Donát Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. Bocsánat, hogy félbeszakítom a társalgást Egy Patkány Csodálatos Életéről (egyébként részvétem Krande! ) de kedden az egyetemen olyasmi történt, (SW-vel kapcsolatos!), amit muszáj vagyok beírni. Nem egy nagy dolog, de nekem, rajonónak, sokat számít... Szóval éppen Dr. Fülöp Gyula Vállalatgazdaságtanát hallgattam, amikor a következő példát hozta fel a pénz fizetőképességéről. Azt mondja, hogy... "Amikor Amerikában jártam, azt tapasztaltam példának okért, hogy egy Star Wars cafféban annyi borravalót adnak, mint Dél-Amerikában egy kávészedőnek." Megdobbant a szívecském Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. A kávészedők jövedelme miatt? Hát igen, dobálóznak a felsőoktatásban az sw utalásokkal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. Nekem a volt angol tanárom volt rajongó. Azt mondta azért ment tanárnak, mert hívta a sötét oldal......... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. Na de azért mégis csak egy patkányról van szó embörök! Persze Krande sajnálom a dolgot, dehát ezért tán csak nem leszel lelkibeteg... Hát akkor neked nemvolt rágcsálód, nem éppen kellemes elveszíteni egyet.Az mégrosszabb ha kutyáról van szó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. Nekem a volt angol tanárom volt rajongó. Azt mondta azért ment tanárnak, mert hívta a sötét oldal......... Jééé... nekem is az volt a volt angol tanárom Az mégrosszabb ha kutyáról van szó. Vagy macskáról. Amíg rá nem jöttünk, hogy a nőstény macskánk terhes a macsimtól, én valóban ki voltam akadva. Ha az ember kötődik valamihe (legyen az akár egy rágcsáló is), akkor bizony nem fogja egy vállrándítással elintézni a halálát. Ez azért azt hiszem, érthető, és nem éppen olyasmi, amivel ildomos gúnyolódni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. Na a mai nap sikerült nagyon felcseszni az agyam. Eleve tegnap elött tudtam meg, hogy ma fogok vizsgázni vezetés-rutinból, holott korábban arról volt szó, hogy majd a hónap végén. Még nem is volt meg az előirt óraszám satöbbi... de mindegy, elég jól ment szal gondoltam legalább hamar túl leszek rajta. Vizsgáztató kér, hogy soroljam fel a lámpákat és ahogy a vészvillogóhoz érek elkezd obégatni. Kérdezem mi a probléma, de ő nem válaszol csak jajgat, hogy "vészvillogó, maga normális?", de ennél többet elárulni nem hajlandó. "Rosszul mondom a nevét vagy mi?" -kérdem én, de a csávót valszeg felmentették szellemi munka alól, mer nem hajlandó vagy nem tud beljebb menni csak szenved. Aztán úgy tiz percnyi egymás melletti elbeszélés után kiböki: szerinte ezt nem kell, sőt nem szabadott volna mondanom... ugyan előirja a KRESZ, ugyan benne van a könyvekben és a tananyagban, s ugyan tanitotta az oktató, de szerinte ezzel súlyos hibát követtem el, hogy kimondtam, s később mint legfőbb érvet hozza fel, amiért engem megvág! És az embert ne b@ssza fel az ideg! (ha egy másik vizsgáztatónál nem mondom, akkor meg hibapont) Ennél már csak az volt jobb, amikor abba kötött bele, hogy kimondtam: "onnan látszik, hogy müködik az irányjelző, hogy az ezt jelző lámpa ég"... és mi nem tetszett neki? Hát hogy szerinte a lámpák nem szoktak 'égni' csak világitani!!! Hát rohadjon meg, következő alkalomra magyar értelmező kézisztórárral fogok vizsgára menni és megmutatom neki az égni ige jelentéseit és használati módjait. A végén az oktatóm ki is szállt, hogy rákérdezzen "mégis mi volt ez? miért is vágta meg?"... aszondja a vizsgáztató: "Hát mert nem tudta"... és a röhej, hogy mindent tudtam, de még csak azt se engedte, hogy vezessek... nyasgem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. Bazz, az ilyet agyműtétre kéne vinni. Szólj a "rokonságnak"! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. Bazz, az ilyet agyműtétre kéne vinni. Szólj a "rokonságnak"! Igen, egy francia kulccsal valaki igazán megnézhetné a fejét tüzetesebben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. Hát ez durva. Faszinál elszállt egy biztosíték? Páros lábbal kéne az ilyet kirúgni a kocsiból egy mozgó kamion elé. Háta meglátja, hogy az a lámpa bizony ég. Ez a fószer vagy agybeteg volt, vagy csak szimplán szemétláda (vagy mindkettő). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. Hasonló szemétládával nekem is volt már dolgom. Elkezdem mondani amit kell és a negyedik mondatnál a b*zeráns rámkiabál hogy haladjunk már és ezzel úgy felb**szta az agyam hogy vezetés közben elk*reszoltam vmit és +vágott. +vágnak a vizsgán hogy anyagilag is +vághassanak. Hát az ő torkukat is + kéne vágni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. És ilyenek osztják a jogsit?! Nem csodálom, hogy csupa idegbeteg vanm a volánoknál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. Bomarr... semmiképp se hagyd ezt annyiban! Ez felháborító!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. Ez durva és igazságtalan hisz Bomarr tudott mindent.Csodálkoznak, hogy az emberek egy része a piacon vesz jogsit? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. Bomarr... semmiképp se hagyd ezt annyiban! Ez felháborító!!! Igen, az oktatóm mondta is, hogy ezt a vizsgát megtámadhatnám, hisz semmi olyat nem csináltam, ami miatt bukást kilehet róni... csak nagy az esély, hogy a vizsgáztatók össze tartanak és ha sikerül is megtámadnom, a következő vizsgán bárkit kapok, borzasztó szigoru lenne, annak okán, hogy én vagyok az, aki miatt lecseszték a munkatársát... azért még gondolkodom a dolgon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. Donát, amúgy nem StarBucks kávézót mondott, mert annak több értelme lenne. Mi az a Star Wars kávézó végülis? Bomarr, felháborító, de sztem se lehet sikeresen fellebezni, mint ahogy mondtad is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. Hm... én Star Warsnak hallottam. Apropó Fülöp! Igaz az, hogy a dolgozat 3 esszé kérdésből áll, és fél órával a ZH vége után már mondja a jegyeket?! (És egyszerre kb 200-an írnak...) Mert ha igen, én nem olvasom el a Vállalatgazdaságtant, tök fölösleges... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. Nekünk így volt, de 5 esszé kérdés volt. Nem tudom, hogy változtat-e a tendencián. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. Felmerült pár probléma velem kapcsolatban. Pontosabban a stílusomat illetően. Szeretném, ha megmondaná az, aki nem kultivál, hogy mely dolgokon kellene változtatnom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. Nekem speciel még az nem volt szimpatikus, hogy a patkány-halála el lett kissé humorizálva. De persze Krande szíve joga elbírálni a hozzáállásodat, mivel az ő patkánya volt. Én arra írtam be a reakciómat, hogy én azért nem örülnék egy ilyen reakciónak, ha egy ilyen hírt jelentenék be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. Nekem speciel még az nem volt szimpatikus, hogy a patkány-halála el lett kissé humorizálva. De persze Krande szíve joga elbírálni a hozzáállásodat, mivel az ő patkánya volt. Én arra írtam be a reakciómat, hogy én azért nem örülnék egy ilyen reakciónak, ha egy ilyen hírt jelentenék be. Igen, ebben van valami... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 4. Nekünk így volt, de 5 esszé kérdés volt. Nem tudom, hogy változtat-e a tendencián. "Lényegtelen" hány kérdés van... ha tényleg így javít, akár a Star Wars mitológiai szemszögből történő elemzését is odaírhatom, az se fogja érdekelni... Ody: Néha talán egy kicsit nyers vagy és hirtelenharagú, de Én bírom ezt a stílust (többnyire), mert az ilyen emberek mindig őszinték, és mindig tudod, mit gondolnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 5. "Lényegtelen" hány kérdés van... ha tényleg így javít, akár a Star Wars mitológiai szemszögből történő elemzését is odaírhatom, az se fogja érdekelni... Nem éppen. Azokat a tételeket szórol szóra meg kell tanulni, és azt kell leírni. Ez 2x5 tétel, amiről beszélek, mert 2 csoport volt. Mivel úgy javítanak, hogy a tételnek a felépítését is nézik, amit leírtál, meg 3-4 mondatot kiragadnak belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 5. Jah, értem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 6. Egyébként csak azért kérdeztem a múltkorit, mivel Karrde azért nem ír ide, mert szerinte sokszor bunkó vagyok, és már idegesítem. Legszívesebben betenném az egész levelet ide, amit írt. Tanulságos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 6. Gondoltam, hogy valami ilyesmi oka lehet a távolmaradásának... Egyébként szerintem ez egy nagyon jó közösség, néha mindenkinek lehetnek rossz pillanatai, de akkor igazán remek egy fórum, ha ezen újra meg újra felül tudnak emelkedni a tagok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 6. Egyébként szerintem ez egy nagyon jó közösség, néha mindenkinek lehetnek rossz pillanatai, de akkor igazán remek egy fórum, ha ezen újra meg újra felül tudnak emelkedni a tagok. Én is így érzem, bár elismerem, néha vannak érdekes kiszólásaim. Karrde szerint: "Egyszerűen rányomod a fórumra a saját hangulatod meg a világfájdalmad, aztán mindenkinek csak beszólogatsz, és osztod a közösséget. Csak tudnám, hogy mi a fene szükség van erre? Mert hogy ez nem moderátori viselkedés, az fix." Érdekes, hogy Obi1 például nem háborodott fel, pedig neki aztán tényleg beszóltam egyszer-kétszer. Ráadásul még mindig itt van. A fórumközösségre Karrde sincs igazán tekintettel, hisz sokan nyilván örömmel olvasták az írásait. Erre most lelép, mert nem bír engem. Azt se értem miért fordítanak rám ekkora figyelmet... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 6. Senki sem tökéletes, mindenkinek van hibája, vagy ki minek veszi fel. Karrde-val egyet kell amugy értenem ezzel a mondatával, de hát én mióta itt ismerlek, így szoktalak meg. Személyesen nem ismerlek, tehát nagyfokú következtetéseket nem tudok mondani. Nekem is vannak ilyen hangulat ingadozásaim, csak úgy cselezem ki az ilyen szituációkat, hogy akkor nem jövök fel a fórumra. Elég, ha a körülöttem élők szenvedik el ezt a fajta hangulatomat. Még amugy vannak hibáim, de okosan persze nem árulom el őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 6. Nekem is voltak már hasonló gondolataim Ody.De eszembejutott egy mondat, "Megszoksz, vagy megszöksz", szóval inkább megszoktalak.Az esetek 96%-ában normális vagy. (Én is tudom magamról hogy nagyszázalékban hülye vagyok, de gondolom megszoktátok) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 6. Karrde így döntött, szerintem az a legjobb, ha tiszteletben tartjuk, előbb utóbb vissza fog jönni (elvonási tünetek, stb ). Frenkie is visszajött, ha visszaemlékszel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 6. Igyekszem minimálisra csökkenteni a hülyeséget. Beindulhatna már az SW gépezet, és akkor igazán lenne miről beszélni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.