Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 14. A tisztesség hiányzik az országból. Tisztelet a kivételnek. (1,5-2 millió ember) Ja, a kisgyerekek, meg még néhány szerencsétlen, mi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 14. Igen....Csak itt ugye a masiniszta pofázott a kaluzzal és ezért történt az egész. Ha jól tudom azóta is előzetesben van a fickó. Ezt nem is tudtam.Így már más a helyzet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 14. Ezt nem is tudtam.Így már más a helyzet. Láttál te már tisztességes kisgyereket? Csokiért mindent Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 14. Láttál te már tisztességes kisgyereket? Csokiért mindent Gondolom ezt nekem írtad... De színigaz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 14. Bocsi, elcsúszott az "idézet" gomb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 15. Meglett a nyelvvizsgám. Szóbeli 95%, írásbeli 82%. Nem gondoltam volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 15. Meglett a nyelvvizsgám. Szóbeli 95%, írásbeli 82%. Nem gondoltam volna. Gratulálok. Én jövőre kezdem el az angol nyelvet tanulni komolyabban. Kíváncsi vagyok meddig jutok benne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 15. Gratula Obi1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 15. Meglett a nyelvvizsgám. Szóbeli 95%, írásbeli 82%. Nem gondoltam volna. Gratulálok.Valamiféle alkohollal azért este öblögess. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 15. (szerkesztve) Congratulations, Obi1! Szerkesztve: 2008. December 15. - Gyoka Lamaro Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Gratula! Az normális, hogy tripla kávéval inditottam a napot, olyan hajnali egy körül, és azóta pörgök?! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Kira, ügyi vagy Obi1! Attól függ orki h miért? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 16. (szerkesztve) Megy a gratuláció, Obi1! Orki: Egy egyetemistától? Teljesen...! Szerkesztve: 2008. December 16. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Congratulations! (Én is valami ilyesmit remélek... ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Köszi mindenkinek! Jövőre jöhet a felsőfokú. Amúgy aki nyelvvizsga előtt áll, annak ajánlom a BME-t. Tegnap töltöttem ki egy felsőfokú tesztet, és még az is sikerült - gondolom milyen könnyű lehet a középfokú ott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Az normális, hogy tripla kávéval inditottam a napot, olyan hajnali egy körül, és azóta pörgök?! Nem. Akinek tripla kávé kell, az általában ki is használja a tripla adag doppingot, és nem pörög, hanem tanul Obi: Gratula! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Kisebb-nagyobb megszakításokal azt művelem. Majd alszom Karácsonykor. Obi a bmen volt nyelvvizsgafelkészítő? Én egy középfokút szeretnék németből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Obi a bmen volt nyelvvizsgafelkészítő? Én egy középfokút szeretnék németből. Nem ott voltam, hanem a Telc-en. De azt is tudom ajánlani, végül is nem egy rossz hely az. De ha jól tudom vannak különféle nyelviskolák ahol kifejezetten egy adott vizsgára készítenek fel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Obi1, gratula Hmm.. éppen most jön le nekem khmm... valahonnan egy TELC angol középfokú tesztkönyv, szándékomban áll végiggyakorolni majd. Amúgy mit jelent pontosan ez a TELC? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Ez a TELC tesztkönyv engem is érdekelne Karrde. Tudsz segíteni esetleg? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 16. 105 mega, de megoldjuk, ha nem pár napon belül kell, hanem ráér pár hétig Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Obi1, gratula Hmm.. éppen most jön le nekem khmm... valahonnan egy TELC angol középfokú tesztkönyv, szándékomban áll végiggyakorolni majd.Amúgy mit jelent pontosan ez a TELC? Kösz. Elvileg "The European Language Certificates"-t jelenti a Telc. Nekem azok a tesztek 63-68%-osan sikerültek anno, voltak benne szívatós feladatok. Bár nem időre csináltam őket, nem néztem át őket. Magán a vizsgán elég sok időt adnak rá, én az utolsó egy órában kifejezetten unatkoztam már. Ody: Asztal alatt: Spoiler: könyv: http://rapidshare.com/files/113886025/teb2.rarmegoldókulcs: http://rapidshare.com/files/114071392/tek.rar hanganyag: http://rapidshare.com/files/114074598/tesou.rar jelszó: englishtips.org Nem tudom hogy működnek-e még. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Karrde köszönöm az ajánlkozást, Obi neked pedig a linket. Ez utóbbit megpróbálom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Obi1: gratulálok én is! kolmilan: aki TCW-t fordít, annak is sok esélye van a sikerre orki, Donát, Krande: ha már most masszív kávéfogyasztók vagytok, mi lesz később? Én a vizsgaidőszakok alatt teával és csokival doppingoltam, a kávére csak 30 fölött az éjszakai munkák miatt szoktam rá... de ezt senkinek nem ajánlom, tipikus rossz példa! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Gratulálok. Én jövőre kezdem el az angol nyelvet tanulni komolyabban. Kíváncsi vagyok meddig jutok benne. Hajrá, Ody! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Kösz. Elvileg "The European Language Certificates"-t jelenti a Telc. Nekem azok a tesztek 63-68%-osan sikerültek anno, voltak benne szívatós feladatok. Bár nem időre csináltam őket, nem néztem át őket. Magán a vizsgán elég sok időt adnak rá, én az utolsó egy órában kifejezetten unatkoztam már. Ody: Asztal alatt: Spoiler: könyv: http://rapidshare.com/files/113886025/teb2.rarmegoldókulcs: http://rapidshare.com/files/114071392/tek.rar hanganyag: http://rapidshare.com/files/114074598/tesou.rar jelszó: englishtips.org Nem tudom hogy működnek-e még. Jók ezek a tesztek, és sokat számít a sikeres kitöltésnél a rutin. Ha az ember pár sorozatot végigcsinál, sok visszaköszönő feladattal találkozik majd a vizsgán, és azért ez nem mindegy. Meg kell mondjam, hogy középiskolás koromban én épp a teszten véreztem el az első angol középfokú nyelvviszgámon - de csak mert nem gyakoroltam eleget előtte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Hajrá, Ody! Köszi, de előbb az alapfokkal kell majd boldogulnom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Óh, hát persze, csak szépen fokozatosan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 16. orki, Donát, Krande: ha már most masszív kávéfogyasztók vagytok, mi lesz később? Én a vizsgaidőszakok alatt teával és csokival doppingoltam, a kávére csak 30 fölött az éjszakai munkák miatt szoktam rá... de ezt senkinek nem ajánlom, tipikus rossz példa! Kikérem magamnak! Soha egyetlen csészével sem ittam még életemben Komolyan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Kikérem magamnak! Soha egyetlen csészével sem ittam még életemben Komolyan. És energiaitalt sem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.