MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Boldog születésnapot itt is, Márti és a párodnak is Phobos, örülök, hogy van neted végre Legalább ide is fel tudsz nézni többször is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. (szerkesztve) Boldog szülinapot, ööö... nővérfiafelesége... valami ilyesmi. Phobos: HURRÁ! Szerkesztve: 2009. Január 22. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Boldog szülinapot, Tenel Ka! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Örömmel jelenthetem, hogy újra van internetem! (November 24-e óta nem volt ) (lehet, hogy ez nem fontos senki másnak, nekem az ) Ez nagyon jó hír, Phobos! Nekem csak két napig nem volt netem január elején, de ezalatt úgy éreztem magam, mint aki el van vágva a külvilágtól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. "Welcome home, lord Phobos." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Ufó látogatott Barack Obama beiktatására ? legalábbis úgy tűnik azon a felvételen, amit a CNN egyik kamerája rögzített az új elnök beszéde után. A felvételen látszik, amint a már feloszló tömeg felett megjelenik egy sötét, repülő tárgy, pár másodpercig cikázik a Washington-emlékmű mögött, majd szaggatott, gyors mozgással távozik a képből. A CNN két kommentátora épp Obama beszédét elemezte, ám a különös tárgy az ő figyelmüket is felkeltette. Miután megállapították, hogy madár nem lehet, arra a következtetésre jutottak, hogy a ?kis zöld emberkék sem akartak lemaradni a jeles eseményről?. És itt a videó: http://www.pixter.hu/video?id=9177 Forrás: egy azonosítatlan újságcikk nevezzük Blikknek Csk gondoltam berakom ide, hátha van köztetek Ufohívő Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Lehet, hogy csak a videó túl alacsony felbontású, de nekem nem tűnik föl semmi.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Piszok gyors és homályos, de nekem úgy tűnt jóval közelebb volt a kamerához. Mérete alapján madárra tippelek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. (szerkesztve) Az emlékmű mögött, jobbról balra elhúz szép egyenletes mozgással egy sötét folt. Az iránya egyenes, a mozgása szaggatottnak látszik, de ez a felvétel miatt van. Ránézésre az ilyenkor szokásos légi biztosítás egyik gépe lehetett. Azaz UFO volt, csak épp szó szerint értve: Unidentified Flying Object (Azonosítatlan Repülő Tárgy/Objektum) Egyébként az úgynevezett UFO-észlelések 99 %-át a szakemberek könnyedén azonosítják valamely földi eredetű légi jelenséggel (légijármű, meterológiai léggömb, meterológiai jelenség pl gömbvillám, stb) Szerk.: Oldie, igazad van. Előtte húz el, és nem nagyobb egy embernél. Szerkesztve: 2009. Január 26. - Gyoka Lamaro Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Én nem hiszek az ufokban, de akkor hogy lehetek sw rajongó?! Ki érti ezt, mindegy! Mostani tapasztalataim alapján a red bull és rubophen koktél remekül elnyomja a vizsgák miatt legyengült immunrendszerem tüneteit.........de nem gyógyulok meg tőle, sajnos. Tanulni kell és kész! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Biztos, hogy nem egy vadászgép, inkább egy madár. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Én nem tudom hogy az UFO-kban (inkább nevezzük földönkívülieknek) hogy lehet nem hinni, én csak abban nem hiszek hogy a Földet látogatják és embereket rabolnak. De egy ekkora hatalmas univerzumban egyszerűen 0 annak az esélye hogy egyedül vagyunk, és nincsenek rajtunk kívül intelligens "külföldiek". Amúgy orki rubophen helyett inkább robitussin-t igyál, attól olyan szép hallucinációid lesznek mint annak a rendje. A legtöbb partin manapság már ezt isszák a fiatalok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Érdekes, nekünk még megfelelt a sör-unikum párbaj is... (egy sör, egy unikum, aztán ismétlés, amíg ki nem dőltél...) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Érdekes, nekünk még megfelelt a sör-unikum párbaj is... (egy sör, egy unikum, aztán ismétlés, amíg ki nem dőltél...) Azért az is húzós. A maiak nem bírnák már azt....kényes a belük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Azért az is húzós. A maiak nem bírnák már azt....kényes a belük. Apámmal akárhová megyünk, ezt játszuk (ő pilótakoktélnak nevezi). Férfiasan bevallom, a rekordom 3 unicum + 3 korsó sör, aztán hánynom kellett (szegény frissen evett hot dog, és mellesleg, aznap csak azt ettem, szóval 2 unicum és 2 sört éhgyomorra dobtam be). Nem tudom, ez mennyire szégyen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Én utálom az unikumot. A Jäger viszont jó orvosság. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Tequila - lime kombót szeretem nagyon vagy vodka alma, esetleg narancsal. Valamint ami számomra még fantörpikusan jó, az a eper koktél lé, citromlé és egy csipetnyi tequila vagy vodka jégkockával...A legjobb, fincsi, és kellemes az íze. Sör is finom, múltkor megittam 3 egy literes Borsodi strapapalackot, amúgy átlagban 3-4 korsó társaságban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. (szerkesztve) Alkoholista banda! Nem azt kellene kiírni, hogy SAGA fórum, hanem alkeszek menedék helye. Én nem szoktam inni sose semmit. :) Szerkesztve: 2009. Január 26. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Hát nem én szoktam alkohol mámorban úszni a SAGA-fotókon Igaz, Ody? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Hát nem én szoktam alkohol mámorban úszni a SAGA-fotókon Igaz, Ody? Rám célzol? Ez aljas rágalom! Láttam én már olyan fotót oldiról, amire azt mondtam, hogy totál be van rúgva. Pedig mint tudjuk ez lehetetlen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Én nem szoktam inni sose semmit. :) Neeeeem... Te egyből a vénádba nyomatod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Rám célzol? Ez aljas rágalom! Láttam én már olyan fotót oldiról, amire azt mondtam, hogy totál be van rúgva. Pedig mint tudjuk ez lehetetlen. Az én módszerem titkos recept alapján született. De bazz, én is vagyok ezzel amikor megnézem azokat a fotókat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Én nem szoktam inni sose semmit. Emlékeim mást mondanak (sör-bor-pálinka menetelt a hasadba ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Emlékeim mást mondanak (sör-bor-pálinka menetelt a hasadba ) Phobos, én a te helyedben most nagyon picire összehúznám magamat. Ugye ott vannak rólad azok a kompromittáló képek... :| Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Phobos, én a te helyedben most nagyon picire összehúznám magamat. Ugye ott vannak rólad azok a kompromittáló képek... :) Az egy bögre volt csak, de Ody előtt a fél kocsma italkészlete volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Az egy bögre volt csak, de Ody előtt a fél kocsma italkészlete volt Mondjuk ez igaz. Talán egyszerűbb lett volna Odyt a bárpulthoz ültetni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Én nem tudom hogy az UFO-kban (inkább nevezzük földönkívülieknek) hogy lehet nem hinni, én csak abban nem hiszek hogy a Földet látogatják és embereket rabolnak. De egy ekkora hatalmas univerzumban egyszerűen 0 annak az esélye hogy egyedül vagyunk, és nincsenek rajtunk kívül intelligens "külföldiek". Ezzel kb. én is így vagyok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Phobos, én a te helyedben most nagyon picire összehúznám magamat. Ugye ott vannak rólad azok a kompromittáló képek... :) Épp lent volt róla szó, hogy a képek azok csak képek De akik ott voltak, azok tudják mindenkiről az igazságot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.