Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. (szerkesztve) Boldog szülinapot! Szerkesztve: 2008. Május 28. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. (szerkesztve) Köszi Bomarr, köszi Krande! Ez lesz a véneknek való vidék. Már csak azt kell eldönteni, kinek lesz az a hülye frizurája, mint Chiguhrnak vagy kinek. Szerkesztve: 2008. Május 28. - Coce_Plant Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Az enyém most is elég hülye, szóval vállalhatom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Amikor eljött a 30 marha vénnek éreztem magam, most, hogy meg már a 40 közeledik, kezdek hülyülni. Koncertekre, bulizni járok amiket huszonéves korom elején nem tettem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Még nálam sincs kizárva, hogy jön majd a hülyülés időszaka, vagy valami más meglepő koromra nem jellemző Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Koncertekre, bulizni járok amiket huszonéves korom elején nem tettem. Dettó így vagyok én is! Most sokkal inkább élvezem az életet mint korábban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Jaj de jó nektek. Ámbátor én meg már röhögve fogadom, hogy nem tudok megélni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Boldog szülinapot Coce! Bocsi, hogy Kicsit megkéstem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Boldog szülinapot Coce!Bocsi, hogy Kicsit megkéstem. Köszönöm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Még nálam sincs kizárva, hogy jön majd a hülyülés időszaka, vagy valami más meglepő koromra nem jellemző Lehet, hogy te is megiszol majd pár sört egy bulin két feles után és a hangszórókból üvőlt a Metallica. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Nem kizárt ez sem (a két feles kivételével) Szóval, ha szerintetek jó 30-asnak lenni, akkor már várom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 29. Boldog szülinapot! Elnézést mindenkitől a sok köszönöm miatt, de azz udvariasság ezt diktálja. Köszönöm kolmilan. Karrde, akkor a közeljövőben számíthatunk egy MissChigurh álnév alatt kommentelő vérengző accountra is, aki megtorolja az angol vonatkozású kérdéseket a kvízvezetőn? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 30. Ha van rá igény Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 2. Boldog születésnapot, Ki-Adi-Mundi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Június 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 2. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 2. (szerkesztve) Boldog születésnapot a Jedi Tanács errefelé régen látott tagjának Szerkesztve: 2008. Június 2. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 2. Csatlakozom, boldog születésnapot Ki-Adinak! Biztos remeteségbe vonult a 66-os parancs után. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 2. (szerkesztve) Én is boldog szülinapot kívánok! A klubnapokon szoktam látni, és mindig parolázunk. Szerkesztve: 2008. Június 2. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 3. Íme az ország, ahol bármit megtehetnek az emberrel! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. A rohadt YouTube törölte a 24-es videómat, pedig már majdnem 100 ezren látták..Damn it! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Én még nem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Merre forog? Nem tom hányan ismeritek ezt a képet. Nekem nagyon érdekes volt, mikor körbekérdeztem ki mit lát... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Mikor rákattinottam óramutatóval ellentétesen járt, akkor beleolvastam a mellette lévő szövegbe és átfordult az iránya. Utánna kicsit később meg megint ellentétesen forgott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Szerintem balról-jobbra forog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Mikor rákattinottam óramutatóval ellentétesen járt, akkor beleolvastam a mellette lévő szövegbe és átfordult az iránya. Utánna kicsit később meg megint ellentétesen forgott. Igen most nekem is átfordult az iránya, és nem is akar visszaállni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Szerintem balról-jobbra forog. Nekem is. És mindenki ,akit kérdeztem úgy látta, hogy változik, hol jobbra hol balra, nekem mindig jobbra . Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Igen most nekem is átfordult az iránya, és nem is akar visszaállni. Na tessék, neked is változik. Azért nem vagyok egyedül, van más is aki nehezen látja a másik irányt: iitt a hozzászólásokban olvasható. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Próbáld meg egy tükörből megnézni. Az tuti kivágja a biztosítékot. Én kipróbálnám, csak nincs pipere tükör kéznél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Közben sikerült,úgy hogy lehajtottam a monitort hogy felülről lássam, s mikor visszahajtottam balra forgott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.