pilótaként a Battlestar Galactica kötelékében, ezen felül némi bónusz fejében a Firefly osztályú Serenity teherűrhajón tevékenykedik szakácsként, vagy a Deep Space Nine és az Enterprise között ingázik a USS Voyagerrel futárszolgálatot teljesítve, tehát Dzséjtnek! Jesszusom, ezt honnan ástad elő? Emlékszem, hogy egyszer régen megírtam ezt, de hogy hová? Atyaég, mindjárt 30 éves az ünnepelt, hogy telik az idő... Első fórumos próbálkozásom során még a középiskola padot koptatta Dzséjt, és együtt vártuk a világmegváltónak hitt AvP mozit egy azóta sajnos megszűnt fórumon... Ja, nekem is eljött az utolsó 2X ideje. Lassan talán felnövök. És akkor te még Darkoo voltál. Annak is már több mint tíz éve és kettőnkön kívül már nincs is meg senki abból a csapatból. Boldog születésnapot, Yoda József! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.