Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat! :D

Utólag én is boldog nőnapot kívánok a hölgyeknek, és aktuálisan boldog névnapot Pildinek! :D

A gépemet nagy nehezen sikerült újra működésbe hozni, hála Istennek. A szokásos telepítési macerát egy kontaktos SATA port és egy logikátlan installálólemez-gyártási malőr fokozta (a Makedisk parancs, ami install disket csinálna, gyárilag elfelejt rátenni ezt-azt, ami miatt aztán sír az XP szája...). De úgy néz ki, túl vagyok rajta. És a saját vírusaim is visszavonulóban vannak. :P

Hozzászólás ideje:

MissKarrde, Ody, Coce, Oldie, Rog, SimonZ, frenkie: köszönöm szépen! :D

Rog, a kutyusért külön köszönet - nagyon aranyos :P

SimonZ: én is nagyon örülök, hogy újra itt vagy :P (6-án valami furcsaságot olvastam a vendégkönyvedben, de szerencsére másnapra eltűnt...)

Egyébként hadd osszam meg veletek, hogy ma letudtam egy nagyon nyomasztó feladatot: a főnököm helyett kellett egy prezentáció erejéig helyt állnom Münchenben az anyacégünknél. Ha a szombati talin esetleg fáradtnak tűntem volna, akkor emiatt volt: egész héten előtte éjszakánként ezen a nyomorult prezin dolgoztam, mert napközben a rendes munkám mellett már nem volt rá időm. :D Viszont most már túl vagyok rajta, és a német kollégák meg voltak a munkámmal elégedve, szóval elmondhatom, hogy nem hiába fáradoztam :P És hogy a Star Wars ott is velem volt, külön jó: annyira poénos volt, hogy az egyik előadás kellős közepén a telefonom egyszer csak megszólalt az Erő-téma dallamával, és láttam a többiek szemében felvillanó mosolyt, ami csak egyet jelenthetett: ők is pontosan tudják, mi ez :P

De mindenesetre nem névnaphoz illő nap volt ez a mai, mert alaposan lefáradtam. Több társcég is prezentált, de persze mindenhonnan ketten jöttek, én meg egyedül voltam, mint a kisujjam, ráadásul az egyedüli nem német és nem férfi. A dolog nehézségét növelte, hogy miattam persze nem akarták az egész találkozó nyelvét angolra váltani, vagyis minden németül ment, egyedül nekem volt megengedve, hogy angolul tartsam a saját részemet. Tudok egy kicsit németül, így valahogy sikerült követni a többiek előadásait is a vetített anyagok segítségével, de olyan szinten lefáradtam, mire délután véget ért, hogy még várost nézni sem volt erőm. Még szerencse, hogy olyan korai géppel mentem reggel, hogy a találkozó előtt volt időm sétálni egy kört és egy kicsit körülnézni.

Nem tudom, voltatok-e már Münchenben, szép város, olyan jómódú polgári fajta, amely azért vastagon magán viseli a régi bajor királyok gazdaságának jeleit is néhány palota és emlékmű formájában. Nagyon tetszett, hogy rengetegen járnak biciklivel a belvárosban is, külön bicikliutak vannak mindenhol, és bicikli tárolók az üzletek előtt. S-Bahn-nal (ottani HÉV) utaztam be a reptérről, és a megállók mellett is mindenhol volt fedett biciklitároló - gondolom, odáig elkerekeznek, majd S-Bahn-nal mennek tovább dolgozni. Szuper ötlet! És úgy tűnik, senki sem lopja el a cajgákat...

Szerkesztve: - Pildi

Hozzászólás ideje:

És ha már a névnapoknál tartunk: Dzséjt, a te névnapot pedig, ha jól sejtem, 7-én volt, és téged nem köszöntöttünk a talin sem :D (bár lehet, hogy igen, amikor én még nem voltam ott? :D )

Így utólag boldog névnapot Neked is ! :P

Hozzászólás ideje:
a kutyusért külön köszönet - nagyon aranyos :D

Nagyon Szívesen! :D

Én is gratulálok a teljesítményedhez. :P

Hozzászólás ideje:

A Dzséjt név nem is szerepel a naptárban. :D

Utólag is Sok Boldog Névnapot Dzséjt! :D

Kíváncsiságból azért megkérdem hátha hamar megöregszek :P : Az öt nap közül melyik Nálad a hivatalos?

Hozzászólás ideje:

Akkor ez egy "2 in 1" köszöntés volt. A tavaly dec. 29-ét figyelembe véve utólag és az ezévit figyelembe véve pedig előre. :D

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Minden elmaradt köszöntéseket szeretném pótolni.

Boldog nőnapot a hölgyeknek!

Boldog névnapot Pildinek! Gratulálok a jó munkáért!

Dzséjtnek is boldog névnapot utólag! Hiába nem most tartod, ha jól emlékszem decemberben sem köszöntöttelek... :D

Hozzászólás ideje:

Pildi: Egy aranyos hülyegyerek szórakozott a vendégkönyvemmel, ő írt a nevemben egy hozzászólást. Szó nélkül kitöröltem, és nem üzentem vissza neki, hogy ne legyen nyoma sem a dolognak.

Bevallom, kicsit elegem van már az ilyenekből. Komolyan nem tudom felfogni, hogy létezik, hogy legalább tízszer annyian használják az angol vendégkönyvet, mint a magyart, ennek ellenére ott sose fogtam ki ilyen idiótákat. Azért ez elég érdekes képet fest netes ifjúságunk színvonaláról...

Más: Az otthoni gépem kétnapi hibátlan működés után megint megadta magát. Holnap megy a szervizbe...

Hozzászólás ideje:
Köszi mindenkinek, de én december 29-én tartom a névnapom :D

Na, ezt megpróbálom majd megjegyezni. :D

De azért gondolom, nem bánod, ha minden Tamás napon felköszöntenek... :P

Hozzászólás ideje:
Pildi: Egy aranyos hülyegyerek szórakozott a vendégkönyvemmel, ő írt a nevemben egy hozzászólást.

Jaj, én azt hittem, tényleg te írtad... meg is ijedtem. Ez, hogy valaki ilyen bunkó legyen, hogy a nevedben nyilatkozik, fel sem merült.

Hozzászólás ideje:

Pildi: Valaki már korábban is próbálkozott ezzel, de nem tudta pontosan lemásolni azt, ahogy válaszolok egy-egy bejegyzésre (sortörés, vonal). Ez pár hónapja volt. Gondolom, most újított. Egyébként még elég szolid volt a megjegyzése, mert ennyi erővel el is küldhetett volna a nevemben mindenkit a píbe. Bár arról biztos nem hitte volna senki, hogy tényleg én voltam. :D

Jut eszembe, mindjárt be is írom a php-be, hogy SimonZ néven senkitől ne fogadjon el bejegyzést.

Ody: emlékszem rá, amikor te szívtál ilyesmivel. Az is sokáig tartott...

Hozzászólás ideje:

Ugyan itt nem tudom, hogy mi volt a szitu, de az sw.hu-s moderátortársamat is alaposan megszívatták. Feladtak a nevében egy szexhírdetést, csak mert jobb belátásra kart bírni egy szerencsétlent aki a b-betűig nem tudott olvasni. Kicsit magasnak találta a szabályokat.

Hozzászólás ideje:
Más: Az otthoni gépem kétnapi hibátlan működés után megint megadta magát. Holnap megy a szervizbe...

Sajnálattal olvasom :D Remélem, hogy helyre tudják hozni.

Lokatelli, köszi a köszöntést :D

Hozzászólás ideje:

Pildi:Tök jól leírtad Münchent.Szeretnék egyszer eljutni oda.Az Oktoberfestre évek óta nem tudok kimenni, nem találok hozzá embert.Ja igen és kedvenc autómárkámat a BMW-t is ott gyártják.

Hozzászólás ideje:
Pildi:Tök jól leírtad Münchent.Szeretnék egyszer eljutni oda.Az Oktoberfestre évek óta nem tudok kimenni, nem találok hozzá embert.Ja igen és kedvenc autómárkámat a BMW-t is ott gyártják.

Örülök, ha kedvet csináltam hozzá - ez volt a cél :D

Van egy klassz BMW múzeum is a városban - ha szereted a márkát, érdemes felkeresni. Én már jártam jó pár évvel ezelőtt Münchenben hátizsákos turistaként, akkor megnéztük. És kiemelném még a Deutsches Muzeumot is, ami egy nagyon magas színvonalú közlekedési múzeum, és a férfiaknak nagyon bejött :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.