Hozzászólás ideje: 2008. Május 28.17 éve Szerző Boldog szülinapot! Szerkesztve: 2008. Május 28.17 éve - Darth Krande
Hozzászólás ideje: 2008. Május 28.17 éve Köszi Bomarr, köszi Krande! Ez lesz a véneknek való vidék. Már csak azt kell eldönteni, kinek lesz az a hülye frizurája, mint Chiguhrnak vagy kinek. Szerkesztve: 2008. Május 28.17 éve - Coce_Plant
Hozzászólás ideje: 2008. Május 28.17 éve Amikor eljött a 30 marha vénnek éreztem magam, most, hogy meg már a 40 közeledik, kezdek hülyülni. Koncertekre, bulizni járok amiket huszonéves korom elején nem tettem.
Hozzászólás ideje: 2008. Május 29.17 éve Még nálam sincs kizárva, hogy jön majd a hülyülés időszaka, vagy valami más meglepő koromra nem jellemző
Hozzászólás ideje: 2008. Május 29.17 éve Koncertekre, bulizni járok amiket huszonéves korom elején nem tettem. Dettó így vagyok én is! Most sokkal inkább élvezem az életet mint korábban.
Hozzászólás ideje: 2008. Május 29.17 éve Jaj de jó nektek. Ámbátor én meg már röhögve fogadom, hogy nem tudok megélni.
Hozzászólás ideje: 2008. Május 29.17 éve Boldog szülinapot Coce!Bocsi, hogy Kicsit megkéstem. Köszönöm.
Hozzászólás ideje: 2008. Május 29.17 éve Még nálam sincs kizárva, hogy jön majd a hülyülés időszaka, vagy valami más meglepő koromra nem jellemző Lehet, hogy te is megiszol majd pár sört egy bulin két feles után és a hangszórókból üvőlt a Metallica.
Hozzászólás ideje: 2008. Május 29.17 éve Nem kizárt ez sem (a két feles kivételével) Szóval, ha szerintetek jó 30-asnak lenni, akkor már várom
Hozzászólás ideje: 2008. Május 29.17 éve Boldog szülinapot! Elnézést mindenkitől a sok köszönöm miatt, de azz udvariasság ezt diktálja. Köszönöm kolmilan. Karrde, akkor a közeljövőben számíthatunk egy MissChigurh álnév alatt kommentelő vérengző accountra is, aki megtorolja az angol vonatkozású kérdéseket a kvízvezetőn?
Hozzászólás ideje: 2008. Június 2.17 éve Boldog születésnapot a Jedi Tanács errefelé régen látott tagjának Szerkesztve: 2008. Június 2.17 éve - Dzséjt
Hozzászólás ideje: 2008. Június 2.17 éve Csatlakozom, boldog születésnapot Ki-Adinak! Biztos remeteségbe vonult a 66-os parancs után.
Hozzászólás ideje: 2008. Június 2.17 éve Én is boldog szülinapot kívánok! A klubnapokon szoktam látni, és mindig parolázunk. Szerkesztve: 2008. Június 2.17 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2008. Június 4.17 éve A rohadt YouTube törölte a 24-es videómat, pedig már majdnem 100 ezren látták..Damn it!
Hozzászólás ideje: 2008. Június 4.17 éve Merre forog? Nem tom hányan ismeritek ezt a képet. Nekem nagyon érdekes volt, mikor körbekérdeztem ki mit lát...
Hozzászólás ideje: 2008. Június 4.17 éve Mikor rákattinottam óramutatóval ellentétesen járt, akkor beleolvastam a mellette lévő szövegbe és átfordult az iránya. Utánna kicsit később meg megint ellentétesen forgott.
Hozzászólás ideje: 2008. Június 4.17 éve Mikor rákattinottam óramutatóval ellentétesen járt, akkor beleolvastam a mellette lévő szövegbe és átfordult az iránya. Utánna kicsit később meg megint ellentétesen forgott. Igen most nekem is átfordult az iránya, és nem is akar visszaállni.
Hozzászólás ideje: 2008. Június 4.17 éve Szerintem balról-jobbra forog. Nekem is. És mindenki ,akit kérdeztem úgy látta, hogy változik, hol jobbra hol balra, nekem mindig jobbra .
Hozzászólás ideje: 2008. Június 4.17 éve Igen most nekem is átfordult az iránya, és nem is akar visszaállni. Na tessék, neked is változik. Azért nem vagyok egyedül, van más is aki nehezen látja a másik irányt: iitt a hozzászólásokban olvasható.
Hozzászólás ideje: 2008. Június 4.17 éve Próbáld meg egy tükörből megnézni. Az tuti kivágja a biztosítékot. Én kipróbálnám, csak nincs pipere tükör kéznél.
Hozzászólás ideje: 2008. Június 4.17 éve Közben sikerült,úgy hogy lehajtottam a monitort hogy felülről lássam, s mikor visszahajtottam balra forgott.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.