Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 20. Köszi mindenkinek, és gratula az illetékeseknek. Biológiából sztem nem nagyon van, hiszen ott inkább a latin a mérvadó, bár nem értek hozzá. Idegenforgalmi nyelvvizsga van még szakmai szempontból, meg amit én leraktam. Az közgazdasági, banki, meg mindenféle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 20. Grat Coce Grat Krande Grat mindenkinek, aki bármin átjutott. Tényleg Ody, te nem számoltál be, átjutottál az úton? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 20. Nekem már csak ezt a csüt-pént-szombat 3-ast kell túlélnem, mert valamelyik nap ezek közül megyek a maradék két szóbelimre. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Június 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 20. Én esetleg majd a bioszhoz kapcsolódóan szeretnék olyat leteni, már ha van........ Nálunk az egyetemen egy 2 féléves fakt van "állatorvosi angol szaknyelv" címen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Június 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 20. Továbbküldve kaptam, de egyetértek vele: Szavazz a Lelencre a Soproni Budapestért akcióban! A Brau Union Hungária Sörgyárak Nyrt. A SOPRONI BUDAPESTÉRT címen indított akciójában május 19 - június 30 között minden eladott 1 liter Soproni árából 2 Ft-ot jótékony célra fordít. Szavazatoddal Te is befolyásolhatod kit támogassanak! A Lelenc pályázat adatlapja: http://www.asopronibudapestert.hu/site.php?id=24 Nagyon jó lenne, ha megnernyé a Lelenc KME a versenyt, sok esélytelen kutyán segítenek, és adnak nekik újat! Talán van, aki ismeri a tevékenyésgüket, de bizton állítom, egy hihetetlen jó csapat, fantasztikus rendszerrel, protokollal, okosan, meggondoltan és abszolút nem sötétzöld állatvédőként tevékenykednek!!! Köszönöm! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 20. Ment egy szavazat. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 20. számoltál be, átjutottál az úton? Át. Bár nehéz volt, kicsit dűlöngéltem ide-oda, de sikerült. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 20. Át. Bár nehéz volt, kicsit dűlöngéltem ide-oda, de sikerült. Gratula Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 21. Nagyerekek úgynézki hogy jóideig nem hogy neten nem leszek de még lakni sem fogunk valahol így talikra sem mehetek. :-( sajna. ez van. :-( Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 21. Mi történt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 21. (szerkesztve) Kidobnakminket az utcára a házból. mert a szerződésunk lejárt. és aholmost vagyunk azt csak béreljuk mert apu halála miatt minden csúszik. Elvileg kedden kötnénk meg de az egsik fél dolgozik a másik nyaral. így jól kicsesztek velünk. és a szerződés addig lejár.éS nem tunk hova menni. ha keddig nem jön egyiksem ami nagyon úgy néz ki akkro költözunk a nagy semmibe. és se gép,se net,se áram. de még lehet hogy agyam se lesz.Lehet hogy szombaton már költöznunk kell. röviden ez a lényeg. EDIT: Anyu zokog és telefonálgat hogy milegyen.De én nemtok mit csinálni csak félek. Szerkesztve: 2007. Június 21. - Derb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 21. Hú Derb ez nagyon durva! Remélem rendbe jönnek a dolgok... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 21. Ez tényleg durva.A nyaraló embert azért megrugdosnám egy kicsit.Hihetetlen önzövé tette az embereket ez a mocsadék rendszer. Remélem sikerűl megoldanotok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 21. Remélem én is, hogy keddig valami átmeneti megoldást tudtok találni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 22. Derb sok sikert a továbbiakhoz, nem értem hogy miért ilyen rohadékok ezek. Krande!Neked pedig sok boldog születésnapot, legalább annyit mint annak a zöld kis manónak baloldalt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 22. Boldog Szülinapot, Krande! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 22. B.Sz.D.K. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 22. Sok boldog születésnapot, Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 22. Derb, remélem, hogy megoldódik ez a nagy baj Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Június 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 22. Köszi szépen Obi1, Lokatelli és Ody! Derb: drukkolok h előkerüljön az illetékes! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 22. Boldog Szülinapot Krande! és hogy ne mindig csak azt az elcsépelt Yodás szöveget írjam, inkább belinkelek egy videót: /nem sw-os, de attól még aranyos/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 22. (szerkesztve) Boldog születésnapot Krande Derb, ez durva. Remélem rendbe jönnek a dolgok. Szerkesztve: 2007. Június 22. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 22. Akkor a füled érjen Yodáigot felhasználom én! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 22. Boldog szülinapot Krande! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 22. Boldog Szülinapot Krande!!! Köszi mindenkinek, a Fejlemények mindíg változnak már magam sem tom hogy mi van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 22. (szerkesztve) Sok Boldog Szülinapot Krande! Szerkesztve: 2007. Június 22. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Június 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 22. Köszönöm szépen Miss, Kudar, Dzséjt, Coce, Bomarr, Derb, Rog! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 22. Boldog születésnapot! VÉÉÉGREEEE ÉRETTT VAGYOKKKKK! Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 22. Boldog születésnapot! VÉÉÉGREEEE ÉRETTT VAGYOKKKKK! Donát Vagy is szoba tiszta vagy és nem kell a pelenka? Bocsi csak viccelek. Gratula Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 22. és hogy ne mindig csak azt az elcsépelt Yodás szöveget írjam Elcsépelt?Vigyázz mit beszélsz mert jön a körmös! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.