Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Srácok, köszi a segítséget! Na szóval nem ilyen a kezdőképernyőm. A hang teljesen olyan, ahogy felvettem a mikrofonnal, ezt biztosíthatom. És a vinnyogás, ha meghallgatjátok, akkor két fajta vinnyogáss követi csak egymás és ez ismétlődik folyamatosan. Szóval 2 hosszabb csippanás. Az esetek nagy részében nem csinálja ezt a hangot, csak főleg akkor kezd el vinnyogni, ha egy játékot elindítok(pl. gta2).

Ez nagyon úgy néz ki, hogy procimelegedés.Valószínű, hogy nagyon porps a hűtő, vagy megy már tönkre.A meleg miatt gondolom és amiatt is ,hogy játékot indítasz el.A játékoknál teljes terheléssel megy a proci, emiatt jobban is melegszik ,mert iszonyú sok koordínátát kell neki kiszámolni.A másik amit megnézhetsz a videókártyán lévő hűtő.Lehet, hogy a GPU melegszik mert nem jól hűt a hűtője.Lényeg az, hogy szedd le az oldalát és sűrített levegővel(amit számtech boltokban lehet kapni) fújd ki alaposan a hűtőkröl és a gépből a port.A hangot 100 %, hogy az alaplap adja ki, más nem ad hangot.Ha valamilyen hardware-rel gond van akkor is az alaplap szól.

Hozzászólás ideje:

Köszi Frenkie, de tegnap történt meg a nagy szerelés. Új hűtőt vettem a videókártyára, meg ram-ot, meg egy kicsit áttísztitottam a gépet. Remélem már nem fog sípolni!

Hozzászólás ideje:
Jaja, lehet hogy itt Leia üzenete mindjárt kitör belőle hogy Kenobi tábornok, maga az? :o

Plant tábornok. Évekkel ezelőtt Ön tervezőm oldalán harcolt a a Celeron-háborúban. Most kéri, küzdjön vele a Pentium ellen is. Sajnálom, hogy nem tolmácsolhatom tervezőm kérését személyesen, de szerveremet támadás érte, így nem mehetek önért, hogy elvigyem a Macintoshra. A felkelés számára létfontosságú információt tápláltam ennek a P2-es egységnek a memóriájába. Tervezőm érteni fogja. El kell juttatnia hozzá a PC-t a Macintoshra. Szorongatott helyzetben vagyunk. Segítsen, Coce Plant. Ön az utolsó reményünk.

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:
A füle érjen a bokájáig ;):lol:

Hát szegény azt már elvesztette az olvasztóveremben.

De boldog születésnapot neki. :)

Hozzászólás ideje:

Visszatértem! Azt a kálváriát nem ajánlom senkinek, amin átmentem. Eddig még soha nem volt gondom a PC-kel, de most kamatostul bepótoltam a dolgokat... Szinte egy új gépet kellett vennem, ráadásul az első helyen egy sz*r alaplapot adtak a sz*r helyett, szal' még balhézni is kellett. Lényegében a táp az örök vadászmezőkre küldte az egész cuccost, így vennem kellet új cuccokat rendesen.

De most már jó, az a lényeg. Hiányzott már a fórum közössége. :D

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Hát igen a rossz minéségű táp csinál ilyet.A jó is bedögölhet, de az nem viszi magával a gépet.Gondolom most egy márkás tápot vettél.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.