lipi Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Sziasztok! Végre elkészült a csapatom első önálló kiadású, bemutatkozó lemeze, "...vár rám egy út..." címmel. A honlapunkról bárki letöltheti. Mivel nem stúdióban vettük fel, ezért a lemez jellege "csak" demó............ Ha nem szól közbe a technika ördöge (mivel élő műsorról van szó és ott nincs olyan, hogy 100%), akkor ma este 18.00 és 20.00 között (valószínű, hogy a 19.00-ás hírek után) a Sráger rádió leadja a Motormánia című számunkat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. No akkor este áttekerem az adást a Slágerre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Már is slágerek vagytok? Ezt a karriert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Maracana stadion lesz ebből, én mondom. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2009. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 26. Köszönjük szépen. Remélem Oldi igazad lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 26. Köszönjük szépen. Remélem Oldi igazad lesz. Leadták a nótátokat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2009. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 26. Leadták a nótátokat? szia Ody! Igen le!! szuper kritikát kaptunk. Igaz volt benne egy kis ironikus csipkelődés Harag atya (Voga) részéről, de nagyon pozitív volt a fogadtatás..Hamarosan megkapjuk a hanganyagot és felteszem a honlapunkra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 26. szia Ody! Igen le!! szuper kritikát kaptunk. Igaz volt benne egy kis ironikus csipkelődés Harag atya (Voga) részéről, de nagyon pozitív volt a fogadtatás..Hamarosan megkapjuk a hanganyagot és felteszem a honlapunkra. Tegnap belehallgattam megint pár számotokban. Bejövős még mindig. Sajna a tegnap esti számról lemaradtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2009. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 26. Tegnap belehallgattam megint pár számotokban. Bejövős még mindig. Sajna a tegnap esti számról lemaradtam. Oldikám egyem meg a drága szívedet !! Köszönjük szépen. Nem sokára fel lesz töltve, aztán ott meg lehet majd hallgatni. Egyébként melyik számunk tetszik a legjobban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 26. Mindegyikben van valami ami úgymond megfog, de a nevetekből adódó számon tegnap vigyorogtam rendesen. Jó a szöveg, a zenéről nem is beszélve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 26. Sajna a tegnap esti számról lemaradtam. Nálam meg olyan rosszul jött be a Sláger, hogy végül nem vártam ki, mert úgysem lehetett élvezhető minőségben hallgatni az adót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 26. Hú, micsoda 1 hetem volt. Tanulás, korház, lélekápolás, alig alvás... És mennyit írtatok már ez alatt az 1 hét alatt? Nem győzök visszaolvasni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 26. Az előbb fejeztem be a "Rock n' Road" albumot. Kellemes kikapcsolódás volt. Csak így tovább lipi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2009. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 27. Az előbb fejeztem be a "Rock n' Road" albumot. Kellemes kikapcsolódás volt. Csak így tovább lipi! Köszönjük szépen Rog! Ezek a mondataitok nekünk többet érnek mint bármi más. Remélem találkozunk majd valamelyik nagy feszten személyesen is............... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Boldog születésnapot Bomarr és Bambu Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Csatlakozom Én is! Az erő és a Rock n' Road legyen veletek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Boldog szülinapot Bomarr és Bambu!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Isten éltesse a két vén f*szt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Boldog születésnapot Bomarr és Bambu Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Sok Boldog Szülinapot Bomarr és Bambu! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Boldog születésnapot, Bomarr, és neked is, Bambu. Oldie, gondoltál már arra, hogy a születésnapos esetleg nem szereti, ha le f*szozzák? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Még csak most keltem fel (ah, aranyélet az, ha szünet van ) így csak most tudok Boldog születésnapot kívánni Bomarrnak és Bambunka! Isten éltessen titeket! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Boldog születésnapot, Bomarr, és neked is, Bambu. Oldie, gondoltál már arra, hogy a születésnapos esetleg nem szereti, ha le f*szozzák? Nem. Én arra gondolok, hogy mindenki vágja ennek a valódi gondolatát. De ha esetleg egy mimóza lelkű embert érne eme megszólítás, akkor az magára vessen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Boldog szülinapot, srácok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Boldog szülinapot kívánok mindkettőtöknek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Oldie, gondoltál már arra, hogy a születésnapos esetleg nem szereti, ha le f*szozzák? Néha a viccesnek gondolt dolgok abszolút nem azok. Én nem szoktam felvenni az ilyet, de van aki nem szereti. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Néha a viccesnek gondolt dolgok abszolút nem azok. Én nem szoktam felvenni az ilyet, de van aki nem szereti. No azoknak még a vicc poénját is magyarázni kell, amit már ugyanolyan szánalmas megtenni, mint megmagyarázni egy ilyen jókívánságot ami azért valljuk be, értő közönség körében helyén tud kezelni mindenki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. No azoknak még a vicc poénját is magyarázni kell, amit már ugyanolyan szánalmas megtenni, mint megmagyarázni egy ilyen jókívánságot ami azért valljuk be, értő közönség körében helyén tud kezelni mindenki. Nem mindenki úgy gondolkodik ahogy Te, szóval ez nem szánalom hanem maximum ízlésbeli különbség. Akármilyen nehezen is hiszed, van ilyen. Lásd. Donát. Őt majd ne f*szozd le. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.