Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 30. Pedig minden ok volt, még az FTP is működött. Nem tudom miért nem jött be az oldal. Valószínűleg túlterheltség miatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 30. (szerkesztve) A szilveszter meg ugrott. Ma sorban mondták le, meg ahova mentem volna az gyerekzsúr lesz.Úgyhogy életemben először egyedül itthon fogom tölteni a szilveszter estét. Furcsa lesz az biztos.Persze sör azért lesz itthon. frenkie, nálunk is kicsit hasonló helyzet állt elő: ahová mentünk volna, beteget jelentettek, viszont semmi gond, mert így nálunk lesz a buli. Ígaz, így nekem kell majd mindenfélével készülnöm (lesznek jóféle saláták, péksütemények, sült hús, gyümölcssaláta, és az elmaradhatatlan virsli ), meg az italokat még holnap be kell szerezni, de viszont nem kell hajnalban hazamenni, ami egyre szimpatikusabbnak tűnik ebben a hidegben . És mivel karácsonyra kaptunk egy karaoke szettet, hozzá való lemezzel (rajta a 80-as évek slágereivel), garantált a jó szórakozás (röhöghetünk egymás bénázásain ). Már úgyis régen szerettem volna ezt a karaoke dolgot kipróbálni, most itt lesz rá a lehetőség. Sajnálom, hogy nálad így alakult, de az egyszemélyes szilvesztert is túl lehet élni. És ki tudja, még talán jól is fogod érezni magad. A szilveszter is csak egy nap az évből; ugyan szokás társaságban tölteni, de egy én azt mondom, egy rossz bulinál még az is jobb, ha az ember otthon marad. Szerkesztve: 2008. December 30. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 30. Én viszont megyek a rokonokhoz, ás már vettem is egy pezsgőt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 31. frenkie, nálunk is kicsit hasonló helyzet állt elő: ahová mentünk volna, beteget jelentettek, viszont semmi gond, mert így nálunk lesz a buli. Ígaz, így nekem kell majd mindenfélével készülnöm (lesznek jóféle saláták, péksütemények, sült hús, gyümölcssaláta, és az elmaradhatatlan virsli ), meg az italokat még holnap be kell szerezni, de viszont nem kell hajnalban hazamenni, ami egyre szimpatikusabbnak tűnik ebben a hidegben . És mivel karácsonyra kaptunk egy karaoke szettet, hozzá való lemezzel (rajta a 80-as évek slágereivel), garantált a jó szórakozás (röhöghetünk egymás bénázásain ). Már úgyis régen szerettem volna ezt a karaoke dolgot kipróbálni, most itt lesz rá a lehetőség. Sajnálom, hogy nálad így alakult, de az egyszemélyes szilvesztert is túl lehet élni. És ki tudja, még talán jól is fogod érezni magad. A szilveszter is csak egy nap az évből; ugyan szokás társaságban tölteni, de egy én azt mondom, egy rossz bulinál még az is jobb, ha az ember otthon marad. Köszi a biztatást. Valami oka ennek van, hogy így alakult. Még nem vagyok teljesen jól, annyira nem is baj, ha nem kell a hidegben mászkálnom. Inkább furcsa lesz.Mióta intezívebben bulizok(11 éve), azóta ilyen nem volt még. Du jön két nagyon kedves kollégám, iszogatunk, aztán én tovább iszok. Szerintem majd filmeket nézek ,meg fent leszek itt fórumon.Közben persze iszok. Különben valami járvány lehet mert rengeteg ismerősöm beteg.Jó bulizást neked. Ody: Neked is jó bulizást kívánok.A tejet ne kóstold meg.Rossz ízű. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 31. Én egyszer maradtam egyedül itthon szilveszterkor, de az rohadt sz*r volt. Bár idén is rezgett a léc, haverom, aki elvben bulit akart, múlt hét végén meggondolta magát. Szerencséje, hogy azért ő sem akar egyedül lenni, így felkutatjuk a város szórakozóhelyeit, hátha lesz valahol valami... ha meg nem, akkor iszunk csak úgy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 31. Frenkie, sajnálom, hogy így alakult Én már többször is voltam itthon szilveszterkor, azért ki lehet bírni, még ha nem is annyira jó. Húgom is totál beteg. Novemberben már egy csomó ember átesett egy ilyenen, most a másik fele esett bele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 31. Influenzajárvány van. Én is már többször egyedül "vészeltem" át a szilvesztert és szerintem nem annyira rossz. Ha máshol vagy (tapasztalat), előbb-utóbb úgyis a tv előtt kötsz ki. Otthon meg ugye nézheted ágyból is, pizsiben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 31. Én még sose kötöttem ki a TV előtt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 31. Lassan megyünk el az uszodába , nem tudom leszek-e még a nap folyamán (nagy valószinűséggel nem) így mindenkinek Boldog Új Évet kívánunk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2008. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 31. Te is hánysz a szilvesztertől? http://index.hu/politika/belfold/matuska3760/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 31. Én még sose kötöttem ki a TV előtt Máshol még én sem, főleg, hogy tv se volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 31. (szerkesztve) Úristen de sz*rul érzem magam. Két kolléga itt volt. Megittunk 2 pezsgőt. meg pár sört. De elmentek. Miért b*sztál ki velem istenem? Hülyére fogom magam inni magam. MIÉRT????????????????????????????? Ne haragudjatok de nekem ez maga a pokol. Szerkesztve: 2009. Január 1. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 31. Frenkie, Amíg nem tudlak moderálni, addig légyszíves nevelő célzattal rúgd s*ggbe magad. Ja és ne igyál többet ha írsz is, mert holnap piszok sok dolgom lesz utánnad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 31. Jó, ha vigyázol, de azért vigyázz magadra is Így hogy fogod az éjfélt megvárni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 31. BUÉK Mindenkinek! Mára elegem van! Itt van néhány kérdés, amire majd válaszolni kell Mi történik ha a macska idegeit átmetszük a deiters mag és a nucleus ruber közt? Sajnos nem döglik meg, pedig ez kézen fekvő lenne. Mikor alakul ki a hüvelymadzsetta? Ezt most nem részletezem, mert Oldi csillagokat látna csak. Soroljon fel négy hajtő erőt? Evés, szaporodás, a többi nem jut eszembe............. Definiálja Cushing kórt! Mi vagyok én dr Haus?! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 31. BUÉK Mindenkinek! Mára elegem van! Itt van néhány kérdés, amire majd válaszolni kell Mi történik ha a macska idegeit átmetszük a deiters mag és a nucleus ruber közt? Sajnos nem döglik meg, pedig ez kézen fekvő lenne. Mikor alakul ki a hüvelymadzsetta? Ezt most nem részletezem, mert Oldi csillagokat látna csak. Soroljon fel négy hajtő erőt? Evés, szaporodás, a többi nem jut eszembe............. Definiálja Cushing kórt! Mi vagyok én dr Haus?! Orki:Szilveszterkotr macska?:::::::::::Igyál valamit te nőszemély. Macskka majd holnap.Most kör közepén állok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 31. Orki, szerintem mára hagyd a tanulást, holnap is lesz nap A kérdésedre igazából nem tudok válaszolni, egyelőre még a kérdéseken is törnöm kell a fejem Egyél egy kis sütit, én kókuszgolyót ettem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 31. Hugi, hagyd a fenébe már azt a tanulást ilyenkor! Tessék leülni tv-zni, filmet nézni, kortyolgatni valami piát....node éppen ilyenkor macskákkal foglalkozni! :S És ezt vedd moderátori parancsnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 31. Benyakaltam a bólét, eltünt belőle az alkohol. Most neki álltam sw-t nézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 31. (szerkesztve) Jól van Frenkie, de csak mértéktelen ívászatot fogadok el most már mentségnek. Az megvan b*szki. Ne tudd meg mennyit jelentetek most nekem. Nagyon sokat. Szerkesztve: 2009. Január 1. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 31. Még két perc és az összes kutya vonitva fog rohangálni. Mert olyan lesz, mintha Berlint bombáznák. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 31. Boldog új évet mindenkinek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 31. Boldog új évet mindenkinek. BUÉK!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 1. Frenkie, mondtam is a páromnak amikor a gépet bekapcsoltam, hogy tuti lesz dolgom ma reggel. Erre föl.....igazam lett. Így legyen ötösöm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2009. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 1. Elnézést a moderátoroktól.Munka lesz.Lessz itt rasszista megjegyzés is.De legalább őszinte. Először is mindenkinek Boldog Újévet kívánok itt az újévben, hogy pozitív is legyen az első megnyilvánulásom. Másodszor meg frenkie büszke lehetsz magadra. Törlöm a műveidet tegnapról, és a csillagozás sem old meg semmit... Az ilyen megnyilvánulásokkal csak a fórumot minősíted. Legközelebb ha iszol, inkább ne gyere fel akkor a fórumra... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 1. Én, ezért nem lennék jó moderátor. Teljesen elfogult vagyok, nem türülnék semmit. Apropó ma petárda maradványokat szedtem, pedig mi nem is durrogtattunk. Imádom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 1. frenkie! Tényleg próbáld visszafogni magad. Ez már nem az első ilyen szélsőséges eset. Legközelebb már komolyabb következményei lesznek a dolognak. Ez a fórum nem arra van, hogy Hitlert sírjuk vissza meg ocsmánykodjunk órákon át. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 1. Én, ezért nem lennék jó moderátor. Teljesen elfogult vagyok, nem türülnék semmit. Apropó ma petárda maradványokat szedtem, pedig mi nem is durrogtattunk. Imádom! Én meg igen, még magamat is akár utólag Mi mazochisták voltunk, lementünk a Duna-partra sétálni, csináltunk pár természet fotót (pl. kagylóhéj hóban ), ha otthon felraktam gépre, akkor majd küldök Útközben láttunk sokfelé petárda maradványokat és szemetet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 1. frenkie! Tényleg próbáld visszafogni magad. Ez már nem az első ilyen szélsőséges eset. Legközelebb már komolyabb következményei lesznek a dolognak. Ez a fórum nem arra van, hogy Hitlert sírjuk vissza meg ocsmánykodjunk órákon át. Bocs igazad van. Be voltam rúgva rendesen. Sajnos az ilyen dolgokban tényleg szélsőséges vagyok. Utálom ha civileket mészárolnak. Bárki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 1. Bocs igazad van. Be voltam rúgva rendesen. Sajnos az ilyen dolgokban tényleg szélsőséges vagyok. Utálom ha civileket mészárolnak. Bárki. Legközelebb ne itt éld ki ezt a hajlamod. Van elég sok fórum a neten ahová ez való. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.